tuğsan bey sanırım şimdi kirlenmez deyişimin sebebini daha iyi anladınız çünkü arkadaşımız zaten özellikle dusterı soruyordu , yani alternatif araçları ve bu paraya ne yapılabiliri değil , özellikle dusterı sorduğu için burada yazılması iyi olur demiştim nitekim yazanlar oldu. siz de güzelce izah ediyorsunuz ve başlık nihayet amacına ulaşıyor.
serkanefe arkadaşım , çok özür diliyorum tüm okuyanlardan fakat sende bir anlama bozukluğu var. Hala diyorsun ki küçük görme , aşağılama ibareleri olmasa herkes sizin gibi yazsa... diğer forumda sana dedim ki küçük gören ya da aşağılayan bir tek kelimemi göster ben özür dileyeceğim. Fakat bulamazsan senin özür dilemen gerekir. Ve elli defa Dusterın mantıklı bir araç olduğunu , az yakıt , düşük vergi ile ödenen bedeli hakettiğini yazdığımı hatırlattım. Sen ise haksız bir şekilde anti-dustercı diye yaftalamaya , aşağılıyorlar , küçük görüyorlar diye suçlamaya devam ediyorsun... vazgeçtim özür dilemenden ama kabahatine devam etme bari ? e bulamadın öyle bir tek kelimemi ve sustun , şimdi de burada iftira atıyorsun. Hadi artık bul benim o tarz bir cümlemi ? bulamıyorsan da sus artık , geçen sefer toyluğuna verdim ama artık terbiyesizlik etme.
diyorsun ki para bastırılınca herşey yapılır , hard off road da yapılır. E ben ne diyorum ? vw beetle bile parayı basınca hard off road yapabiliyor demişim 4 defa... duster niye yapmasın ? işte arkadaşımız da bu konuda yardım istiyor. beni suçlayıp duracağına arkadaşımıza yardımcı ol , herkes kendi aklıyla yapar deyip durma. adam yardım istiyor , parça nerede satılır , montajını kim yapar , kaça malolur , ne kadar dayanır ? bunları yaz biliyorsan , boş lafları değil...
evet duster hard off roadçı olur diye çok inat eden arkadaşlar vardı , ben onların yardım edebileceğini , adres , telefon falan verebileceğini düşünüyorum , yanılıyor muyum yoksa ? cherokee , vitara ya da ne bileyim defenderi sorarsan onlarla ilgili sayfalarda 40 tane adres , telefon , maliyet tablosu var arkadaşım . Boş iftiralar yok o satırlarda , işi bilenler var , başkalarına yardım edenler var. Herkes kendi aklıyla yapar deyip kenara çekilmiyor insanlar.
serkanefe arkadaşım , tekrar ediyorum daha önce de yazdım , bir sürü insan bu forumu okuyarak bazı araçlara karar veriyor ya da vazgeçiyor. sen de demiştin ki , herkesin o kadar aklı vardır , buradan mı etkilenecek (yanlış doğru anlarlar nasılsa) ve dusterın golften sessiz olduğunu iddia etmiştin. bak şimdi bir arkadaşımız buradan okuduklarıyla karar vermek üzere , o yüzden geçen sefer yaptığın gibi yanıltıcı bilgiler verme olur mu ? dusterın abs si golften iyi gibi bilgiler mesela...arkadaşlarla aramızda yaptığımız konuşmaydı o diyorsan da bırak ortaokul çocuğu tarzı cümleler yeralmasın burada , abs hakkında fikir yazıyorsun , nasıl ölçtün kardeşim insaf ??? bu benim görüşüm diyorsan da burada bilgiymiş gibi değer verip de yazma , yakacaksın birilerini.
Satılmış bey bu başlıkta da tıpkı cherokee , defender gibi işi bilen dostların olduğuna inanarak size bazı üyelerin yaptığı gibi gerçekten faydalı bilgiler vereceklerine inanıyorum. ne araç alırsanız alın öncelikle hayırlı olsun diyorum.