Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

kyenipazar' Alıntı:
ikisini de almam şunu alırım , aradaki farkı da benzine veriririm :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orijinal-5-9-55726278/detay/
Bizim mahalledeymiş bu

Etiketler

arkadaşlar bu gecelik barış imzalayalım, hepinizin kandili mübarek olsun..

Allahım sen bu duster'lara kuvvet, kullanicilarina uzun omur saglik ve sihhat ver. Yurdumu dusmanlarin hain emellerinde koru birlik ve butunlugumuzu koru yarabbim, kudretini ve iyiliklerini eksik etme üzerimizden.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Allahım sen bu duster'lara kuvvet, kullanicilarina uzun omur saglik ve sihhat ver. Yurdumu dusmanlarin hain emellerinde koru birlik ve butunlugumuzu koru yarabbim, kudretini ve iyiliklerini eksik etme üzerimizden.
AMİN cümlemize YAVUZ BEY

http://www.youtube.com/watch?v=6OUQWwys7LY&feature=mh_lolz&list=LLRCr8jUz-_Q5Q4fzKJe_R0A

http://www.fatihaltayli.com.tr/content.cfm?content_id=7023

iyi bayramlar ;)

herkese hayırlı bayramlar.

sayın kahraman daha önce de bu video veya çok benzeri bir video paylaşılmıştı , benim yorumum şöyle:

altı sürtmeyecek yükseklikteki her aracın rahatça geçebileceği bir yol , bunda off road denebilecek nokta nerede ? dacia sandero da geçer bence buradan :smiley:

kyenipazar' Alıntı:
herkese hayırlı bayramlar.

sayın kahraman daha önce de bu video veya çok benzeri bir video paylaşılmıştı , benim yorumum şöyle:

altı sürtmeyecek yükseklikteki her aracın rahatça geçebileceği bir yol , bunda off road denebilecek nokta nerede ? dacia sandero da geçer bence buradan :smiley:

Videoda zorluk derecesi çok belli olmayabilir ama oradan altı sürtmeden herhangi bir sedan geçemezdi... Aynı yol güzergahında eski bir Logan kullanıcısı olarak altını kaç kere vurduğumu hatırlamıyorum bile... Ayrıca sadece paylaşım amaçlı videoyu koydum. video yüklemek vaktimi almasa paylaşacak o kadar arşiv oluştuki. Dusterle ağır offroad yapar iddiam hiç olmadı halada yok.. ben aracın keyfini çıkarmaya çalışıyorum . orayı çıkar burayı çıkamaz diye tartışmak bence polemikten öteye gitmez. Şu anda duster kullanıyorum onun keyfini sürüyorum .İleride başka bir aracım olursa onun keyfini çıkarırım.

kahramanbey herzaman böyle keyifli kullanmanızı diler ileride daha da fazla keyif verecek araçların kısmet olmasını temenni ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri