Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Rize Off Road & Rescue Team Derneğinin başkanı olduğumu siz Duster ve anti-Dustercı dostlara duyurmak istedim :smiley: Bundan sonra yapacağımız tüm faaliyetler dernek çatısı altında olacağı için daha güzel şeyler yaparız inşallah. Bu da facebook sayfamız, sayfamızı umarım beğenirsiniz. Daha önce yaptığım ve bu sitede paylaştığım 50'ye yakın gezimi kendi sayfamıza da koyduk. Önce burada paylaşım sonra facebook'ta, Gezenbilir önceliğimiz her zaman tabii ki :smiley:
http://www.facebook.com/pages/RİZE-OFF-ROAD-KURTARMA-TAKIMI/210762928965089

http://www.rizoff.com/ sitesi de alındı ama henüz boş.

Etiketler

kyenipazar' Alıntı:
kahramanbey herzaman böyle keyifli kullanmanızı diler ileride daha da fazla keyif verecek araçların kısmet olmasını temenni ederim

Teşekkür ederim Korhan Bey, Bence hepimiz elimizdeki aracın keyfini çıkarmaya çalışalım.

bugün offroad çu bir duster kurtardım.

tamamen denk geldi , yüksek bir yerde hayvanların su içtiği ve suyun akıp biriktiği bir yerde yeşil otlar tarafından üstü örtülmüş bir balçık tabakasına saplanmıştı.
tabi tatilci nerden bilsin aracının offroadçu olduğunu , yoksa kesin çıkardı.

bu yüzden üstün hizmet madalyası ve offroad çu bir arabayı ticari bir arabayla çektiğim için kendi kendimi tebrik ediyorum.

başkada maruzatım yok.

ümiterkan' Alıntı:
Rize Off Road & Rescue Team Derneğinin başkanı olduğumu siz Duster ve anti-Dustercı dostlara duyurmak istedim :smiley: Bundan sonra yapacağımız tüm faaliyetler dernek çatısı altında olacağı için daha güzel şeyler yaparız inşallah. Bu da facebook sayfamız, sayfamızı umarım beğenirsiniz. Daha önce yaptığım ve bu sitede paylaştığım 50'ye yakın gezimi kendi sayfamıza da koyduk. Önce burada paylaşım sonra facebook'ta, Gezenbilir önceliğimiz her zaman tabii ki :smiley:
http://www.facebook.com/pages/RİZE-OFF-ROAD-KURTARMA-TAKIMI/210762928965089

http://www.rizoff.com/ sitesi de alındı ama henüz boş.
hayırlı olsun iyi eğlenceler

darktreys' Alıntı:
tamamen denk geldi , yüksek bir yerde hayvanların su içtiği ve suyun akıp biriktiği bir yerde yeşil otlar tarafından üstü örtülmüş bir balçık tabakasına saplanmıştı.
bu yüzden üstün hizmet madalyası ve offroad çu bir arabayı ticari bir arabayla çektiğim için kendi kendimi tebrik ediyorum.
başkada maruzatım yok.
Saplanılan zemin özelliği nasıldı? Yüzeysel mi, derin miydi? Biraz daha ayrıntı verseniz iyi olacak.
Mesela balçık 80 cm miydi? Daha da fazla mıydı? Yani 80 cm karda yara yara giden bir araç balçıkta saplanmamalıydı? Belki de pilotaj hatası olabilir. Örneğin sahibi 1. vitesin bizim araçlardaki low'dan daha üstün olduğunu bilmiyor olabilir, 2. vitesle kalkmaya çalışmıştır.
Ayrıca siz çekerken kendi aracınızı balçığa soktunuz mu? Yoksa uzaktan mı viinçlediniz?
Vinçlemeden çektiyseniz sizin araç tek çekerde mi asıldı?

veteriner' Alıntı:
Saplanılan zemin özelliği nasıldı? Yüzeysel mi, derin miydi? Biraz daha ayrıntı verseniz iyi olacak.
Mesela balçık 80 cm miydi? Daha da fazla mıydı? Yani 80 cm karda yara yara giden bir araç balçıkta saplanmamalıydı? Belki de pilotaj hatası olabilir. Örneğin sahibi 1. vitesin bizim araçlardaki low'dan daha üstün olduğunu bilmiyor olabilir, 2. vitesle kalkmaya çalışmıştır.
Ayrıca siz çekerken kendi aracınızı balçığa soktunuz mu? Yoksa uzaktan mı viinçlediniz?
Vinçlemeden çektiyseniz sizin araç tek çekerde mi asıldı?

vinçim yok. 2 tane strap bir birine bağladım ve çektim.

saplanılan zemin güzel bir zemindi şöyle bir 150 200 cm felan vardı.

çamur bir zemindi (çamur hani şu çamur işte bilirsiniz )

darktreys' Alıntı:
vinçim yok. 2 tane strap bir birine bağladım ve çektim.

saplanılan zemin güzel bir zemindi şöyle bir 150 200 cm felan vardı.

çamur bir zemindi (çamur hani şu çamur işte bilirsiniz )
Derinliği mi 200 cm? Yani ben tahmin etmiştim duster battığına göre sıradan bir zemin değidir diye.

darktreys' Alıntı:

başkada maruzatım yok.

Ümit ERKAN video yükledikçe, yabancıların videolarıyla olmaz deniyordu,keşke Duster'ın düştüğü bu hali kayda alıp bizede sunsanız ,bende şahsım adıma piknik harici asfalttan ayrılmam.. Neyse bazı arkadaşlarımız ayda 60-70bin km.yapıyor bigoffroad araçlarıyla buyüzden nette fazla zamanlarını almayalım..

lütfen konuyu çarpıtmayalım ayda 60 70 bin konusunu defalarca açıkladım istersniz artık abartmayın. ayrıca resim felan yok kimse neyi ıspatlıyoruz burada

Ne uğraştırıyorsunuz Dustercileri ya .. Ne uğraştırıyorsunuz Dustercileriiiii ...her yerden geçeriz biz....( Sonuna kadar izle:smiley:)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=155813167836451#!/VideoCLUBU

Videoya da baya güldüm ama alttaki yorumlara daha fazla .
Aynen kopyalıyorum:
Muammer Ercan: bunlar kendilerine 'Mal' dedirtmek isteyenler.. başka bişi degil.
02 Eylül, 23:03 · 2 kişiYükleniyor....
Suat Aktaş Muammer e katılmamak elde değil..:smiley:)))
Cumartesi, 02:37.
Selim ışık ‎"İki şeyin sonu yoktur. Uzayın ve ahmaklığın" demiş Einstein. Sonra eklemiş "Yalnız, ilkinin sonu olmadığından emin değilim"...

geçebilirmiyiz aceba ya , dur acele etme bir plan yapalım!! . abii bir tekerlek burda böyle düştüğü zaman ben nasıl geçicem ??
ormandan kütük getirsek ???
aaaa yanda köprü varmış ordan geçelim hadi :smiley:))

mountaineer16' Alıntı:
sanırım dacia için artık ön yargılar kalkıyor....
geçenlerde 3-4 gün önce yani bende test etme şansı buldum uludağ hüseyinalan kirazlı arasında yaklaşık 80 cm karda çok mükemmel bir performans sergiledi ayrıca araçta off road için hiçbir modifikasyon bulunmadan..
yakıtı ise bursa merkezden uludağa oradan hüseyinalan-kirazlı tekrar bursa yaklaşık olarak 40 liralık yakıt harcadı.
araç devirsiz kullanıldı zorlandı benzinlideki yakıtı şaşırtıcı...
bu aracın dizeli kim bilir ne kadar yakıyordur onu test edenlerden okuyacağız...
çivili lastiklemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri