Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,910
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ttn' Alıntı:
pek fazla akıl sahibi arkadaşım, 50binliraya 4x4, düşük vergiye sahip 1.5 dizel motor başka bir marka(sıfır) suv söylede bizde akıllanıp elimizdekini satıp söylediğinden alalım..

öncelikle duster bir suv değil şişirilmiş bir heçbektir.

sorduğun soruya gelirsek : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2011-navara-4x4-se-mt-4-500-km-57569940/detay/

Etiketler

off road runner' Alıntı:
Ne yani araç alırken üniversite sınavına mı gireceğiz, IQ testi mi yaptıracağız. Sahi kim, kimden akıllı :eek:

akıllı adam işi değil ama belki zeki adam işidir.

arabamı almadan önce özellikle 1.5 yada 1.6 motor istedim ve full qashqai 4x2 1.5 dci için 61binTL istediler,duster'ın 4x4 olması ve 47binTL bana daha mantıklı geldi ;D

mstdgbkn' Alıntı:

sorduğun soruya gelirsek : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2011-navara-4x4-se-mt-4-500-km-57569940/detay/

ne yani şişirilmiş 1.5 heçbekimi satıp 2.5 pick-up'mı alıyım ::smiley:

mstdgbkn' Alıntı:

Sport utility vehicle ya da SUV (Türkçe: spor amaçlı taşıt) hem çekme kapasitesi hem de kamyonet özelliğine sahip yolcu taşıma aracıdır. Araç hem minivan hem de station wagon özelliklerini bir arada barındırır. Bunun yanında asfalt harici arazilerde hareket edebilir.

Bazı ülkelerde bu araçlara "arazi aracı" , "dört çeker", ya da "4WD" (4 Wheel Drive) denir. Ancak tüm SUV araçları dört tekerlekten çekme özelliğine sahip olmadığı gibi her 4WD yolcu aracıda SUV değildir. Off-road araçları ise tamamıyla farklı bir sınıf olup sadece asfalt veya döşenmiş yol haricindeki yollar için tasarlanmıştır. Her ne kadar bazı SUV araçları off-road özelliğine sahip olsa da bu, araçlar için ikinci sırada bir özelliktir. Birçoğunun 2WD, 4WD yüksek çekiş ve 4WD düşük çekişten birinden diğerine geçme özelliği bulunmamaktadır.

yok canım niye satacaksınız. ne de olsa duster satışta birinci sırada.

tüm dünya burayı okuyor siz nasıl kaçırdınız ? öyle değil mi üç teker bey ?

Valla arkadaşlar burada her sınıftan sürücü var,
-- Asfaltta 4 çekeri kullanan ama 4 çekerin ne olduğunu bilmeyen jipciler ( X5, X6, Q7, Q5, Sıfır kilometre LR, Kuga, Hyundai , kaleos vs gibi suv araçlarla bu forumda fink atanlar )
-- stabilizede yazın gezip kendini off road cı sanan ve vay be ne çamurdan geçtim ama dereye bak lastiklerin yarısı gömüldü üff diyen
-- Hekimler; yaş kış hiçbir aracın gidemediği dağ yollarında kafam kadar kayaların yüksek yarların sınırından acil olarak doğuma yetişmek için kendini paralayan stabilizede 130 yapan özverililer
-- parası kesesine çok gelen, ya para saymayı bilmeyen yada sağlam bir sopa yemeyen, saniyelik adrenalin pikleri için 4 çekerlere on larca lira verip saniyesinde o onlarca lirayı çamura kayaya saplayanlar,

Ben hekimler grubundayım, sizler sıcak yatağınızda yatarken bizler gecenin 3 ünde beşinde kar, buz, çamur, yağmur demeden bir hayvanın peşine koşturan ve ekmeğimizi affınıza sığınarak boktan çıkaran adamlarız.
Bir hekim için araçta önemli olan nedir biliyomusunuz??
-- Vergisi az
-- yakıtı az
-- arızası az
-- bakım maliyeti düşük
-- Her yola gelen araçlar....

Amaçlar farklı, niyetler farklı..... Hepinize bol paylaşımlar....

Vetihsan' Alıntı:
Valla arkadaşlar burada her sınıftan sürücü var,
-- Asfaltta 4 çekeri kullanan ama 4 çekerin ne olduğunu bilmeyen jipciler ( X5, X6, Q7, Q5, Sıfır kilometre LR, Kuga, Hyundai , kaleos vs gibi suv araçlarla bu forumda fink atanlar )
-- stabilizede yazın gezip kendini off road cı sanan ve vay be ne çamurdan geçtim ama dereye bak lastiklerin yarısı gömüldü üff diyen
-- Hekimler; yaş kış hiçbir aracın gidemediği dağ yollarında kafam kadar kayaların yüksek yarların sınırından acil olarak doğuma yetişmek için kendini paralayan stabilizede 130 yapan özverililer
-- parası kesesine çok gelen, ya para saymayı bilmeyen yada sağlam bir sopa yemeyen, saniyelik adrenalin pikleri için 4 çekerlere on larca lira verip saniyesinde o onlarca lirayı çamura kayaya saplayanlar,

Ben hekimler grubundayım, sizler sıcak yatağınızda yatarken bizler gecenin 3 ünde beşinde kar, buz, çamur, yağmur demeden bir hayvanın peşine koşturan ve ekmeğimizi affınıza sığınarak boktan çıkaran adamlarız.
Bir hekim için araçta önemli olan nedir biliyomusunuz??
-- Vergisi az
-- yakıtı az
-- arızası az
-- bakım maliyeti düşük
-- Her yola gelen araçlar....

Amaçlar farklı, niyetler farklı..... Hepinize bol paylaşımlar....

gereksiz bir yazı oldu bu şimdi.

vala hocam amaçları belirtmek istedim. Kimseye karşı bir gıcığım yok. En azından genelleme yaptım kimselerle dalga geçmeden niyetleri ortaya çıkarıp sataşmaları bitirmek istedim..

saygılar

Vetihsan' Alıntı:
vala hocam amaçları belirtmek istedim. Kimseye karşı bir gıcığım yok. En azından genelleme yaptım kimselerle dalga geçmeden niyetleri ortaya çıkarıp sataşmaları bitirmek istedim..

saygılar

bu da dahil olmak üzere tüm genellemelerin yanlış olduğunu bildiğinizi umuyorum.

;D ;D ;D beyefendi gelin size güzel bir pikap alalım kafanız rahat olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2008-nissan-navara-2-5-tdi-4x4-le-aksesuarli-120000-km-de-54074288/pasif-ilan/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri