Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,735
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

darktreys e cevap hakkı doğdu bekliyoruz :D
ümiterkan' Alıntı:
Aslında Duster aynı parkura girebilir ama Unimog gibi çekilmek durumunda kalır. Bu şekilde Duster oraya girip çekilse Offroad yapmış olmayacak mıydı ? ;D Olurdu gibime geliyor. Biryerleri kırıp dökmeyi saymıyorum, çünkü hangi araç olursa olsun arazide bir yerleri kırılıp dökülebilir. :D Demek ki Duster Offroad aracıdır çıkar senin cümlenden ;D

çok güzel ayrıntı yakalamışsın valla....

Etiketler

Duster Çakma Kayışdağına Çıkarken görüntülendi ;D

http://www.youtube.com/watch?v=C9JZfGC6IvU

http://www.youtube.com/watch?v=gvVG4JA812A

mountaineer16' Alıntı:
puhhh oda birşeymi duster ordan tümsekmiş gibi geçer hissetmez bile :p
şaka şakaa şimdi ciddiye alıp bir tartışma çıkmasın geçemez geçemez yok öyle bir şey :p :p

Süleyman Bey, orda ki çukurdan unimog geçemiyor ama navara 4H ile geçiyor. Bir de navara dizel olmasına rağmen kalkış sesi dünyanın en güzel motor sesi aklınızda olsun... ;)

Doğuş Bey , neden kızdınız anlamadım sizin engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacımız var. Bizi yorumlarınızdan mahrum bırakmayın...

fbmy' Alıntı:
Doğuş Bey , neden kızdınız anlamadım sizin engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacımız var. Bizi yorumlarınızdan mahrum bırakmayın...

foruma mesaj yazarken dikkatlı olun şakayla karışık yazdıklarınızı bundan sonra gayet ciddi konularda karşınıza çıkabilir . şu an sizin yaptığınız gibi. ayrıca ben orda navara 4h de geçer demedim sadece şakayla karışık söyledim anlayan anladı ama ortadaki çukuru bilmiyorsanız anlatayım 2 metre balçık var iş makinesi bile geçemez aynen bunuda yazdım biraz karıştırıp bakabilirsiniz.

diğer meseleye gelince...bana en güzel gelen benim olandır zaten ben ne yapayım 455 beygir v8 in sesini ? benimmi hayır ? e o zaman neden yorum yapayım. navarası olmayan bilemez tabi . sizde 5.9 un sesine hayransanız dünyanın en güzel sesi gelir size...

fbmy' Alıntı:
Süleyman Bey, orda ki çukurdan unimog geçemiyor ama navara 4H ile geçiyor. Bir de navara dizel olmasına rağmen kalkış sesi dünyanın en güzel motor sesi aklınızda olsun... ;)

tamam daciada geçer :p navara gibi ....
dünyanın en güzel motor sesi hee bülbül misali .. bak işte bize tartışmaya yeni bir konu daha dünyanın motor sesi en güzel olan aracı hangisidir...
1,dacia
2,navara
3....ekleyin bakemmmm... :D :p ;P

ümiterkan' Alıntı:
Duster Çakma Kayışdağına Çıkarken görüntülendi ;D

http://www.youtube.com/watch?v=C9JZfGC6IvU

http://www.youtube.com/watch?v=gvVG4JA812A

videoları izlemedim şimdi bakıcam.burayı çıkıyosa kayışdağı burdan çok farklı değil.demekki biri ortaya çıkıp denese mor t-shirti giydirecekti bana

tyt.fan' Alıntı:
videoları izlemedim şimdi bakıcam.burayı çıkıyosa kayışdağı burdan çok farklı değil.demekki biri ortaya çıkıp denese mor t-shirti giydirecekti bana

bak görüyormusunuz dacia'cı arkadaşlar neler kaçırmıssınız :D

DAĞ ADAMI' Alıntı:
Evet daha önce mesaj yazmadım.Çünkü forum üyeliğindeki amacım yeni bir şeyler öğrenmekti.Hemen hemen yarısını okudum tüm forumun.Burada olan tartışmalar gibi kırıcı olanı görmedim.Duster başlığı altındaki tartişmalar çok şiddetli ve kırıcı.Artık yeter deyip bende yazdım. Tutkularım arasında av birinci sırada.Av ve kamp konusunda bigi birikimim fazlasıyla .Gezenbilir de av konuşmak bence yanlış olduğu için, diğer konularda ise öğreneceğim şeyler olduğu için okuyucu konumumu korumak istiyordum.Ama artık bende gerekli durumlarda yazacağım.

forumun yarısını okudum buradaki kadar kırıcı ortam görmedim mübalanızı avcılığınıza veriyorum.amerikancılarla japoncular,cj cilerle zj ciler nerdeyse adres veriim gel seviyesinde atışmalar yaşadı.forum ikiye bölündü.kopya forum oluştu.burdaki tartışmalar üç dört klon forum yarattı.bence luzumsuz bir katılımcının luzumsuz cümleleri tansiyonu çıkardı.biz dustercı arkadaşların büyük bi kısmıyla üç dört gündür gayet güzel şaka gırgır atışıyoduk.kimse şikayetçi değildi.luzumsuz şahıs luzumsuz vecizi ile kendini ortaya atana kadar.

videoları izledim .30 sn lik bu aksiyonun duster için 25 30 dakikalık olanı kayışdağı.diğer araçlar 4L de 3 4 dakikada çıkıyo.dacia zorlarsa yarım saatte çıkar.önce zirveye sonra pert e

TUĞSAN' Alıntı:
murat bey üzülmeyin...dustercılarda laf çok icraat yok...dusterdada görüntü var...iş yok....arkadaşlar sadece yapar eder modundalar ama deneyen yok..internetteki bir çok video reklam amaçlı pazarlama ekiplerince hazırlanmış videolar....yada aşırı takviye edilmiş...artık dışı duster içi başka bir şey olan araçlar...işin doğrusu şu .konu başlığı yanlış, offroadçu duster yerine piknikçi duster olmalıydı....aksi olsaydı...kayışdağı veya diğer illerdeki diğer off road clupleri duster sahiplerini ve araçlarını aralarında görmekten gurur duyardı...bizde 4.2 benzin canavarları yerine 1,5 duster alır hem cebimizi korur ,hemde hobimizi gerçekleştirirdik.ayrıca morda en sevdiğimiz renk olurdu

Tuğsan bey,
bildiğim kadarıyla sizin aracınızda 50.000TL maliyeti olan bir araç, okuyucular ve bu civarda offroad yapacak sıfır ayarında bir jip almak istiyenler için aracınızı offroad, yol kabiliyeti vs açısından duster ile kıyaslayabilirmisiniz?
bu başlık altında katılımcı ve okuyucular arasında bu civarda sıfır bir araç almak istiyip kararsız kalan çok insan var. aydınlatırsanız seviniriz.

Ümit erkan videoların güzel hoşta kendimizi kandırmayalım kardeşim , Tuğsan abinin bahsettiği gibi böyle şartlarda ne kadar dayanabilir duster ? bir offroad aracında dayanıklık olması gerekmezmi ? 5 gezi bilemedin 7 gezi land cruiserciler ile gezse arkasından dökülen parçalar bagaja sığmaz.

darktreys' Alıntı:
Ümit erkan videoların güzel hoşta kendimizi kandırmayalım kardeşim , Tuğsan abinin bahsettiği gibi böyle şartlarda ne kadar dayanabilir duster ? bir offroad aracında dayanıklık olması gerekmezmi ? 5 gezi bilemedin 7 gezi land cruiserciler ile gezse arkasından dökülen parçalar bagaja sığmaz.

Onu Tuğsan abine sormak lazım, ne de olsa arazide çokca Duster kullanmışlığı var ;D

tyt.fan' Alıntı:
videoları izledim .30 sn lik bu aksiyonun duster için 25 30 dakikalık olanı kayışdağı.diğer araçlar 4L de 3 4 dakikada çıkıyo.dacia zorlarsa yarım saatte çıkar.önce zirveye sonra pert e

Kesin giydirecem size mor t-shirt'ü, başladı korku, anlıyorum..... ;D

Mor olması gerekmez, t shirt olması da. Her renk var, hangisini isterseniz Murat Bey ;D

[attachment=1]

Duster.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Kesin giydirecem size mor t-shirt'ü, başladı korku, anlıyorum..... ;D

hangi şehirdesiniz ümit bey.ben bi düzine üstüste giycem.deneyelim duster ı kayışdağında.yokmu duster ına güvenen.havalar ısındı zemin kuru.ilk videodaki zeminin 1 km olanı .5 metre giden duster 1000 metrede gider.19 mayıs tatil.unutulmazda bir tarih olur.kayışdağında iddaya kurban giden 4x4 duster ı anma günü olarak takvime geçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR