Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,707
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

WZ75j.jpg

itMOS.jpg

MGVIl.jpg

vdYRW.jpg

tLmbl.jpg

CWfmy.jpg

WQqhc.jpg

FSnc3.jpg

3S9QR.jpg

Etiketler

Duster'ın çok yakında Lopez Parkuru'nda olacağı söyleniyor ;D Offroadçulara duyurulur ;D

Ümit bey, yapmayın böyle arazinin ismi arazi, sonra neden insanlar tepki gösteriyor diyorsunuz.
Toprak yoldan gitmek araziye girmek anlmına gelmez, ben eski opel corsamla daha beter yerlere girmiştim,
kaldıki aracın lastikleride standart. Otlar içinde bir resim var orası da tarla değildir umarım.

AL1820' Alıntı:
Ümit bey, yapmayın böyle arazinin ismi arazi, sonra neden insanlar tepki gösteriyor diyorsunuz.
Toprak yoldan gitmek araziye girmek anlmına gelmez, ben eski opel corsamla daha beter yerlere girmiştim,
kaldıki aracın lastikleride standart. Otlar içinde bir resim var orası da tarla değildir umarım.

Ne yani Duster asfaltta mı dememiz gerekirdi Ali Bey ;D

19-23 Mayıs Bucovina Offroad yarışlarına katılan Duster'ın kaçak göçek bulduğum birkaç fotosu. Yakında Duster'ın fotoları çıkar meydana

Diğer görüntüler için; http://www.facebook.com/bucovinaoffroad?sk=photos

EU9Xq.jpg

7FxxP.jpg

8vFFN.jpg

7U2da.jpg

yqCoo.jpg

UcJ40.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Duster'ın çok yakında Lopez Parkuru'nda olacağı söyleniyor ;D Offroadçulara duyurulur ;D

resimler çok güzel.duster a olan antipatime rağmen beğendim.türkiyeden birilerinin duster ın şartlarını zorladığını görmek güzel.iyi bir lastikle daha güzel gezilebilir zannederim.ömründe çamura kuma girmemiş insanı tatmin edebilir.toyotasının yapabildiklerini gördüğünde golf ün şartlarını zorlayan bi arkadaşım ekin içindeki görüntüler hariç topraklı kısımlarda golf le dolaşmıştı.lopez parkuruna uzaktan izlemek için gider lopez falan çok çok iddalı olur ama görünüş sahibi çizilir ezilir çatlar patlar diye kasmazsa duster cross gezilerde iş yapar.offroad için çok çalışmak lazım duster üzerinde

plastik bardak = duster

porselen bardak = land cruiser

neden olsa 2 side offroad çu...

çok manidar oldu ama anlayan anlar anlamayan biraz daha düşünsün. frank drake denklemiyle çözülebilir.

darktreys' Alıntı:
plastik bardak = duster

porselen bardak = land cruiser

neden olsa 2 side offroad çu...

çok manidar oldu ama anlayan anlar anlamayan biraz daha düşünsün. frank drake denklemiyle çözülebilir.

Piknikte veya kampta plastik veya krom bardak kullanılır, kırılıp da işe yaramaz hale gelmesin diye. Porselen bardak kampta kullanan duymadım, evde kullanılır herhalde.... anlayan anladı ;D

ümiterkan' Alıntı:
Piknikte veya kampta plastik veya krom bardak kullanılır, kırılıp da işe yaramaz hale gelmesin diye. Porselen bardak kampta kullanan duymadım, evde kullanılır herhalde.... anlayan anladı ;D

:D :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR