Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,756
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
olgun candan isimli ham insan.kendini arabasıyla özdeşleştirmiş zikir fukarası.geçende böyle ortalığı velveleye verdiğin bi konu başlığında arkadaşın biri kantarın topuzunu kaçırınca mahkeme avukat kellimelerini okuduğunda arkadaşını kurtlara yem yapıp görünmez olmuştun.yarı şaka yarı ciddi duster kullanıcılarıyla bir mesaj trafiğine ters yönden girdin 1 2 3 4 5 sıraladın.kendi uslubuna yakın bi uslubu onayladığını görüyorum.giriş çıkış durmunu 3 kere havaya atılmış 2 sinde tutulabilmiş olmana veriyorum.kendi kaleminden bir partner bulmuşsun.mutluluklar diliyorum size .girişli çıkışlı muhabbetinizde kolaylıklar dilerim.diğer duster sever arkadaşlara şakaya şakayla karşılık verebilme kabiliyetleri ve sohbetleri için teşekkür.necaset bulunan ortamlara dikkatli dolanın.buldan basması da olsa yırtılıp necaset bulaştırabilir.düzgün insanlarsınız neticede.duster ınızı yada herne markaysa otonuzu iyi günlerde kullanın ama neticede otomobil.bugün duster yarın inşallah ferrari olur.çok bağlanıp kişiselleştirmeyin olayı

Başkasını anlatıyorum derken kendini anlatmışsın. Buna gerek yoktu, zaten tanıdık yüce şahsiyetini.

Ne demiş atalarımız "kıpti şecaatin arzederken sirkatin söyler"

Allah yolunu açık etsin.

Etiketler

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Herkese selam..... ama ısrarla DUSTER bir off-road aracıdır diye ısrar edenlerin .....

Hoşgeldin alper bey,

Bu iddiayı ısrarla dile getirenlere ben pek rastlamadım. Genelde denilen ve kabullenilen şu: Duster yol dışında da gider; ama hard off road aracı değil...

olguncandan' Alıntı:
Hoşgeldin alper bey,

Bu iddiayı ısrarla dile getirenlere ben pek rastlamadım. Genelde denilen ve kabullenilen şu: Duster yol dışında da gider; ama hard off road aracı değil...

Hoşbuldum. :smiley:

Fakat bazı arkadaşlar ağır off-road denemesine davet edildiğinde TYT.Fan arkadaşla bayağı bir makara yapmışlar ;).80 cm kar mevzusunda bile açıkca "Dilim sürçtü.." denmemiş.Bu ve benzeri durumlar çok yeni olan beni bile bu kanıya itmiş bulunmaktadır.Bir de "Duster yol dışında da gider; ama hard off road aracı değil..." yorumunuza tüm DUSTER"ciler imzasını atıyorlar mı?Atıyorlarsa TYT.Fan arkadaşa gösterilen direnç neden?O farklı birşey dememiş ki... ;)

Saygılarımla.

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Hoşbuldum. :smiley:

Fakat bazı arkadaşlar ağır off-road denemesine davet edildiğinde TYT.Fan arkadaşla bayağı bir makara yapmışlar ;).80 cm kar mevzusunda bile açıkca "Dilim sürçtü.." denmemiş.Bu ve benzeri durumlar çok yeni olan beni bile bu kanıya itmiş bulunmaktadır.Bir de "Duster yol dışında da gider; ama hard off road aracı değil..." yorumunuza tüm DUSTER"ciler imzasını atıyorlar mı?Atıyorlarsa TYT.Fan arkadaşa gösterilen direnç neden?O farklı birşey dememiş ki... ;) Saygılarımla.

Elbette imza atarlar. Çünkü bugüne kadar hiçbir Duster kullanıcısının "bu makina cj veya land ile yarışır" diye yazdığını okumadım.
tyt-fan adlı katılımcının hikayesi birkaç ay, hatta daha fazla eskiye dayanıyor. Şu 80 cm. meselsini biri -deyim yerindeyse- salladı ortalığa, kimdi bilmiyorum. Bunu sanki tüm Duster kullananlar yahut bu arabayı tanıtmayı, izlenimlerini yazarak bilgilenmek isteyenleri bilgilendirmeyi amaçlayan arkadaşların hepsi savunuyormuş gibi bir hava oluşturdu o arkadaş. Kendisine defaatle yazıldı.

O bahsettiğiniz deneme daveti, arkadaşların işi espriye vurmalarıydı. Muhabbet tişört yolunda gidiyordu. Ama o arkadaş yine benzer mesajları her gün yazmaya başladı. Hatta -okuduysanız görmüşsünüzdür- "Kayışdağı geleneksel Duster piknik günleri yapalım"a bağlandı.

Ama bu katılımcı, çok nezih bir insan olan off road arkadaşımızın esprilerini de alay konusu yapıp ona takılınca, dersini vermek faz oldu. Hikaye bu.
Benim yukarıda yazdıklarım da (Duster ağır off road aracı değildir gibisinden tanımlamalar) da yazıldı. Fakat bu arkadaş, geldi geldi alaycı bir dille mesaj yazdı. Kaç zamandır sabrediyordum muhatap olmamak için. Eh, sabrın da bir sınırı var.

Hatta yukarıda da yazmıştım; "off roadcu Duster" başlığını da, motaigner nikli katılımcı, aylar önce Duster resimleri için açmıştı. Millet bakıp bakıp eğleniyordu.

Sorun şu Alper Bey: Bu başlığı gören, hemen son sayfaya damlayıp "hımmmm, siz nasıl Duster'ı off roadcı yaparsınız, bişeyden anlamıyorsunuz" deyip (veya demek isteyip başlıyor ders vermeye. Herhalde içinde de "durun şu acemileri bi eğiteyim" de diyordur.

Yazılmış olanı okumayınca, hatta yazılanı da okumayınca, tanık olduğunuz şeyler oluyor.
Ah selimsarper ah, sen gittin ortalığı klonların bastı. Hiçolmazsa sen orijinaldin yav. Klonların da çok kalitesiz. ;D ;D ;D

Valla ben dediğim gibi,konuyu 1.sayfadan itibaren cumartesi geceden başlayıp,bugün bitirdim.Yani son sayfadan başlayıp sallamasyon yapmadım :smiley:.Dolayısıyla bunu üzerime almayacağım ama tüm konuyu zevkle okudum.Hatta bu foruma üye olduğum 2 gündür kurucusu olduğum foruma uğramadım bile. ;D.Ve hala gezinmekteyim.Şunu da itiraf edeyim ki off-Road hakkında bildiklerim tamamen genel kültür düzeyindedir ama karar verdim en kısa zamanda bu Dünyanın içine dalacağım.Bu yolda ki en büyük rehberimde bu forum ve sizler olacaksınız.Bu anlamda hepinize şükranlarımı sunarım.

Saygılarımla...

Alper bey, yukarıda bahsettiğim tartışma hikayesi çeşitli başlıklar altında sürdü, sadece bu başlıkta değil. Onu not edeyim. (Ben zaten "okumuyorlar" derken sizi kastetmedim)

Off roada gelince; şayet bu forumu tamamen gezmediyseniz ve "çamurlara bulanmalıyım" diye düşünüyorsanız, asıl bilgileneceğiniz yer, gezenbilirin diğer kısımları. Landcılar, toyotacılar, jeepçiler ve bir de sabit başlıklar kısmı olmalı. (Forumu henüz tanımadığınızı var vayarsayarak bunu yazdım.)

Çünkü ben de çok uzun zaman, fırsat buldukça ustaların yazılarını okudum ve çok şey öğrendim.

İyi geceler.

Geziyorum valla. :smiley: Şu İstanbul"da yaşayıp da tek yapmak istediğim salaş bir balıkçı teknesiyle Boğazın tadını çıkartmaktı,şimdi buna bir de Off-Road eklendi. :smiley:

Size de iyi geceler.

çok sağlam bir konu açmışım kutluyorum kendimi :D
yapmayın arkadaşlar altı üstü araba yaa kırmayın birbirinzi......

Hard Offroad tutkudur, bizlerde o tutku yok, basic offroad yapıyoruz, bizimkisi eğlence, tutku değil, bu iki kavramı birleştirip Offroad demeyin gözünüzü seveyim.

darktreys' Alıntı:
Ümiterkan !!!! Hani dusterin offroad resimler?? çamlıyayla ??

Kasım Bey, Pazar günü çok keyifli bir gezi yaptık. Hard Offroad olmasa da yollar çok bozuk ve çamurluydu. Zilkale, Palovit Şelalesi, Çat Köyü Yaylası, Kale-i Bala ve köyü, Çiçekli Yayla ve Elevit Yaylası'na gittik. Toplamda 250km civarı yol yaptık. Resimleri en kısa zamanda paylaşacam.

İçaçıcı güzel bir manzara ekleyelim buraya
[attachment=1]

DSCF4948.jpg

mountaineer16' Alıntı:
çok sağlam bir konu açmışım kutluyorum kendimi :D
yapmayın arkadaşlar altı üstü araba yaa kırmayın birbirinzi......

aslında gecenin abuk subuk saatlerinde öten denizli horozu hariç gayet şamata gırgır bir paylaşım oluyor.mor t-shirt ironisini,yükseklik lazımsa magnum truck al esprisini anlamayan insanlar ve sonradan topa giren bir feyk karakter seviyeyi düşürmese hem duster kullanıcıları hem bizler çok şık eğleniyorduk.bana had bildirme çabasına giren hadsiz kendini esprilere taşlamalara siper edince tansiyonu çıkardı.dandik buldan bezinden fırlayan bir başkası giriş çıkış diyerek limon sıktı sohbete.ben 2007 den beri bu forumu izlerim soru cevap fikir beyanı gayet güzel sohbetlerde olur.denizli horozunun girip tansiyonu yükselttiği adminlerin silmek zorunda kaldığı mesajların yazıldığıda.
ama sadece otomobil bilgisi kazanılmıyor bu forumda.sağdan soldan aldığı istatistiki vs bilgileri buraya kopyala yapıştır taşıyarak,en son lafı ben söyledim çabası içinde,alacakaranlık saatlerde saçma sapan maddelemeler sıralayıp ne biçim laf kodum hırsı içindeki insanlarıda tanıyor insan.reel hayatında bişey olamayıp burada forum trafik polisliğine soyunan E-öğreten adamcık gibi

demekki bir takım egoları var adamın seviyede buna göre yapıcak bişi yok bu saatten sonra kimseye bir şey öğretilmez...
söylenicek en güzel söz ona... biz mevlana değiliz insan ol öyle gel....

mountaineer16' Alıntı:
demekki bir takım egoları var adamın seviyede buna göre yapıcak bişi yok bu saatten sonra kimseye bir şey öğretilmez...
söylenicek en güzel söz ona... biz mevlana değiliz insan ol öyle gel....

markayla özdeş hiisediyor zat kendini.beğenen almış biniyor zaten otomobiline.beğeniyorum alayımmı diyen yok,alma yaramaz diyen yok.fuarda görüp etrafında bir dönüp,birkere koltuğuna oturmuşluğumuz dışında araçla ilgili bir fikrimiz yok.fikrimiz olmadığı gibi alınmaz gibi bir zikrimizde yok.daha önce duster alırmısınız başlıklı gerginlikle sonlanan konu başlığında şaka ile karışık bila bedel verilse neden olmasın 40 a satar daha ucuz bir otomobil alrım demiştim.ki alanın beğenip övme hakkı olduğu gibi almayan yada alamıyanında bence alınmaz deme hakkıda var.yakınımızda büyük renault satıcısı kemal tepretoğlu var.gidip kapısında pankart açmadık ,kredi veren banka önüne duster kredisine hayır diye kendimizi zincirlemedik.nedir bu hezeyan.nedir bu argo ağız.neyse allah şifa versin 5 yıldır burda konuşuyor tartışıyoruz bilgileniyoruz.bir meczub yüzünden keyfimden olacak değilim.gezenbilir ne meczuplar gördü.feyk üyeler yaratıp gelip ağzına geleni yazan vs.adminler ip takibi yapıyor.tespit ettiği üyeyi forum dışı bırakıyor.ağzımızın tadı kaçmasın maksat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri