Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ozaman kayışdağına çıkamayan duster değil, dusterciler :smiley:

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Alper Bey resimler için teşekkürler, böylece Duster'ın oraya rahatlıkla çıkabileceği netleşmiş oldu :D

Rica ederim :smiley: Ama resimlerden pek rahat anlaşılamıyor,yakından bakınca felaket bir rampa. :eek: E artık siz gönüllü olursunuz Murat beyin iddiası için :D

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Rica ederim :smiley: Ama resimlerden pek rahat anlaşılamıyor,yakından bakınca felaket bir rampa. :eek: E artık siz gönüllü olursunuz Murat beyin iddiası için :D

mor gömlekten duster anahtarına çıkaralım diycem iddayı ama tepeye çıkarken mefta olan duster kazanmak bişi kazandırmaz.tepeye varabilirse duster indirmek için çekici masrafı sanayide tamiri kılı tüyü bir vitara parası yer.ben dustercılar profil resimlerine ağızlarında bantlı resimlerini koysalar kafi derim
discovery de izlemiştim.endurocuların çıkmaya çalıştığı düz duvar misalı bi rampa var.adı dul bırakana çıkmış.kayışdağı rampasıda duster öldüren olur.şile girişindeki eski vasiyet rampası gibi

tyt.fan' Alıntı:
mor gömlekten duster anahtarına çıkaralım diycem iddayı ama tepeye çıkarken mefta olan duster kazanmak bişi kazandırmaz.tepeye varabilirse duster indirmek için çekici masrafı sanayide tamiri kılı tüyü bir vitara parası yer.ben dustercılar profil resimlerine ağızlarında bantlı resimlerini koysalar kafi derim

Valla ne yalan diyeyim,pankuru çıplak gözle izleyince sadece DUSTER değil, kendini 4*4 diye pazarlayan sosyete gülleri bile kalır yolda diyorum.

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:

Gönüllüyüm zaten :smiley: ama tek gönüllü galiba, baksanıza kimse de çıkıp demiyor ben çıkacam diye. Bizim gelmemize kalırsa, bu iş biraz uzayacak gibi :smiley:

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Valla ne yalan diyeyim,pankuru çıplak gözle izleyince sadece DUSTER değil, kendini 4*4 diye pazarlayan sosyete gülleri bile kalır yolda diyorum.

dipgaz çıkarım deyip arabayı deviren oldu.ağır devri olmayan biraz zor çıkar

ümiterkan' Alıntı:
Gönüllüyüm zaten :smiley: ama tek gönüllü galiba, baksanıza kimse de çıkıp demiyor ben çıkacam diye. Bizim gelmemize kalırsa, bu iş biraz uzayacak gibi :smiley:

ben 40 50 bin tl versem değil duster 190 beygir forester im olsa sokmam oraya adamın biri mor t-shirt giyecek diye :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
ben 40 50 bin tl versem değil duster 190 beygir forester im olsa sokmam oraya adamın biri mor t-shirt giyecek diye :smiley:

Forester'ım olsa çıkamayacağımı bildiğim için denemem bile ;D

ümiterkan' Alıntı:

Aslında en güzeli ( şu an aklıma gelen güzel ve hınzır bir fikir) test araçlarından biriyle yapmak bu işi ;D ;D.Yok öyle Prodüksiyon ekibiyle off-road yapmak.Test sürüşünde ki görevlinin ilk tepkisini görmek isterdim ;D ;D

ümit bey siz en bilgili olan kişisiniz bu konuda,siz duster 'ı oraya çıkartırsınız, ama konuşmakla olmaz çıkmak lazım gelir.. :smiley:

ümiterkan' Alıntı:
[/quote

öyle bir test imkanı yok ama toprak lastiği takılı bi wrx veya forester çıkar.buna benzer toprak etaplardan geçtiler geçen yıl wrc de.sıradan bir forester değil tabi ama süspansiyonu ile oynanmış toprak lastikli bi wrx güle oynaya çıkar

tyt.fan' Alıntı:
ümiterkan' Alıntı:
[/quote

öyle bir test imkanı yok ama toprak lastiği takılı bi wrx veya forester çıkar.buna benzer toprak etaplardan geçtiler geçen yıl wrc de.sıradan bir forester değil tabi ama süspansiyonu ile oynanmış toprak lastikli bi wrx güle oynaya çıkar

Bu arada Murat bey,ben doğru parkuru fotoğraflamışım değil mi?Bir an aklıma geldi de sorayım dedim. ;)

AL1820' Alıntı:
murat bey, size duster i ne zaman alıyoruz?

duster alabilecek kadar zengin değilim.maket alabilrim belki kysho yada burago.ama 40 50 bin tl param olsa duster alıp mundar etmem.30 biniyle suzuki alır,kalan 10 15 bin tl ile benzin alırım.15 bin liralık benzin beni emekli olana kadar gezdirir

2004, 2005 model 4 kapı suzukiler, eğer benzin parası sorun değilse, yada gaz taktırıp bagajın
küçüklüğünü dert etmiyorsanız hem asfaltta hemde çamurda 10 numara, bende
tek geçerim.

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Bu arada Murat bey,ben doğru parkuru fotoğraflamışım değil mi?Bir an aklıma geldi de sorayım dedim. ;)

girişi benzetemedim 2 ay filan oldu sanırım son gidişimiz.ama rampa dediğim rampa.esas şenlikli kısmı son 200 250 metresi yani çıkmadığınız yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri