off offf.... bilgi varsa paylaşalım...yoksa susalım...hakarete varacak kadar bu konuyu alevlendirdiğinize göre ya yapacak işiniz yok..ya da söyleyecek sözünüz.....
Ayrıca duster off road yapar...ya da yapmaz...ya da yapamaz...bu bence sahibinin parasına ve zevkine kalmış....kırar,döker,batar,çekilir...eeee bizim araçlarda aynı problemleri yaşamıyor mu?dustercılar biraz daha fazla problem yaşamış ...1 senede araçları pert olmuş... size ne ...sonuçta keyif adamların para adamların...ciddi sorulara yardımcı olacağınıza ,hakarete başaladınız...ne gerek var ...100 küsür sayfadır...herkes herkesin fikrini ezberledi zaten.....bırakın bu işleri .....
duster kullanan arkadaşlar iyi kötü araçlarının kapasitesi kadar araziye çıkıyorlar...ve kendi şahsıma ben yayınladıkları resimleri ve videoları seviyorum ve fazlasını bekliyorum....belki asla dusterdan kendime off road aracı yapmam...kimseye de önermem...ama yapan arkadaşa da hakaret etmem...herkesin fikri kendine....herkesin aklı kendine...zira resimler güzel ve bu tip hafif arazi şartları bir çok insan için yeterli...
+1.000.000