Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
girişi benzetemedim 2 ay filan oldu sanırım son gidişimiz.ama rampa dediğim rampa.esas şenlikli kısmı son 200 250 metresi yani çıkmadığınız yer

Evet orası kayışdağı ama en dik yokuşun başlangıcı mı onu tam anlayamadım.Yani kayışdağının görünen yüzü . O yukuşa Allah Allah misali tapa gaz aracı vurmayan oranın zevkini bilemez. Çıkar yada çıkamaz kesin olan bişey var sonunda burası ne biçim bi yer diyeceği ...

Aslında tartışmaları bitirecek bi cengaver çıksa da görsek duster çıkar mı çıkmaz mı ? Duster'ı savunmayı düstur edinmiş arkadaşlar sizleri bekliyoruz. Ben bir kaç sayfa önce hiç duster kullanmamama rağmen çıkar oyu kullanmıştım. Sizlerin bu isteksizliği bende de acaba sorusu oluşturdu !

Etiketler

SERKANEFE' Alıntı:
ümit bey siz en bilgili olan kişisiniz bu konuda,siz duster 'ı oraya çıkartırsınız, ama konuşmakla olmaz çıkmak lazım gelir.. :smiley:

Serkan Bey, şimdilik konuşuyoruz ne yapalım, yazın gelince pratiğe dökecez artık. Uzaktayım biliyorsun :D Ama İstanbul'dakilerden bekliyoruz ;) Korkmayın yahu, en azından gidin bir görün, Duster rahatlıkla çıkar oraya :smiley:

AL1820' Alıntı:
2004, 2005 model 4 kapı suzukiler, eğer benzin parası sorun değilse, yada gaz taktırıp bagajın
küçüklüğünü dert etmiyorsanız hem asfaltta hemde çamurda 10 numara, bende
tek geçerim.

Ne o Ali Bey, Vitara'nızdan memnun değilmisiniz, Grand Vitara'lara mı göz diktiniz :D

hanimiş benim offroadçu bıdık dusterim hanimiş..büyük abilerini örnek alırmış... doping koyup büyümeye karar vermiş.

bu videolardaki dusterlerın yürüyen aksamı % kaç orjnal aceba ?

ben bu konuyu antalyadaki abilerimize açsam güler geçerler dustere offroadçu diyenlere... ;D :D

darktreys' Alıntı:
hanimiş benim offroadçu bıdık dusterim hanimiş..büyük abilerini örnek alırmış... doping koyup büyümeye karar vermiş.

bu videolardaki dusterlerın yürüyen aksamı % kaç orjnal aceba ?

ben bu konuyu antalyadaki abilerimize açsam güler geçerler dustere offroadçu diyenlere... ;D :D

abisi, orjinalmiş bıdığın yürüyen aksamı ;D Antalya'daki abilerine aç da biraz gülsünler ;D ;D Gerçi bu videolar geçen seneden kalma. Daha önce bunları ve buna benzer birçok video koymuştuk video bölümüne. Forumu takip etmediğiniz belli oluyor böylece :smiley: sizi gidi sizi ;D

ümiterkan' Alıntı:
abisi, orjinalmiş bıdığın yürüyen aksamı ;D Antalya'daki abilerine aç da biraz gülsünler ;D ;D Gerçi bu videolar geçen seneden kalma. Daha önce bunları ve buna benzer birçok video koymuştuk video bölümüne. Forumu takip etmediğiniz belli oluyor böylece :smiley: sizi gidi sizi ;D

;D

ümiterkan' Alıntı:

sizi gidi sizi severim sizi iş güç işte bu saatte giriyoruz foruma sizi gidi sizi ... saat olmuş 12 buçuk buçuk sizi gidi sizi

darktreys' Alıntı:
sizi gidi sizi severim sizi iş güç işte bu saatte giriyoruz foruma sizi gidi sizi ... saat olmuş 12 buçuk buçuk sizi gidi sizi

bir duster vinç takılmış at lastik takılmış yükseltilmiş .çok çok eskiden kartal dan bir pick up yapmıştı pako dizayn.onun gibi sadece gösteri fuar maksatlımı yoksa er meydanında sınanacakmı.yakında türk offroad duster gösteriye çıkıyomuş.

bütün toyotacılar satıp duster alacakmış murat bey, yeni aracınız hayırlı olsun

AL1820' Alıntı:
bütün toyotacılar satıp duster alacakmış murat bey, yeni aracınız hayırlı olsun

ben çıkmacılığa başklarım dusterlar araziye çıkarsa.hurda ve çıkma parça pazarı bereketli olur.her pazartesi pert bi duster gelir

acele etmeyin murat bey, ümit bey tüm meraklı bakışlara cevabı elbette bir gün olacaktır..

Merak etmeyin arkadaşlar, araç malum daha sıfır km olduğu için 10-20 senelik araçların yaptığı offroad gösterilerini herkesten beklemek zor. Sıfır km Land Cruiser alan da ağır offroad şartlarına aracını sokmaktan çekinir. Bu aracın performansız olduğu anlamına gelmez. 3-5 sene (Garanti Bitim Süreleri) sonra bu araçlar araziye uyarlanmaya başlayacaktır. Murat Bey de Duster yedek parça ve offroad aksesuarcısı olarak yeni işini kurmuş olacaktır. ;D heavy duty rotları ve skid plate'leri sizden alacam Murat Bey, söz ;D

konu başlığını
büyünce ofroadçu olacak duster diye değiştirmeyi öneriyorum

AL1820' Alıntı:
konu başlığını
büyünce ofroadçu olacak duster diye değiştirmeyi öneriyorum

insanın vinç takılmış at lastikli yükseltilmiş aracı araziye sokmayı beklemesi için derviş sabrı olmalı.yada işin uzmanı ! duster ı araziye sokup çıkaramamak var.arazide mahsur kalacağına bağdat caddesinde gezip dikkatleri üzerine toplamayı ve duster ına arazi modifikasyonu yaptıracak sazanlara av olarak gezdirmeyi planlıyodur

tyt.fan' Alıntı:
insanın vinç takılmış at lastikli yükseltilmiş aracı araziye sokmayı beklemesi için derviş sabrı olmalı.yada işin uzmanı ! duster ı araziye sokup çıkaramamak var.arazide mahsur kalacağına bağdat caddesinde gezip dikkatleri üzerine toplamayı ve duster ına arazi modifikasyonu yaptıracak sazanlara av olarak gezdirmeyi planlıyodur

Araziye her girenin çıkması gerekmez ki Murat Bey, malum offroad bu, arazide ilerlemek de var, çekilmek de, parça kırmak da. Offroad denilen şey bunlar değil mi zaten :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri