Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,987
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

mstdgbkn' Alıntı:
duster yükseltilmiş bir heçbektir. hatta büyük fiat pandadır...
olasiliksiz' Alıntı:
Neyse ki ara sıra ciddi cevaplar veren birileri çıkıyor da bu site arada bir girilmeye değer bir yer oluyor yoksa bütün gün geyik okumaktan sıkılır insan :D
Bence de. Mesela yukarıdaki ilk mesaj ikinci mesajın bahsettiğine örnektir.

duster yükseltilmiş bir heçbektir. hatta büyük fiat pandadır...
>>Alıntı sahibi: olasiliksiz, Tarihi: Bugün 19:14:27
>>Neyse ki ara sıra ciddi cevaplar veren birileri çıkıyor da bu site arada bir girilmeye değer bir yer oluyor yoksa bütün gün geyik okumaktan sıkılır insan Cheesy
Bence de. Mesela yukarıdaki ilk mesaj ikinci mesajın bahsettiğine örnektir.
Doğru olabilir tabi, fiat panda'nın da 4x4 modeli var. Tabi duster daha büyük, yerden daha yüksek bir fiat panda olabilir.
Neyse boş muhabbetler bunlar. Neyin ne olduğu zaten belli. Üzerinde reno motoru, nissan çekiş sistemi ve geri kalan herşeyi romanya yapımı olan bir araçtan bahsettiğimizi bilmeyen kaldı mı ki bu muhabbetler devam ediyor? Ne bekliyorsunuz ki duster fiyatına japon 4x4 almayı mı? Alabilirsiniz öyle araçlar da var piyasada, biraz ufak yanlız, dizel motorları da yok, tabi arazi şanzımanı da. Eh işin içine japon yeni'nin fiyatı girdi mi bazı donanım özellikleri çıkmak zorunda kalıyor. Bana kalsa fena aletler değil ama eski kasa 1.6 vitaranın çıktığı yeri çıkmıyor geyiklerine hiç girmeyelim, yenisi de çıkmıyor.

Kıymetli dostlar; siz aranızda Duster'ı değerlendiredurun.

Biz binmekten foruma yazmaya vakit bulamıyoruz. ;D

Dileyen pandaya, dileyen yükseltilmiş filancaya vs. vs. dileyen dilediğine benzetebilir. Ben/biniciler onun neye benzediğini veya benzemediğini bizzat her gün test ederek biliyoruz. ;D

Yalnız garip bir durum var: Hayatınızda hiç "performansını vs. vs." anlayacak kadar kullanmadığınız bir aracı sizler değerlendiriyorsunuz; bizler, asıl -deyim yerindeyse- aktörler tebessümle izliyoruz. ;D

Kolay gelsin dostlar. Duster'a binmeye devam.

Sahi yahu, mazot şimdilerde ne kadar oldu? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

olguncandan' Alıntı:

Dileyen pandaya, dileyen yükseltilmiş filancaya vs. vs. dileyen dilediğine benzetebilir. Ben/biniciler onun neye benzediğini veya benzemediğini bizzat her gün test ederek biliyoruz. ;D

Yalnız garip bir durum var: Hayatınızda hiç "performansını vs. vs." anlayacak kadar kullanmadığınız bir aracı sizler değerlendiriyorsunuz; bizler, asıl -deyim yerindeyse- aktörler tebessümle izliyoruz. ;D

helal ;D ;D ;D ;D DESTURRR DUSTER a devam ;D ;D ;D ;D

olguncandan' Alıntı:

yürübeeeeee :d

Biz binmekten foruma yazmaya vakit bulamıyoruz. Grin

Galiba dustercılarda sadece para değil vakit te bol hep geziyorlar ;D ;D
Napalım biz de hafta içi çalışıp hafta sonu vakit bulabiliyoruz sadece gezmeye, o da sadece bir gün.
Bu arada geçen bir haber gördüm gazetede, koreliler işkoliklikten verimsizliğin dibine vurmuş.
(http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/fast_track/9553696.stm )
-- konuyu biraz dağıtayım dedim, yeterince duster konuştuk.
Geçen aklıma geldi bizim millet neden mesela almanlar gibi çalışkan değil diye.
Sonra almanların haftada 2.5 gün tatil yaptığını öğrenince cevabı anladım.
Demek ki über über çalışmabilmek için über über dinlenmek lazım. ;D ;D

Sonra aklıma bu karikatür geldi:
[attachment=1]

Tabi resim ufak olduğu için okunmuyor ama siz zaten görmüşsünüzdür vakti zamanında.
Hatırladıkça gülüyorum:smiley:

(Konuyu sağlam dağıttık ama olsun sıktı bu duster geyikleri.)

hitler_karne.jpg

dustercılar gerilmeyin lütfen , duster kötü araçtır diyen yok , gerçekten off road aracı mıdır değil midir sadece o konuda fikir alışverişi var , mazotun kaç lira olduğuyla da konunun hiç ilgisi yok , chevrolete ya da cherokeeye binen adam zaten benzini ya da lpgsini ödeyebilen adamdır...

mazot ucuz kalınca dusterın arazi performansı mı artıyor ?

ödenen bedelin karşılığını duster gerçekten veren bir araçtır ona da kimsenin itirazı yok , sadece kullanılabileceği yerler konusunda hemfikir olunamadı , e o kadar da olsun yani.

yavuz-çelikel' Alıntı:
6.52 1. vites oranı bazı araçların arazi kutusuyla yakaladığı orandan yüksektir doğru.Ancak gerçek arazi aracında ikinci bir şanzuman yada birleşik yüksek sürat, düşük sürat seçici levye olmalıdır. Eğer yoksa araç suv'dur. Dacia bir suv'dur ama başarılı bir suv'dur.
1. viteste 6.52 oranı çok iyi bu bilgiyi nereden buldunuz.

kyenipazar' Alıntı:
dustercılar gerilmeyin lütfen , duster kötü araçtır diyen yok , gerçekten off road aracı mıdır değil midir sadece o konuda fikir alışverişi var , mazotun kaç lira olduğuyla da konunun hiç ilgisi yok , chevrolete ya da cherokeeye binen adam zaten benzini ya da lpgsini ödeyebilen adamdır...

mazot ucuz kalınca dusterın arazi performansı mı artıyor ?

ödenen bedelin karşılığını duster gerçekten veren bir araçtır ona da kimsenin itirazı yok , sadece kullanılabileceği yerler konusunda hemfikir olunamadı , e o kadar da olsun yani.

;D merak etmeyin biz gerilmiyoruz bu sohbetten zaten, sadece hakaret olmasın yeter.. Bu arada siz tartıştıkca, halk arasındaki söylem gibi " Bu koskoca uçak nasıl uçuyor bir türlü anlamış değilim" hesabı Duster'ın da off road yapması uzun süre bu sayfada bizim zamanımızı alır ???

kyenipazar' Alıntı:

1. Dilersen kötü araçtır da diyebilirsin. "Ben beğenmiyorum, canım bu Dacia da alınır mı..." gibi. Buna kimsenin bişey deme hakkı yok. Ama "niye aldınız, nasıl olur da alırsınız?" tarzı bir çıkış gerilim doğurur. Mesajımda bir gerilim yoktur.

2. "Gerçek off road aracı mı değil mi" şeklindeki tartışmanızı sürdürebilirsiniz... Bizce/bence hiçbir sakıncası yok. Reyting oluyor. (Bütün konuşulanlar burada veya başka başlıklarda defalarca konuşulmuştu. Bu konuda yazılanların hiçbirini okumaya uğraşmıyorum. "Okundu" deyip geçiyorum. Ve de gülüyorum. Garip olan da bu nokta. Fikir, fikri olanlar arasında alınıp verilir. Duster hakkında deneyime dayalı bir fikriniz yoksa, sonuca nasıl varacaksınız? Varılamayacak tabii. )

3."Mazotun kaç lira olduğu"ifadesi, Duster binenlerin sosyo-ekonomik, kültürel ve zamansal açılımına ;D ;D işaret etmektedir.

açık konuşmak gerekirse bu araca çok büyük sempatim vardı, fiyatı uygun dizel daha ne olsun diyordum
taki crash testini görene kadar, yandan çarpmalardaki durumu tam bir felaket.
şimdi ise iyiki almamışım diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri