ali şen
DUSTERCI
Ynt: Off Roadçu Duster
teşekürler TUĞSAN BEY inşallah sizinle şahsen de tanışmak nasip olur.eminim bizlere 4*4 ler ve geziler hakkında önemli bilgiler vere bilirsiniz görüş alış verişi yapa biliriz ANTALYA DA olmanızda çok iyi oldu ben de manavgat tayım görüşmek üzere .TUĞSAN' Alıntı:sayın yavuz kardeşim ben kendime yapılmasından hoşlanmadığım bir hareketi başkasına yapmayı sevmem.ama yazılarınızda dustercıların o kadar üstüne gittiniz ki ...ben de yazmak istedim.ne marka araç kullanıyorsunuz bilmiyorum .ama gördüğüm kadarıyla hiç kimse severek,emeği karşılığı aldığı aracın bu kadar aşağılanmasını kaldıramaz..yazılardan okuduğum kadarı ile üsluptan dustercılarda rahatsız oluyor ve bunu dile getiriyorlar.onlarda 100 küsür sayfadır araçlarının off road aracı olmadığını söylüyorsunuz .onlarda bunu biliyorlar zaten .bilmiyorlarsa öğrenmişlerdir her halde.unutmayın tatlı atışma başka ali beye karşı yapılan başka ...aynı mekanda olunsa belki kavga bile çıkar...bırakın arkadaşları yermeyi...eğer bu işten anlıyorsanız duster nasıl off road aracı olur size soran olursa anlatırsınız.gördüğüm kadarı ile soranda yok,bu durumda komik olan sizsiniz sanırım...sonuçta en off roadçu dustercı binbir gazla kayış dağına çıktı...bence mor tshirt vakası unutulamaz...ali beyde kendince sahilde aracını kumda denedi ve bu gününü resimleriyle bizimle paylaştı..eminim bu kadar tepki alacağını bilse paylaşmazdı....eğer dustercılar arasından bir gün off roada çıkmak için araç hazırlamayı düşünen varsa bile artık yapmaz...yapacak olursada en azından kime soracaklarını biliyorlar....
yavuz bey ben iyi niyetinizi ve sizin bu yazılarda sadece eğlenmek ve hoşça vakit geçirmek amacıyla yazı yazdığınızı anlıyorum ...ama herkes böyle yapmıyor....yazılar kırıcı olmaya başladı.....bu yüzden yazan arkadaşlara kalemlerini bu kadar keskin tutmamalarını rica ediyorum...eğer bu olayı ciddiye almaksa, problem yok ben ciddi olmaktan memnunum.komik olmaya gelince ,size aynı şekilde davranılsa umarım size de komik gelecektir. ...en azından dustercı arkadaşlar bir gün ant off la dağları gezmek isterse ;kalsalar batsalar bile kendileriyle dalga geçilmeden off road yapabileceklerini göreceklerdir.bence şimdiye kadar yaptıkları geziler ile foruma koydukları resim ve videolarla bu saygıyı hak ettiler.....
sizinde dediğiniz gibi sevgiler ,saygılar