Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,713
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

murat bey, arazi için bir duster yapalım, bizim aracı görüp ilgili parçaları almak istiyen bir sürü dusterci olacaktır...
gerekli parçaları buraya getirip satışını da yaparız, nasıl olsa dusterci arkadaşlar kullanmasada görüntüye
meraklı arkadaşlar alıverirler onlar aldıkça biz doldururuz, onlar adıkça biz doldururuz ;D
aracın ofroad yapamayacağını anlamaları için en aşağı on seneleri var, o güne kadar zengin oluruz ;D

Etiketler

sıfır arabasına ön göğüs taktırmak için 5.000tl yi gözden çıkartan arkadaş gördüm ben burda
arabasını satıp üzerine 5 koysa daha mantıklı :smiley:)

AL1820' Alıntı:
murat bey, arazi için bir duster yapalım, bizim aracı görüp ilgili parçaları almak istiyen bir sürü dusterci olacaktır...
gerekli parçaları buraya getirip satışını da yaparız, nasıl olsa dusterci arkadaşlar kullanmasada görüntüye
meraklı arkadaşlar alıverirler onlar aldıkça biz doldururuz, onlar adıkça biz doldururuz ;D
aracın ofroad yapamayacağını anlamaları için en aşağı on seneleri var, o güne kadar zengin oluruz ;D

Offroad yapıp yapamayacağını anlamak da offroad yapmaktır Ali Bey :smiley: Aksi halde bir insan neden vitara veya niva alsın ki, daha iyisi varken. Herkesin traktör alması yeterli olurdu ;D

"Offroad yapıp yapamayacağını anlamak da offroad yapmaktır"
güzel vecize,seneler sonra isminizle anılacak ümit bey ;D

ümiterkan' Alıntı:
Offroad yapıp yapamayacağını anlamak da offroad yapmaktır Ali Bey :smiley: Aksi halde bir insan neden vitara veya niva alsın ki, daha iyisi varken. Herkesin traktör alması yeterli olurdu ;D

daha mantıklı bi dayanağı olan mesaj beklerdim sizden.traktörle offrad yapılmaz.yapılamaz nerdeyse. .offradda nirvana uninog dur.taban size ve bütçenize bağlı.küçümsediğiniz nivada sizin aracınızın konforu yok sizin yakışıklı aracınız gib yapıyomuş gibi olsun diye değil yaptığı için arazi aracı.sizin aracınızın şehiriçinde gittiği heryere gidebiliyor ama gidemediği yerlerede gidebilmek gibi bi vasfı var.aracınızın fiyatının yarısına bunu yapabiliyo.kıymetli duster ın ağa babasının fiyatına alabileceğiniz herhandi bir gerçek 4x4 duster ın gidemediği yere arkasına duster ı da bağlar gider.çok eksik bi mantık yürüttüğünüz.traktöre gerek yok duster ın 5 te birine ladanın yarı fiyatına iyi bir atw de iş görür bu mantıkla.dersinizi çalışmamış gördüm sizi.solgun beyin sıralamalı cevapları kadar kolay bir cevap oldu :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
daha mantıklı bi dayanağı olan mesaj beklerdim sizden.traktörle offrad yapılmaz.yapılamaz nerdeyse. .offradda nirvana uninog dur.taban size ve bütçenize bağlı.küçümsediğiniz nivada sizin aracınızın konforu yok sizin yakışıklı aracınız gib yapıyomuş gibi olsun diye değil yaptığı için arazi aracı.sizin aracınızın şehiriçinde gittiği heryere gidebiliyor ama gidemediği yerlerede gidebilmek gibi bi vasfı var.aracınızın fiyatının yarısına bunu yapabiliyo.kıymetli duster ın ağa babasının fiyatına alabileceğiniz herhandi bir gerçek 4x4 duster ın gidemediği yere arkasına duster ı da bağlar gider.çok eksik bi mantık yürüttüğünüz.traktöre gerek yok duster ın 5 te birine ladanın yarı fiyatına iyi bir atw de iş görür bu mantıkla.dersinizi çalışmamış gördüm sizi.solgun beyin sıralamalı cevapları kadar kolay bir cevap oldu :smiley:

Ben nivayı veya vitarayı küçümsediğimden değil, bu işinin sonunun olmadığından bahsetmek istemiştim. Yani Niva veya Vitara almak mümkünken neden piyasada Landlar veya Pajerolar var, veya Unimoglar...Kısacası bir insan elindeki 4x4 aracına arazi için modifiye yapması o aracın sınırları çerçevesinde olur, fazlası bir üst sınıftaki araç olur ;) Yani herkes kendi aracına ekonomik durumu ölçüsünde herşeyi yapabilir. Bunun sınırı olmadığı gibi, onun yerine şu aracı al demek de manasız. Çünkü alacağı o araç da modifiye yapılmaya müsait ve sınırlı bir araç, bu işin sonu iş makinalarına kadar gider Murat Bey :D Kısacası bu işler zevk meselesi ;)

murat bey, gelin yapalım şu işi..
çok zengin olacağız

AL1820' Alıntı:
murat bey, gelin yapalım şu işi..
çok zengin olacağız

Bence Ali Bey, Murat Beyle bu işe girin, sizden daha iyisini mi bulacaz :smiley: Sizi zengin görmek bizi mutlu kılar :smiley:

ümit bey, şaka bir yana, işlev daha önemli gibi geliyor bana,
yani 3cm yay,yada çamurluk, ışıklar gibi değişiklikler yapılıyor
arabalara, gereksizgörsel şeyler bence

AL1820' Alıntı:
ümit bey, şaka bir yana, işlev daha önemli gibi geliyor bana,
yani 3cm yay,yada çamurluk, ışıklar gibi değişiklikler yapılıyor
arabalara, gereksizgörsel şeyler bence

Zevklerin sınırı olmadığı da bir gerçek, saygı duymak lazım Ali Bey :smiley:

hafta sonu batan land cruiserleri ve unimogları çekmek için duster lazım ilgilenen kardeşlerime duyurulur.

bu saatten sonra duster ı azda olsa çamurda görmeden ölürsem gözüm açık giderim.baktığım heryerde duster görür oldum.quasqai ler bile duster duster geliyo üzerime.onunda allah gökyüzünden bi duster indircek bunu kurban edin bindiklerinize yazık diye.bakalım hayırlısı

;D ;D ;D ;D

çok hoş sayfa dogrusu..inanın hergün zevkle takip ediyorum... :D

Babam yurtdışına çıktı bir süreliğine ve duster'ı bende. Çok keyifli bir araç gerçekten. Maşallah :9

tyt.fan' Alıntı:
bu saatten sonra duster ı azda olsa çamurda görmeden ölürsem gözüm açık giderim.baktığım heryerde duster görür oldum.quasqai ler bile duster duster geliyo üzerime.onunda allah gökyüzünden bi duster indircek bunu kurban edin bindiklerinize yazık diye.bakalım hayırlısı

Murat Bey, İstanbul'a geldiğimde sizinle bir gezi yapalım, hem Duster'ı daha yakından test etmiş olursunuz :smiley: gökyüzünden Duster düşmesini beklerseniz baya bir zaman geçebilir ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR