Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,732
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

türkü bile olur
yiğidim aslanım dusterim burda yatıyor.... :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
hangi şehirdesiniz ümit bey.ben bi düzine üstüste giycem.deneyelim duster ı kayışdağında.yokmu duster ına güvenen.havalar ısındı zemin kuru.ilk videodaki zeminin 1 km olanı .5 metre giden duster 1000 metrede gider.19 mayıs tatil.unutulmazda bir tarih olur.kayışdağında iddaya kurban giden 4x4 duster ı anma günü olarak takvime geçer

Rize'deyim maalesef, yaza artık diyelim. :D Ama fikir süper, orada olsam kesin katılırdım. ;D

mountaineer16' Alıntı:
bunların kırmızı kalp içinde I LOVE DUSTER yazanı yokmu acaba :D

videoları izledikten sonra duster bu işi yapar ikna oldum.pembe bile giyerim yeterki bir kurban duster bulun.dağılmış bir debriyaj seti.yırtılmış bir egzozst dört tekeri dört yöne çeken bir araç şimdiden gözümde canlanıyor final.ama nerde o arabayı kurban edecek yürekli duster sahibi.son dik eğime kadar çıkarsa mor t-shirti giyerim zirveye çıkarsa pembe renk üzerinde duster the best yazısı

iddalar büyük hade bakalım elbet çıkar bir karayiğit delikanlı ben yaparım der...
benim mesai bitti arkadaşlar ben kaçar artık yarında şantiyedeyim size eşlik edemiycem çarşambaya kısmetse ölmez sağ kalırsak burdayım :D hayırlı akşamlar......

Sayın Ümit Bey ,Dusterı babama günlük kullanması amacıyla almayı düşündüm.ve gidip denedim.Sonuç olarak bana noRmal bir sedandan pek farklı gelmedi.bağlantı noktalarını lifte kaldırıp baktığımda da arazi için zayıf ama acil durumda en azından bir sedandan sağlam bir araç olduğunu gördüm...zaten forumda yazan çoğu dustercının bu aracı seçme sebebide bu....biz bir kaç sayfa önce bu konularda mutabık olduk .ancak görüyorum ki siz mor t shirt konusunda idaalısınız...bu durumda hangi ildeyseniz söyleyin o ildeki off road clubüyle konuşalım sizi bir gezilerinde misafir etsinler.böylece belki sizde bu hobiye başlar ve bir kaç off road gezisinden sonra size ne anlatmak istediğimizi anlarsınız...ayrıca mor t shirt giyme alıştırmasına başlasanız iyi olur zira murat bey size o tshirti giydirmeden rahat edemeyecek.

Tuğsan bey,
bildiğim kadarıyla sizin aracınızda 50.000TL maliyeti olan bir araç, okuyucular ve bu civarda offroad yapacak sıfır ayarında bir jip almak istiyenler için aracınızı offroad, yol kabiliyeti vs açısından duster ile kıyaslayabilirmisiniz?
bu başlık altında katılımcı ve okuyucular arasında bu civarda sıfır bir araç almak istiyip kararsız kalan çok insan var. aydınlatırsanız seviniriz

TUĞSAN' Alıntı:
Sayın Ümit Bey ,Dusterı babama günlük kullanması amacıyla almayı düşündüm.ve gidip denedim.Sonuç olarak bana noRmal bir sedandan pek farklı gelmedi.bağlantı noktalarını lifte kaldırıp baktığımda da arazi için zayıf ama acil durumda en azından bir sedandan sağlam bir araç olduğunu gördüm...zaten forumda yazan çoğu dustercının bu aracı seçme sebebide bu....biz bir kaç sayfa önce bu konularda mutabık olduk .ancak görüyorum ki siz mor t shirt konusunda idaalısınız...bu durumda hangi ildeyseniz söyleyin o ildeki off road clubüyle konuşalım sizi bir gezilerinde misafir etsinler.böylece belki sizde bu hobiye başlar ve bir kaç off road gezisinden sonra size ne anlatmak istediğimizi anlarsınız...ayrıca mor t shirt giyme alıştırmasına başlasanız iyi olur zira murat bey size o tshirti giydirmeden rahat edemeyecek.
Duster kayışdağına çıkar Tuğsan Bey ;) İddiamızı yanlış anlamadınız umarım :smiley:

Avcıların abattığı doğrudur. Ancak okuduğum bölümlerde amerikan - japon kavgasına daha rastlamadım.Off road bölümünde teknik ve garaj ve gezi kısımlarını okudum genelde, herhalde kavgalar başka bölümlerde olsa gerek.Ayrıca nerede olursa olsun insanların birbirleri kırmalara hoş değil.Makinalar için insan insanı kırmamalı.

olguncandan' Alıntı:
Başkasını anlatıyorum derken kendini anlatmışsın. Buna gerek yoktu, zaten tanıdık yüce şahsiyetini.

Ne demiş atalarımız "kıpti şecaatin arzederken sirkatin söyler"

Allah yolunu açık etsin.

kıptinin şecaatini arzi.haddini bilen maksadını bilen kıpti aşağıdaki cümleleri kurmuş.destansı yazı solgun beyin 3 veya 4 cü mesajı sitede

[
Tarih 27 kasım ve bir Duster aldım. Teslimi gelecek hafta. (Salı-çarş)

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, herkesi ilgilendiren konularda, tüm deneyimlerimi doğru olarak paylaşacağım. Kendi arabamı beğenmek için onu methetmeye ihtiyacım yok; çünkü arabalara özel bir tutkum yok. Araba, çarpısı ne olursa olsun, binilecek bir nesnedir o kadar. Herkesin bildiği, güvenli olmalı; benim için ise, konfor da fena olmaz...

Dostlar, zatım off-roadcı değil. Sürücü olarak ise, çok agresif değilim. Belki aşırı derecede güvenlik taraftarıyım. İlkem şu: Gideceğim yere "varabilmek". Dilediğim yere de gidebilmek. Mesleğim de öğretim üyeliği.

Marka düşkünü de değilim. Ama biliyorum ki, bilinen markalar haklı nedenlerden dolayı bilinir olmuşlardır. Belli bir kalitesi vardır. Ona da hak veririm. Dolayısıyla bindiğim arabanın birazcık eli-yüzü düzgün olmalı. Klima ise "olmazsa olmaz"...

Valla ali bey benim aracımı dusterla kıyaslamak hem maddi olarak hemde özellik olarak yanlış olur.Ancak size şunu söyleyebilirim babama duster yerine jeep liberty 3,7 aldım ve lpg taktırdım araç full full ve sadece 100000de pırıl pırıl bir araç bana maliyeti 31.000 lpg dahil.sanırım aynı özelliklere sahip bir duster 41.000 Tl den aşağı değil.unutmayın ki dusterın en baz versiyonu 30.000 TL biraz donanım eklendimi fiyat 40.000 Tl oluyor ki bu da mantıksız yüksek bir fiyat

TUĞSAN' Alıntı:
Valla ali bey benim aracımı dusterla kıyaslamak hem maddi olarak hemde özellik olarak yanlış olur.Ancak size şunu söyleyebilirim babama duster yerine jeep liberty 3,7 aldım ve lpg taktırdım araç full full ve sadece 100000de pırıl pırıl bir araç bana maliyeti 31.000 lpg dahil.sanırım aynı özelliklere sahip bir duster 41.000 Tl den aşağı değil.unutmayın ki dusterın en baz versiyonu 30.000 TL biraz donanım eklendimi fiyat 40.000 Tl oluyor ki bu da mantıksız yüksek bir fiyat

Tuğsan abi alma bence mis gib RAV4 varken

TUĞSAN' Alıntı:

3700cc LPG'li 100.000km'de bir aracı almanız, babanıza haksızlık bence :D Bundan sonra yakıtı, vergiyi ve bakımlarını o ödeyecek nasıl olsa ;D

artık motor hacmine göre değil emisyon değerlerine göre vergilendirme geliyor. dizelciler yandı bende dahil

Tuğsan bey, sizin araç mahindra değilmiydi? benzer fiyatı benzer özellikleri yokmu?
liberty ile kıyaslamanızı bende anlamadım 3,7 içmiyormu? vergisi kaskosu çok değilmi?
fiyat uygun ama arıza durumunda yedek parçası bi dünya değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR