olasiliksiz' Alıntı:Yoruma gerek yok hocam biz anladık zaten olayı.
umiterkan' Alıntı:Yeni yağmış 80cm'lik bir kardan bahsetti arkadaş herhalde
olasiliksiz' Alıntı:Duster'cı arkadaşlara ara sıra takılsamda ben 4x4'leri lüks sınıfından çıkaran her girişime sıcak bakma eğilimindeyim. Destekliyorum kendilerini Öncülük güzel şey önden test etsinler iyi çıkarsa belki biz de alırız hafta sonu gezintileri için ;D
80 cm olayı eğlenceliydi ama. ;D
warmaster' Alıntı:Katılıyorum kaldı ki bu lüks sınıf mecburi olarak gündeme oturacak eski off road kabiliyetli araçların şu yada bu sebeple piyasadan silindiği zamanlarda görülecek belkide o zamanlarda fiyat politikaları itibari ile Duster nimet bile olacak. Yada isteyen kendine Buggy yapacak.
serkan35' Alıntı:80 cm karda bi aracın gidebilmesi için önünde sanırım bi aparat olmalı jımny vardı Becce yapımı o gibi olursa gider haricini beklemek mantıklı değil ,Duster güzel araç Landla mukayaseye gerek yok birinin yenisini almak 100bin eoru diğeri 40bin tl ,
Başından beri komik geliyo zaten sitedeki bu tartışmalar jj mi f40 mı dustermı land mı falan vıtaramı bilmem ne mi hatta unimogla diğerlerini mukayase ettiğimiz bile oldu el insaf,
,,,
mountaineer16' Alıntı:arkadaşım sende boy takıntısı var herhalde
yerlerden kalkın soğuktur mazallah......
;D ;Dwarmaster' Alıntı:Tek sorun 80 cm kar
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yerlerdeyim..