Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,721
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

bu rampada kaykay pistin benziyor bursada kaykaycılar tek ayakla çıkıyor :p abarttım galiba....
idda değilde sadece resim olsun diye yüklenmiş ozman iyi olmuş......

ümiterkan' Alıntı:
En son koyulan resimler bir iddia değil sadece fotodur ;D

Etiketler

SERKANEFE' Alıntı:
ee yani, bunlar göz doldurmadan öteye geçen şeyler olamaz. beşiktaştan mecidiköye çıkarken bayağı bi yokuş var, bu resimdeki o yokuşlar o yokuşların önünde diz çöker tövbe ister :smiley:

serkan bey siz istanbuldasınız.asfalt fulyadan ortaklar caddesine çıkan yokuşun toprak olanı meşşşşhuur kayışdağı.çok dik değil yani.sadece toprak ufak patinajda ufalanbilir.bir iki de kanal var diklemesine düşürmedikçe altına zarar vermeyecek.gelin siz susturun şu anti duster tayfasını kayışdağında.hava güllük gülistanlık çok çok toz olur duster ınız

tyt.fan' Alıntı:
serkan bey siz istanbuldasınız.asfalt fulyadan ortaklar caddesine çıkan yokuşun toprak olanı meşşşşhuur kayışdağı.çok dik değil yani.sadece toprak ufak patinajda ufalanbilir.bir iki de kanal var diklemesine düşürmedikçe altına zarar vermeyecek.gelin siz susturun şu anti duster tayfasını kayışdağında.hava güllük gülistanlık çok çok toz olur duster ınız

hocam tam beni buldun :smiley:) ben zaten araba kullanmasını yeni öğrenmiş biriyim :smiley: balata filan hak getirtirim orda :smiley: deneyimli birileri lazım kanımca..

SERKANEFE' Alıntı:
hocam tam beni buldun :smiley:) ben zaten araba kullanmasını yeni öğrenmiş biriyim :smiley: balata filan hak getirtirim orda :smiley: deneyimli birileri lazım kanımca..

aslında araba olsa hakkını verecek hatta değil kayışdağı evereste çıkaracak birini tanıyorumda.arabayı veren çok hırpalanmış alır geriye.kenan çarpışantürk.
dacia bişiler yapabiliyosa onun kontrolünde yapar.o yaptıramazsa kimse duster a bişi yaptıramaz.u tube da ford vanla sazlıdere barajı kıyısında yaptığı delilikler var.ona bir duster vermeli seyretmeli u tube da emircek- ford transit with offroadtyres video izleyin hak vereceksiniz

gerke yok murat bey, sizede bedava araç verseler sizde hakkını verirsiniz
ne olacakki kırana kadar bas gaza

SERKANEFE' Alıntı:
ee yani, bunlar göz doldurmadan öteye geçen şeyler olamaz. beşiktaştan mecidiköye çıkarken bayağı bi yokuş var, bu resimdeki o yokuşlar o yokuşların önünde diz çöker tövbe ister :smiley:

Hele de Fulya"dan Ortaklar caddesine çıkan yokuş :eek:.Ben motosikletimle ayağa kalkıp vücudumu öne doğru eğerek çıkıyorum ama görenler garip garip bakıyor.Bunu arka lastik patladığında da yaparız genelde,aynı bakışlara o durumda da hedef oluruz. :smiley:

tyt.fan' Alıntı:

Yani DUSTER"in balata kokusunu duymadan bırakmam diyorsunuz :DBu arada aynı yokuştan(Fulya-Ortaklar cad) bahsetmişiz ama ben sizin bu mesajınızı kendi mesajımı yayınladıktan sonra gördüm,istemeden pişti olmuşuz. :smiley:

Duster'ın üretim aşamasındaki ilk test videosu

http://www.youtube.com/watch?v=OviAkdcDxaI

http://www.youtube.com/watch?v=tLiifXNjK1k

http://www.youtube.com/watch?v=qOd8vUsXswg

http://www.youtube.com/watch?v=jGkt5MN8LHI

http://www.youtube.com/watch?v=KBUyANxsu5c

http://www.youtube.com/watch?v=YVb9B0MaTls

http://www.youtube.com/watch?v=YIkpOaeU6MQ

ümiterkan' Alıntı:
Piknikçi Duster böyle olur ;D Kayışdağı hikaye :D

duster ları parkurlarda görmek isteriz.başladığımız yere döndük.40 50 metre boru harcar içini rollbarlarsak,1 plaka 5 çizgili galvanizle tabanını korursak.iyice hafiflletir .birazda chip tuning yaparsak (güvenlik için koyduğumuz safraları taşısın diye)bu hale gelir duster.izlediğim kadar biliyorum,madde madde sıralayan zat-ı muhterem kadar uzmanı değilim,production sınıfı var yarışlarda.aracın kabuğu markayı taşır ama içi başka bişidir,bunu daha önce dakar için hazırlanan doblo için tartışmıştık dışı doblo motor reno yürüyen toyota idi,ama yinede 4x4 ler için küçük duster için büyük adımlar.tebrik etmeli duster i

Bugün Ferhatpaşa"da işim vardı.Uğramışken DUSTER"cilerin ısrarla davet edildiği tırmanış yolunu görüntüleyeyim dedim.Yolun başından çektiğim fotolarla başlayacağım,eminim ki gözünüze kolay görünecek ama en son yayınlayacağım resim daha net fikir verecektir.İşin en güzel tarafı çekim yaparken tırmanan bir Vitara"ya rastlamam.Dönüş yolunda parkurla ilgili kısa bir söyleşide yaptık kendisiyle.

Bu resmi motosikletimle 100-200 metre tırmandıktan sonra çektim.Ne kadar da basit bir parkur olarak görünüyor değilmi? :smiley:

Yolda sizi bekleyenlerden sadece biri ;)

Vitara inişe geçmiş,yaklaşıyor

Çamurlu bir geçiş var ileride,muhtemelen yukarılarda daha fazla

Kendisi de Gezenbilir üyesi olan dostumuz,parkurun çok zor ama çok zevkli olduğunu,özellikle inişin daha zor olduğunu bildirdi.DUSTER burayı belki tırmanır ama sürdürülebilir bir verimlilik alınabilinir mi,devamlılık arz eder mi inanın bende şüpheliyim

Vitara parkuru tamamlamak üzere.Ben de sanırım 100-200 metre değil,daha fazla tırmanmışım.Belki daha da fazla tırmanabilirdim ama çok sıkışık bir zamanıma denk geldi :smiley:

Şimdiki fotoğraf ana parkurun solunda ki(yaklaşık olarak 2 km solunda) küçük parkur.Nispeten daha basit görünüyor.

Ve aslı parkurun uzaktan görüntüsü.Cep telefonuyla çektiğim için net değil.

Birde dikkatli bakarsanız,iki ayrı tırmanış var.Yani zirveden önce bir tepe ve sonrasında ki asıl tepe ve zirve.

Gidip görmek isteyenler,Yeditepe üniversitesinden sonra sola doğru yol kıvrılır,sonrasında gelen büyük kavşaktan sağa dönünce Zigana resturantın tam karşısına düşüyor.

Saygılarımla.

tyt.fan' Alıntı:
duster ları parkurlarda görmek isteriz.başladığımız yere döndük.40 50 metre boru harcar içini rollbarlarsak,1 plaka 5 çizgili galvanizle tabanını korursak.iyice hafiflletir .birazda chip tuning yaparsak (güvenlik için koyduğumuz safraları taşısın diye)bu hale gelir duster.izlediğim kadar biliyorum,madde madde sıralayan zat-ı muhterem kadar uzmanı değilim,production sınıfı var yarışlarda.aracın kabuğu markayı taşır ama içi başka bişidir,bunu daha önce dakar için hazırlanan doblo için tartışmıştık dışı doblo motor reno yürüyen toyota idi,ama yinede 4x4 ler için küçük duster için büyük adımlar.tebrik etmeli duster i

Murat Bey, çakma dobloyla karıştırmayalım, videolardaki içi ve dışıyla orjinal duster'dır ;D

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Bugün Ferhatpaşa"da işim vardı.Uğramışken DUSTER"cilerin ısrarla davet edildiği tırmanış yolunu görüntüleyeyim dedim.Yolun başından çektiğim fotolarla başlayacağım,eminim ki gözünüze kolay görünecek ama en son yayınlayacağım resim daha net fikir verecektir.İşin en güzel tarafı çekim yaparken tırmanan bir Vitara"ya rastlamam.Dönüş yolunda parkurla ilgili kısa bir söyleşide yaptık kendisiyle.

Alper Bey resimler için teşekkürler, böylece Duster'ın oraya rahatlıkla çıkabileceği netleşmiş oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri