Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,735
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Elimize ,belimize en önemlisi de dilimize sahip olalım arkadaşlar.

Etiketler

Birbirimizi kırdıktan sonra Durster de boş off road da boş kanaatimce.

dağ adamı 1.5 senedir foruma kayıtlısın 2 mesajın 2 side bu konuda , bu konuyu gören yazıyor herkes birşeyler yazma gereği duyuyor neden ? çünki polemik yaratılıyor... bizim hatamız değil ama konunun başlığı problemli...offroad kavramı çok geniş bir kavram mesela unimogun geçtiği yerden dusterin geçmesi lazım offroadçu olması için. duster la unimogu birmi tutuyorsunuz diyeceksiniz hayır tutmuyorum ama offroadçu demeyin o zaman. kendi arabamlada geçemem unimogun arkasından ama offroad çu navara yada offroad çu cj diye başlıklar açmıyorum

darktreys' Alıntı:
dağ adamı 1.5 senedir foruma kayıtlısın 2 mesajın 2 side bu konuda , bu konuyu gören yazıyor herkes birşeyler yazma gereği duyuyor neden ? çünki polemik yaratılıyor... bizim hatamız değil ama konunun başlığı problemli...offroad kavramı çok geniş bir kavram mesela unimogun geçtiği yerden dusterin geçmesi lazım offroadçu olması için. duster la unimogu birmi tutuyorsunuz diyeceksiniz hayır tutmuyorum ama offroadçu demeyin o zaman. kendi arabamlada geçemem unimogun arkasından ama offroad çu navara yada offroad çu cj diye başlıklar açmıyorum

işte bak yenibir tartışma konusu daha ...
konu açın sizde neden açmıyorsunuz?

Yaptığımız offroad ;D gezisi burada http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74421.0

Evet daha önce mesaj yazmadım.Çünkü forum üyeliğindeki amacım yeni bir şeyler öğrenmekti.Hemen hemen yarısını okudum tüm forumun.Burada olan tartışmalar gibi kırıcı olanı görmedim.Duster başlığı altındaki tartişmalar çok şiddetli ve kırıcı.Artık yeter deyip bende yazdım. Tutkularım arasında av birinci sırada.Av ve kamp konusunda bigi birikimim fazlasıyla .Gezenbilir de av konuşmak bence yanlış olduğu için, diğer konularda ise öğreneceğim şeyler olduğu için okuyucu konumumu korumak istiyordum.Ama artık bende gerekli durumlarda yazacağım.

TAMAM O ZAMAN istediğinizi yapın burdan duster geçerse dünya üzerindeki en iyi offroad aracı diyebiliriz o zaman.
OFFROAD kavramının ne kadar geniş birşey olduğunu daha farklı nasıl anlatabilirim ?

y-e12.jpg

y-e32.jpg

y-e97.jpg

y-e116.jpg

bence duster için offroad kelimesini değiştirelim kimsenin kalbi kırılmasın :D
DUST ROAD olsun benim önerim .... :p
navaralı abilerimizin olsun off road ta.
her yer dağ tepe elbette dustercılarda kıyıda biyerde takılırlar...

puhhh oda birşeymi duster ordan tümsekmiş gibi geçer hissetmez bile :p
şaka şakaa şimdi ciddiye alıp bir tartışma çıkmasın geçemez geçemez yok öyle bir şey :p :p

Öncelikle kırıcı olduysam özürdilerim. Lafın bu kadar önemsenip büyüyeceğini tahmin etmedim. Kimseye karşı kastım ve art niyetim yok. Saygısızlık yapmak ise hiç istemem. Ayrıca marka fanatikliği kesinlikle yapmam. Benim için duster, kuga veya tiguan hatta vx80 veya g hiç fark etmez tüm araçları severim. Hatta arazide göz ardı edilen araçların performansı çok daha ilgimi çeker. Tıpkı eski model sportege, aro veya duster gibi. Gerçi duster daha çok yeni bir araç. Arazsinin yeterli veya yetersiz olduğunu zamanla nasıl olsa anlıcaz. Bence ön yargılı davranmanın gerçekten anlamı yok. Ayrıca zaten ağır off road yapan araçların %95 donanımlı araçlar. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım...

darktreys' Alıntı:
TAMAM O ZAMAN istediğinizi yapın burdan duster geçerse dünya üzerindeki en iyi offroad aracı diyebiliriz o zaman.
OFFROAD kavramının ne kadar geniş birşey olduğunu daha farklı nasıl anlatabilirim ?

Aslında Duster aynı parkura girebilir ama Unimog gibi çekilmek durumunda kalır. Bu şekilde Duster oraya girip çekilse Offroad yapmış olmayacak mıydı ? ;D Olurdu gibime geliyor. Biryerleri kırıp dökmeyi saymıyorum, çünkü hangi araç olursa olsun arazide bir yerleri kırılıp dökülebilir. :D Demek ki Duster Offroad aracıdır çıkar senin cümlenden ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR