yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Off Roadçu Duster
Çekirge
Çekirge
Vetihsan' Alıntı:Vallahi bende bilinen üzerine sabittir, LR FL 2,5 V6 var,
177 Bg aracım ile arka tekerleri kara kömdüm geçen kış, tampon hizasından biraz zorlama ile çıkabildim, tabi oturtmadım aracı kara, birazda buzlama vardı oda yardımcı oldu ( -16 Derece )
Ancak 1,5 motor ile bunu heleki diff lock ve üstün çekiş kabiliyeti olmayan bir arac ille bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Ben FR ım ile o videoda gösterilen yolun kenarındaki karın olduğu yerde birazda zorda olsa bile güzel bir 5 kişilik gezi yapmıştım ( Tarlada ) ancak sonradan öğrendimki bunu yapmaya mecbur değilim, aracım LPG ile 0.40 kuruş yakıyor, ticaret yapıyorum. Zorlu koşul dediğimizdede bu kış 3 kere ihtiyacım oldu, onunda dışında da hiiiç ihtiyacım olmadı. Her bir servis girişim 5000 lira. Şu an yaıtırım maliyeti ile servis maliyeti toplamı benim araca harcadığım para 46.000 lirayı geçti. Lüx dersen lüx, karizma dersen karizma, bulunduğum yerde benimkinden başka FL yok arada milletin parmakla gösterdiğini görüyorum. Duster ise 5-10 tane var veeeee nihayi sonuç;;
BENDE DUSTER ALACAĞIM MALESEF (((
177 Bg aracım ile arka tekerleri kara kömdüm geçen kış, tampon hizasından biraz zorlama ile çıkabildim, tabi oturtmadım aracı kara, birazda buzlama vardı oda yardımcı oldu ( -16 Derece )
Ancak 1,5 motor ile bunu heleki diff lock ve üstün çekiş kabiliyeti olmayan bir arac ille bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Ben FR ım ile o videoda gösterilen yolun kenarındaki karın olduğu yerde birazda zorda olsa bile güzel bir 5 kişilik gezi yapmıştım ( Tarlada ) ancak sonradan öğrendimki bunu yapmaya mecbur değilim, aracım LPG ile 0.40 kuruş yakıyor, ticaret yapıyorum. Zorlu koşul dediğimizdede bu kış 3 kere ihtiyacım oldu, onunda dışında da hiiiç ihtiyacım olmadı. Her bir servis girişim 5000 lira. Şu an yaıtırım maliyeti ile servis maliyeti toplamı benim araca harcadığım para 46.000 lirayı geçti. Lüx dersen lüx, karizma dersen karizma, bulunduğum yerde benimkinden başka FL yok arada milletin parmakla gösterdiğini görüyorum. Duster ise 5-10 tane var veeeee nihayi sonuç;;
mountaineer16' Alıntı:bu FL lerin ısınınca arazi vitesinden çıktığını ve motor contasını çok çabuk yaktığını duymuştum hallettilermi bu sorunları?
Vetihsan' Alıntı:ısınınca araziden çıkması gibi bir sorun yok hiç olmadıda. Zaten diğer arazi araçlarına göre yüksek hararetli bir motora sahip belki biliyosunuz. Evet yüksek hararetli motor olması sebebi ile conta yaktı geçen ay motor indi bindi. 6000 lira masraf çıkardı. Şu an için çalışmayan hiçbir aksamı ve aksesuarı yok. 2001 MOdel aracımda;
Koltuk ısıtma
6 lı cd changer
elektrikli sunroof
arka cam otomatiği ( Bagaj)
Kumanda ile inen camlar
Abs ve diğer aksesuarlar var. Duster da bunların hiçbiri yok. Ki oda 2012 model.
CİDDİ CİDDİ HÜZÜNLÜ SON !.
Çünki bıktım artık bu arabaya her seferinde 5-6 binlira masraf etmekten, arabaya çalışıyorum gibi hissediyorum kendimi.
vwcaravelle' Alıntı:saydığınız özellikleri 0 dustera eklemek 3-3.5 bin lira yani full+full 0 duster 52-53 bine mal oluyor ki bu araç sıfır sizce şimdi hangisi ? 10 yıllık freelandermı ?
mstdgbkn' Alıntı:dustere 50 milyar vermek akıllı adam işi mi ?
mstdgbkn' Alıntı:dustere 50 milyar vermek akıllı adam işi mi ?