ümiterkan' Alıntı:Alper Bey resimler için teşekkürler, böylece Duster'ın oraya rahatlıkla çıkabileceği netleşmiş oldu![]()
Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:Rica ederimAma resimlerden pek rahat anlaşılamıyor,yakından bakınca felaket bir rampa.
E artık siz gönüllü olursunuz Murat beyin iddiası için
![]()
tyt.fan' Alıntı:mor gömlekten duster anahtarına çıkaralım diycem iddayı ama tepeye çıkarken mefta olan duster kazanmak bişi kazandırmaz.tepeye varabilirse duster indirmek için çekici masrafı sanayide tamiri kılı tüyü bir vitara parası yer.ben dustercılar profil resimlerine ağızlarında bantlı resimlerini koysalar kafi derim
Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:Rica ederimAma resimlerden pek rahat anlaşılamıyor,yakından bakınca felaket bir rampa.
E artık siz gönüllü olursunuz Murat beyin iddiası için
![]()
Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:Valla ne yalan diyeyim,pankuru çıplak gözle izleyince sadece DUSTER değil, kendini 4*4 diye pazarlayan sosyete gülleri bile kalır yolda diyorum.
ümiterkan' Alıntı:Gönüllüyüm zatenama tek gönüllü galiba, baksanıza kimse de çıkıp demiyor ben çıkacam diye. Bizim gelmemize kalırsa, bu iş biraz uzayacak gibi
![]()
tyt.fan' Alıntı:ben 40 50 bin tl versem değil duster 190 beygir forester im olsa sokmam oraya adamın biri mor t-shirt giyecek diye![]()
ümiterkan' Alıntı:Gönüllüyüm zatenama tek gönüllü galiba, baksanıza kimse de çıkıp demiyor ben çıkacam diye. Bizim gelmemize kalırsa, bu iş biraz uzayacak gibi
![]()
ümiterkan' Alıntı:Forester'ım olsa çıkamayacağımı bildiğim için denemem bile ;D
[/quote
öyle bir test imkanı yok ama toprak lastiği takılı bi wrx veya forester çıkar.buna benzer toprak etaplardan geçtiler geçen yıl wrc de.sıradan bir forester değil tabi ama süspansiyonu ile oynanmış toprak lastikli bi wrx güle oynaya çıkar
tyt.fan' Alıntı:ümiterkan' Alıntı:Forester'ım olsa çıkamayacağımı bildiğim için denemem bile ;D
[/quote
öyle bir test imkanı yok ama toprak lastiği takılı bi wrx veya forester çıkar.buna benzer toprak etaplardan geçtiler geçen yıl wrc de.sıradan bir forester değil tabi ama süspansiyonu ile oynanmış toprak lastikli bi wrx güle oynaya çıkar
Bu arada Murat bey,ben doğru parkuru fotoğraflamışım değil mi?Bir an aklıma geldi de sorayım dedim.![]()
AL1820' Alıntı:murat bey, size duster i ne zaman alıyoruz?
Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:Bu arada Murat bey,ben doğru parkuru fotoğraflamışım değil mi?Bir an aklıma geldi de sorayım dedim.![]()