Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

olasiliksiz' Alıntı:
Ben direk o kısmı pas geçmişim okurken hakkaten 80 cm kardan bahsediliyor. :eek: Unimog gider mi acaba 80 cm kar üzerinden?

ünimorg doğuda askerdeyken kullandım karda gitmeme gibi bir lüksü yok kıyasladığınız araçlara dikkat edin :D

Etiketler

Duster 4x4 dizel standart özellikleri ve lastikleri ile karda kaplan kesiliyor, tecrübe ile sabittir. Hele bir de kar lastiği olsa neler yapabilir. Bir de yükseltme olsa tadından yenmez valla. ;)

ünimorg doğuda askerdeyken kullandım karda gitmeme gibi bir lüksü yok kıyasladığınız araçlara dikkat edin Cheesy

Hatırlarım da 2 sene önce rav4 le 25-30 cm (tam hatırlamıyorum) kar yüksekliği olan bi yerde aracın altını oturtmuştum. Gidemedik biryere.
Herhalde sizin 80 cm lik kar öyle bi sertleşmiş ki asfalt gibi olmuş onun üzerinden gidiyor duster.
Megane da gider ordan. ;D

mountaineer16' Alıntı:
denemek bedava abi
defenderı yakma yazık günah milli servet :D
fotoğraf makinamın pili bitmişti çekemedim yoksa onuda eklerdim...

80 cm'den bahsediyorsun abi 8 değil...

arkadaşım deneyebilirsin diyorum yaklaşık 80 cm karda gitti bahsettiğim yerleride bilen varsa aşağı yukarı tahmin edebilir nasıl bir yol olduğunu....

Cm'lere takılmanıza gerek yok arkadaşlar, araç karda iyi gidiyor

Birkaç örnek;

http://www.youtube.com/watch?v=r-rRrM9uMP8

http://www.youtube.com/watch?v=ZwwYBEGYVYE

http://www.youtube.com/watch?v=7ceFhjFVVrM

Arkadaşlar bu kadar etkinlik yapılıyor benim önerim İstanbul a 1-2 saat mesafede karın iyi olduğu bir yerler vardır. davet edin Duster ına güvenen bir dostumuzu denemek bedava şuan nerdeyse her yer de kar var Deneyin bu da yeni bir etkinlik olur hem de Duster sever dostlarımız yazılarla cebelleşmek yerine kendilerini anlatmış olurlar ekonomisi şüphesiz ancak diğer 4X4 özellikleri ile de bizi ikna etme şansı bulmuş olur.

Dahası LR cilerin buluşmasında Sedat bey Duster bizi etkiledi gibisinden bir yazı paylaşmıştı. Denenmeli.

Bekliyorum 80 cm karda ilerlediği videoyu veya fotoğrafı...

Youtube da ki izlediğiniz kar kalınlığı yeterli değil sanırım?

chnyildirim' Alıntı:
Youtube da ki izlediğiniz kar kalınlığı yeterli değil sanırım?

Yoldaki değilde yolun kenarındaki karlardan bahsediyorsanız tamamdır o zaman...

sword7' Alıntı:
Yoldaki değilde yolun kenarındaki karlardan bahsediyorsanız tamamdır o zaman...

Birazdan dağlarda ki karlardan bahsetmeye başlıcaz. Anlaşıldı durum. Bu araba karda falan gitmez 8)

Karda gitmek başka 80 cm karda gitmek başka. o araç kaput seviyesi hizasındaki karda nasıl yürüyor ben onu çok merak ediyorum....

Arkadaşların çok üstlerine gitmeyin, offroad olayına yeni başlamışlar. Öğrenecekler.
Off= dışı road = yol
Yani yol dışı şeklinde anlayıp yol dışındaki kar yüksekliğini ölçmüşler herhalde.
Doğru da, tam o şekilde değil araba yol dışında giderken ölçülecekti o yükseklik araba yoldayken değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri