olguncandan
Zirve
Ynt: Off Roadçu Duster
Başkasını anlatıyorum derken kendini anlatmışsın. Buna gerek yoktu, zaten tanıdık yüce şahsiyetini.
Ne demiş atalarımız "kıpti şecaatin arzederken sirkatin söyler"
Allah yolunu açık etsin.
tyt.fan' Alıntı:olgun candan isimli ham insan.kendini arabasıyla özdeşleştirmiş zikir fukarası.geçende böyle ortalığı velveleye verdiğin bi konu başlığında arkadaşın biri kantarın topuzunu kaçırınca mahkeme avukat kellimelerini okuduğunda arkadaşını kurtlara yem yapıp görünmez olmuştun.yarı şaka yarı ciddi duster kullanıcılarıyla bir mesaj trafiğine ters yönden girdin 1 2 3 4 5 sıraladın.kendi uslubuna yakın bi uslubu onayladığını görüyorum.giriş çıkış durmunu 3 kere havaya atılmış 2 sinde tutulabilmiş olmana veriyorum.kendi kaleminden bir partner bulmuşsun.mutluluklar diliyorum size .girişli çıkışlı muhabbetinizde kolaylıklar dilerim.diğer duster sever arkadaşlara şakaya şakayla karşılık verebilme kabiliyetleri ve sohbetleri için teşekkür.necaset bulunan ortamlara dikkatli dolanın.buldan basması da olsa yırtılıp necaset bulaştırabilir.düzgün insanlarsınız neticede.duster ınızı yada herne markaysa otonuzu iyi günlerde kullanın ama neticede otomobil.bugün duster yarın inşallah ferrari olur.çok bağlanıp kişiselleştirmeyin olayı
Başkasını anlatıyorum derken kendini anlatmışsın. Buna gerek yoktu, zaten tanıdık yüce şahsiyetini.
Ne demiş atalarımız "kıpti şecaatin arzederken sirkatin söyler"
Allah yolunu açık etsin.