yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Off Roadçu Duster
Bende hatırlıyorum bu sayfalarda böyle bir muhabbet.
Bende hatırlıyorum bu sayfalarda böyle bir muhabbet.
STLMS.DZMN' Alıntı:Dusterin özelliklerine bakarken bir yerde tavanın taşıyacağı ağırlığı yazmışlardı ama iki kişinin ağırlığından düşük bir rakam yazmışlardı siteyi bulamadım şimdi kaç yazdıklarını tam hatırlayamadım 50-60 civarı birşey yazmışardır herhalde.
kyenipazar' Alıntı:verecek cevabın olsaydı hiç durmazdın...
efendi gibi özür dilemesini bile beceremiyorsun , tek yaptığın "aşağılıyor , küçük görüyor" diye iftira atmak ve bunu ispatlayan tek kelime bulamayınca da sus pus olmak...
pardon bir de bilgi veriyorsun tabii , 500-600 kilogram taşıyan duster tavanı mesela.
neyse boşver ben zaten psikolojik açıdan az çok tahlilini yaptım.
duster için off road konusunda bilgi isteyen arkadaşım , ümiterkan bey daha önce off road donanımıları (duster için) satan almanya'dan bir link vermişti. ne kadar işine yarar bilemiyorum ama en azından kaynağı belli olan bir "bilgi" dir kendisine bir sor istersen ya da forumda ara o linki.
duster'da yapılabilecek değişiklikler , vinç-yükseltme diye bakarsan yükseltme yapan arkadaşları göreceksin.
gerçi bu konuda "bilgi" vermek biz anti-dustercı ilan edilenlere düşmez ama baksanıza çok bilenler pek kımıldamıyor , ne yapalım...
Pardon.olguncandan' Alıntı:Abdullah bey, genellemeler doğruyu yansıtmayabilir. Genelleme yapmamak lazım.
Fakat bu da bir genelleme değil mi?olguncandan' Alıntı:Doğrudur, herkes offroadın keyfine varıyor ;D
Zaten hep böyleydi Sabri bey. Hem Duster keyfi, hem de seviyeli dostları ağırlamak... Böyle durumlarda ortam güzelleşiyor.
Daaaa, ortalıkta -sözüm size değil- Duster böcüleri dolaşıp ortalığı kirletiyor (du). Sükunet onlardan bozuluyor(du). Ne kadar raidleseniz, yine de kâr etmiyor. Bir değil ki! Temel hesabı "Ne birisu uşağum..." Bazen bunların akınına uğruyor.
11-üç teker efsanesi,kyenipazar' Alıntı:abdullah bey , ben tam hatırlayamadım şu efsaneleri bir liste yapsak da duster düşünenlere yol gösterse , ne de olsa "bilgi" paylaşılan bir sitedeyiz hani bizim gibi 2 tane sivri olmasa , sırf bilgi paylaşılan bir yer haline gelebilecekmiş ya , hep siz ve ben bozuyoruz işte...
neyse efsaneleri hatırlayalım :
1-80 cm karda giden duster
2-arazi motor performansı açısından vitara'dan üstün olan duster
3-lada niva gibi efsane olacağı kesin olan duster
4-tiguandan daha rahat duster
5-golften sessiz duster
6-abs konusunda golften daha iyi olan duster
7-defender ile bile kıyaslaması yapılan duster
8-transilvanya'daki dusterlar
9-Düşük oranlı 1.vites sayesinde arazi vitesine ihtiyaç duymayan duster
10-tavanında 600 kilogram taşıyan duster (yeni)
unuttuklarımı ekleyiverin.