Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,721
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

beyler karşılaştırmam maddi imkanlar dahilinde aynı rakkamlara sahip 2.el jeeplerle ilgiliydi.klasmanlarla yarışlarla ilgili değil

Etiketler

TUĞSAN' Alıntı:
beyler karşılaştırmam maddi imkanlar dahilinde aynı rakkamlara sahip 2.el jeeplerle ilgiliydi.klasmanlarla yarışlarla ilgili değil

mesajınız anlaşıldı tuğsan bey.benim parasal bi kıyaslamam yok.maksat insanlar bu bahaneyle bir araya gelir araçlarını denermi idi.hatta mor t-shirt giymeyi göze aldım.yarıştırmak vs de değil önerim.

mountaineer16' Alıntı:
sanırım dacia için artık ön yargılar kalkıyor....
geçenlerde 3-4 gün önce yani bende test etme şansı buldum uludağ hüseyinalan kirazlı arasında yaklaşık 80 cm karda çok mükemmel bir performans sergiledi ayrıca araçta off road için hiçbir modifikasyon bulunmadan..
yakıtı ise bursa merkezden uludağa oradan hüseyinalan-kirazlı tekrar bursa yaklaşık olarak 40 liralık yakıt harcadı.
araç devirsiz kullanıldı zorlandı benzinlideki yakıtı şaşırtıcı...
bu aracın dizeli kim bilir ne kadar yakıyordur onu test edenlerden okuyacağız...

80 cm karda gitti diyip ortalığı karıştıran sizdiniz demek:smiley:

AL1820' Alıntı:
sağlamdır herhalde.90 lardamıydı m38 in mahindrasını getirmeye çalışmıştı metin kap.trışka bişi olsa topa girmezdi o zamanlar herhalde.o kadar mekanikki.tek elektroniği radyosu herhalde

valla mahinda o kadar offroadda gezdi yanlış hatırlamıyorsam 1.5 sene kadar...sahibi burada kendiniz sorun ;D

mahindra ciddi anlamda sağlam bir araç alt yapısı willes motor ise merseles tek problemi kötü distribitör.

mahindra ile ilgili yazdıklarımı mahindra bölümünde bulabilirsiniz

4x4 Duster'ın 35cm'lik su geçişi
[attachment=1]
[attachment=3]

4x4 Duster'ın %65'lik eğime çıkışı
[attachment=2]

35cm.jpg

65egim.jpg

35-2.jpg

ümiterkan' Alıntı:
4x4 Duster'ın 35cm'lik su geçişi
[attachment=1]

4x4 Duster'ın %65'lik eğime çıkışı
[attachment=2]

istanbula yağmur yağdığında yeraltı geçitlerinde sıksık bu test yapılır.her marka otomobille.bu test için istanbuldan iyi parkur yok.

resimdeki eğime çıkamayacak arabada tanımıyorum :smiley:
özellikle o yolda

AL1820' Alıntı:
resimdeki eğime çıkamayacak arabada tanımıyorum :smiley:
özellikle o yolda

ee yani, bunlar göz doldurmadan öteye geçen şeyler olamaz. beşiktaştan mecidiköye çıkarken bayağı bi yokuş var, bu resimdeki o yokuşlar o yokuşların önünde diz çöker tövbe ister :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri