Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

son iki sayfada , "arazideki motor performansı" beyefendi iyice kendini ortaya dökmüş , abdullah bey siz sakin olun.

beyefendiye soru sorulunca "evet güzel soru gerçekten , sen düşün bakalım cevabını" diyerek karşılık veremediğinde düştüğü durumları ortaya koyuyor...

lafa bak , "evet bana güzel bir soru sormuşsunuz hımmm siz düşünün bakalım cevabını" , demek ki kıvırmanın sonu yok.

dustera arazi modifiyesini ciddi olarak soran birine bile cevap veremediniz beyefendi daha size söylenecek söz yok , madem dacia off roada uygundur yardımcı olun o zaman "ciddi soruyorum" diyen genç arkadaşımıza.

ya da yeterli modifiye yapılınca her araç off road yapar diyen üstadlarımız anlatsınlar duster modifiye parçalarını nereden bulunacağını...

bu arada baytar-paytar-veteriner olmak için ne kadar okunduğunu , hangi sınavlara girildiğini ve bu sınavları verebilmek için gerekli zeka seviyesini düşünerek bence abdullah beye saygı duyunuz. işletme okuyabilen 100.000 insan varken veteriner olabilenler sanırım bunun 10da biri ancak vardır. Bu cümleyi sayın ümit erkanın eğitimini bilmeden yazıyorum yanlış anlaşılmasın.

bu arada ilacı iğne yoluyla almıyorum diyen birine oral yoldan mı alıyorsun ya da merhem olarak mı , serum olarak mı kullanıyorsun diye sormanın ne yakışıksızlığı var ali bey ?

Etiketler

kyenipazar' Alıntı:
son iki sayfada , "arazideki motor performansı" beyefendi iyice kendini ortaya dökmüş , abdullah bey siz sakin olun.

beyefendiye soru sorulunca "evet güzel soru gerçekten , sen düşün bakalım cevabını" diyerek karşılık veremediğinde düştüğü durumları ortaya koyuyor...

lafa bak , "evet bana güzel bir soru sormuşsunuz hımmm siz düşünün bakalım cevabını" , demek ki kıvırmanın sonu yok.

dustera arazi modifiyesini ciddi olarak soran birine bile cevap veremediniz beyefendi daha size söylenecek söz yok , madem dacia off roada uygundur yardımcı olun o zaman "ciddi soruyorum" diyen genç arkadaşımıza.

ya da yeterli modifiye yapılınca her araç off road yapar diyen üstadlarımız anlatsınlar duster modifiye parçalarını nereden bulunacağını...

bu arada baytar-paytar-veteriner olmak için ne kadar okunduğunu , hangi sınavlara girildiğini ve bu sınavları verebilmek için gerekli zeka seviyesini düşünerek bence abdullah beye saygı duyunuz. işletme okuyabilen 100.000 insan varken veteriner olabilenler sanırım bunun 10da biri ancak vardır. Bu cümleyi sayın ümit erkanın eğitimini bilmeden yazıyorum yanlış anlaşılmasın.

bu arada ilacı iğne yoluyla almıyorum diyen birine oral yoldan mı alıyorsun ya da merhem olarak mı , serum olarak mı kullanıyorsun diye sormanın ne yakışıksızlığı var ali bey ?
Anlayışınız için çok teşekkürler KorhanBey.

AL1820' Alıntı:
Abdullah bey yakışıyormu?
Ali kardeş bir kaç gün önce bu muhterm bana "git meslektaşlarına görün..." vs. bir sürü hakaret dolu mesaj yazdı. Dengeli seviyeli yazacak sözü kalmayınca son nokta vardığı yer hakaret. O zaman da keşke bu duyarlılığı gösterseydiniz.
Ayrıca Korhan Bey'in de dediği gibi kullandığı madde her neyse bunu hangi yoldan aldığını sormamızın yakışıksızlığı neresinde?

bundan sonra bu mesajı bu sayfada 1 hafta arayla göreceksiniz..

hepsini çamur lastikli torosla yaparım

kyenipazar' Alıntı:

yok artık yaa oldu olacak a.nal mı alıyorsunuz diye de sorarsınız siz, ne yakışıksızsınız..

koca koca adamlar saçma saçma birbirine laf sokuyor ya bi dışardan bakar mısınız kendinize? oldu olacak bir de liste oluşturalım yaramazlık yapanlar diye... Ne bilgisi, ne ciddiyeti, ne de fikir verir hali kaldı konunun..

SERKANEFE' Alıntı:
yok artık yaa oldu olacak a.nal mı alıyorsunuz diye de sorarsınız siz, ne yakışıksızsınız..
Gerçekten siz ayıp etmişsiniz sayın face çapkını. O dediğiniz gibi bir ilaç alma yolu yok. Ben bir paytar olarak sayın ümitin bu kadar kafasını güzelleştiren maddeyi hangi yolla aldığını anlamaya çalışıyorum. Bu tipler genelde intravenöz alırlar ama hayır iğne yok deyince akla oral yol geldi, ya da bu size garip geldiyse paytar olarak peros da diyebiliriz. Ama siz olayı "dervişin fikri neyse zikri de odur" misali farklı boyuta çekmeyin lütfen. Tamam size dastırınız var diye kızlar asılıyor olabilir ama konumuz bir paytar gözüyle sayın ümiti anlamak...

sinaa' Alıntı:
koca koca adamlar saçma saçma birbirine laf sokuyor ya bi dışardan bakar mısınız kendinize? oldu olacak bir de liste oluşturalım yaramazlık yapanlar diye... Ne bilgisi, ne ciddiyeti, ne de fikir verir hali kaldı konunun..

darktreys' Alıntı:
tıpta ayıp olmaz veteriner kardeşim mesleğinin gereği bu tür terimlerle haşır neşir olduğu için kullanmış sizede garip gelmesin
Evet hocam malum şahıs paytar - paytar diye tutturunca, istediği dilden konuşayım dedim ama konu nedense yanlış boyutlara çekildi.

veteriner' Alıntı:
Evet hocam malum şahıs paytar - paytar diye tutturunca, istediği dilden konuşayım dedim ama konu nedense yanlış boyutlara çekildi.

sözüm meclisten dışarı. %90 ı gerici olan bir ülkede yaşıyoruz hatırlatırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri