Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

serkanefe beyefendi anal yolla mı alıyorsun diye de sorulabilirdi belki fitil kullanıyor ? ne şekilde sorsaydık sizce , orası için daha kibar bir laf var mı ?

fitil olarak .......den mi alıyorsunuz desek ?

Etiketler

ortama bıraz görsellık katalım :D gecen sene gittigımız Land Rover Bulusmasında test aracı olarak denemesı yapılan Dusterın yaptıkları hiçde kucumsenecek bır arac olmadıgını kanıtladı ama hard off road yapabılecegını cok dusunmuyorum bıraz yukseltılıp uygun lastık takılırsa yanımzda gelen dusterın cok daha ıyı olabılır belkı ama kımse burda standar halıyle 80 cm karda falan gıdıyo yazıp atıp tutmasın :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

duster.jpg

duster2.jpg

duster3.jpg

duster4.jpg

duster5.jpg

darktreys' Alıntı:
tıpta ayıp olmaz veteriner kardeşim mesleğinin gereği bu tür terimlerle haşır neşir olduğu için kullanmış sizede garip gelmesin

Şimdi ben varsayalım kabzımal olsam karşımdakine vay hıyar vay desem mesleğimdeki terimi kullanıyor olurmuyum?

resimler hiç fena değil...ama resimden çok video eklerseniz daha hoş olacak...resimdeki araçlarla kış zamanı geziye çıkan bir dustercı kırsada ,döksede, kalsada,batsada bence cesaretinden ötürü takdir edilmeli...özellikle standart lastik takmışsa

Bir süre 3.5 pajero şuan vitara jlx kullanıcısı olarak benim tezim şudur çok değil 3 -4 yıl içinde en azından şu an vitara neyse duster o olacaktır diyorum o zaman burda laf atanları görürsünüz temiz duster ararken...(konuyu sonuna kadar takip etmedim ancak gelinen noktada yazmadan duramadım)

İnşallah benimde temennim bu yönde.Herkez ucuza araca binsin, kırılmadan dökülmeden gezsin dağ bayır.Milli servette boşa gitmesin, paralar başka işlere kanalize edilsin ekonomi canlansın.Zaman tek ilaç.

off offf.... bilgi varsa paylaşalım...yoksa susalım...hakarete varacak kadar bu konuyu alevlendirdiğinize göre ya yapacak işiniz yok..ya da söyleyecek sözünüz.....
Ayrıca duster off road yapar...ya da yapmaz...ya da yapamaz...bu bence sahibinin parasına ve zevkine kalmış....kırar,döker,batar,çekilir...eeee bizim araçlarda aynı problemleri yaşamıyor mu?dustercılar biraz daha fazla problem yaşamış ...1 senede araçları pert olmuş... size ne ...sonuçta keyif adamların para adamların...ciddi sorulara yardımcı olacağınıza ,hakarete başaladınız...ne gerek var ...100 küsür sayfadır...herkes herkesin fikrini ezberledi zaten.....bırakın bu işleri .....
duster kullanan arkadaşlar iyi kötü araçlarının kapasitesi kadar araziye çıkıyorlar...ve kendi şahsıma ben yayınladıkları resimleri ve videoları seviyorum ve fazlasını bekliyorum....belki asla dusterdan kendime off road aracı yapmam...kimseye de önermem...ama yapan arkadaşa da hakaret etmem...herkesin fikri kendine....herkesin aklı kendine...zira resimler güzel ve bu tip hafif arazi şartları bir çok insan için yeterli...

TUĞSAN' Alıntı:
off offf.... bilgi varsa paylaşalım...yoksa susalım...hakarete varacak kadar bu konuyu alevlendirdiğinize göre ya yapacak işiniz yok..ya da söyleyecek sözünüz.....
Ayrıca duster off road yapar...ya da yapmaz...ya da yapamaz...bu bence sahibinin parasına ve zevkine kalmış....kırar,döker,batar,çekilir...eeee bizim araçlarda aynı problemleri yaşamıyor mu?dustercılar biraz daha fazla problem yaşamış ...1 senede araçları pert olmuş... size ne ...sonuçta keyif adamların para adamların...ciddi sorulara yardımcı olacağınıza ,hakarete başaladınız...ne gerek var ...100 küsür sayfadır...herkes herkesin fikrini ezberledi zaten.....bırakın bu işleri .....
duster kullanan arkadaşlar iyi kötü araçlarının kapasitesi kadar araziye çıkıyorlar...ve kendi şahsıma ben yayınladıkları resimleri ve videoları seviyorum ve fazlasını bekliyorum....belki asla dusterdan kendime off road aracı yapmam...kimseye de önermem...ama yapan arkadaşa da hakaret etmem...herkesin fikri kendine....herkesin aklı kendine...zira resimler güzel ve bu tip hafif arazi şartları bir çok insan için yeterli...

+1.000.000 :smiley:

darktreys' Alıntı:
sözüm meclisten dışarı. %90 ı gerici olan bir ülkede yaşıyoruz hatırlatırım.

Laf söyledi balkabağı demiş ya atalarımız; tam da yukarıdaki söze uygun.

Haddini bil arkadaş; sen bu ülke insanlarına hakaret hakkını nerden alıyorsun?

Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?

Herkesin katıldığı bu ortamda kendi abuk subuk fikirlerini ilgisi alakası yokken öne sürerek ülkeye hakaret edemezsin.

Ne alakası var buradaki tartışmayla ilericiliği/gericiliğin.

O kadar istiyorsan, git siyasal tartışma forumlarında yaz çiz.

TUĞSAN' Alıntı:

Azizim tuğsan, aylardır yazdığımız tam da bu.... Biz artık yazmaktan vazgeçtik; sen de boşuna zahmete girme. Söyleyecek sözü olmayanlar üfürüyor. Bu hep böyle oluyor ve olacak.

Bir selimsarper gider, onlarcası gelir.

Gülüp geç azizim.

GEçenlerde avdayız, çamur lastiği donanımlı araçlarımız ile çamurda dağdan inerken peşimize takılan hyundai accent asfaltı bıraktı indirdi aracı altını vura vura(çıkan seslerden sonra o araçtan hayır gelmez dedik),adam pilotajla inebildi aşağıya kadar.Bugun şasesiz xj ile offorad yapılabiliyorsa şahsi fikrim bence asla yapılmamalıdır isteyen istediği araç ile yapar,bu konuyu uzatırsanız mevzu kasap,manav,baytar kavgasına döner...

TUĞSAN' Alıntı:

+1.000.000

yavuz-çelikel' Alıntı:
İnşallah benimde temennim bu yönde.Herkez ucuza araca binsin, kırılmadan dökülmeden gezsin dağ bayır.Milli servette boşa gitmesin, paralar başka işlere kanalize edilsin ekonomi canlansın.Zaman tek ilaç.
Tuğsan bey yazdıklarınızı benim sözlerim üzerine yazmışsanız yanlış anlamışsınız.Sözlerim gayet samimi olarak yazılmıştır.

ben sözlerimi herkese söyledim....hakaret edenlere ve hakaret edenlerin seviyesine inenlere...gereksiz laf kalabalığı yapanlara....neyse dustercılar bekliyoruz videoları...bu arada sorusu olana ciddi cevap isteyene lütfen mantıklı ve nezaketli olarak yardımcı olalım...aracını denemek istiyen dustercı arkadaşları ant off olarak her zaman bekleriz...

tuğsan bey , serkanefe bey , ümiterkan bey güzel yazıyorsunuz ama hala yardım isteyen arkadaşımıza tek kelime cevap veren çıkmamış...

sevgili STLMS.DZMN arkadaşım +1.000.000 vermişsin de soruna bir cevap alabildin mi , aldıysan bize de yaz ki biz de bilgi sahibi olalım.

elbette duster en hard off road koşullarına da girer , yeteri kadar kuvvetlendirildikten sonra neden olmasın ? volkswagen beetle bile hard off road yapar hale getiriliebiliyor daha önce de belirtmiştim. Fakat bazı fanatikler o satırları görmezden gelip ben ve birkaç kişiyi anti dustercı ilan etmekten ve saldırmaktan , senin gibi gerçekten bilgi isteyenlere yardım edemez oldular.

bu başlık altında da bilgi bulamıyorsan nerede kaldı duster forumlarının faydası değil mi ?

bence transilvanya'daki dusterlarla ilgili bazı örnekler verme yoluyla ümiterkan bey yardımcı olabilir ama nereden kaça temin edersin , kime monte ettirirsin , ne kadar dayanır o konuyu ben bilemiyorum , üstadlar ve iyi bilenler sana yardım ediversin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri