Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Kaldığımız bu yerde kar 80 cm bile değil. Yorumu size bırakıyorum...

19580_266192068299_659438299_3327075_3668571_n.jpg

Etiketler

olasiliksiz' Alıntı:
Yoruma gerek yok hocam biz anladık zaten olayı.

Umarım ne söylemek istediğimi anlatabilmişimdir... dacia duster'ı kesinlikle küçümsemiyorum ama her aracın bir kapasitesi vardır ve şöförleri tarafından bilinmelidir...

Duster'cı arkadaşlara ara sıra takılsamda ben 4x4'leri lüks sınıfından çıkaran her girişime sıcak bakma eğilimindeyim. Destekliyorum kendilerini :D Öncülük güzel şey önden test etsinler iyi çıkarsa belki biz de alırız hafta sonu gezintileri için ;D
80 cm olayı eğlenceliydi ama. ;D

olasiliksiz' Alıntı:
Duster'cı arkadaşlara ara sıra takılsamda ben 4x4'leri lüks sınıfından çıkaran her girişime sıcak bakma eğilimindeyim. Destekliyorum kendilerini :D Öncülük güzel şey önden test etsinler iyi çıkarsa belki biz de alırız hafta sonu gezintileri için ;D
80 cm olayı eğlenceliydi ama. ;D

Katılıyorum kaldı ki bu lüks sınıf mecburi olarak gündeme oturacak eski off road kabiliyetli araçların şu yada bu sebeple piyasadan silindiği zamanlarda görülecek belkide o zamanlarda fiyat politikaları itibari ile Duster nimet bile olacak. Yada isteyen kendine Buggy yapacak.

warmaster' Alıntı:
Katılıyorum kaldı ki bu lüks sınıf mecburi olarak gündeme oturacak eski off road kabiliyetli araçların şu yada bu sebeple piyasadan silindiği zamanlarda görülecek belkide o zamanlarda fiyat politikaları itibari ile Duster nimet bile olacak. Yada isteyen kendine Buggy yapacak.

70 küsur modellerin bile arazide duman attırdığını görüyoruz, herhalde biz göremeyiz şu elimizdeki araçların piyasadan silindiğini :smiley:

Aslında bu aşamada off road ruhunun lüks tutkusuna yenilmemesini ummak lazım. Ticari kaygıya yenilmeyen her hangi bir alan kalmadı zaten.

80 cm karda bi aracın gidebilmesi için önünde sanırım bi aparat olmalı jımny vardı Becce yapımı o gibi olursa gider haricini beklemek mantıklı değil ,Duster güzel araç Landla mukayaseye gerek yok birinin yenisini almak 100bin eoru diğeri 40bin tl ,
Başından beri komik geliyo zaten sitedeki bu tartışmalar jj mi f40 mı dustermı land mı falan vıtaramı bilmem ne mi hatta unimogla diğerlerini mukayase ettiğimiz bile oldu el insaf,
,,,

serkan35' Alıntı:
80 cm karda bi aracın gidebilmesi için önünde sanırım bi aparat olmalı jımny vardı Becce yapımı o gibi olursa gider haricini beklemek mantıklı değil ,Duster güzel araç Landla mukayaseye gerek yok birinin yenisini almak 100bin eoru diğeri 40bin tl ,
Başından beri komik geliyo zaten sitedeki bu tartışmalar jj mi f40 mı dustermı land mı falan vıtaramı bilmem ne mi hatta unimogla diğerlerini mukayase ettiğimiz bile oldu el insaf,
,,,

İyide biz burada Landla Duster'ı ve ya bir başka aracıı mukayese etmedik ki, onu nereden çıkardınız şimdi. Tek sorun 80 cm kar :smiley:

Tek sorun 80 cm kar :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yerlerdeyim..

mountaineer16' Alıntı:
arkadaşım sende boy takıntısı var herhalde
yerlerden kalkın soğuktur mazallah......

Aynen abi, neredeyse boyumun yarısı kadar karda gittiğini iddaa ettiğin arabanın videolarını bekliyorum hala...

Tamamdır tek sorun 80 cm kar ise ben çoook yanlış anlamışım mevzuyu

tamam arkadaşlar deneme fırsatı olanlar denesin kar yağdığında arkadaşımdan alıcam aynı güzergahta çekip eklerim buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri