Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

repM' Alıntı:
anladığım kadarı ile Duster pek ÇEKİLEMİYOR..... ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

ÇEKEMEYENLER arabasını satsın. ;D ;D ;D

Duster beni çekiyor.... Git diyorum gidiyor, dur diyorum duruyor.

Dostlar bu ÇEKME çekişmesinde benim arabamı çekmeyin de kimi ve neyi çekerseniz çekin. Bi de foto çekin. Mor tişört gibi latife olsun. :smiley:

Etiketler

Hooop kavga varmış !!! Bensiz ayıp ama yaptığınız ;D ...
Evet ... kimi çekiyoruz ? kimi dövüyoruz ? ... ;D ...

Bence vitara dusteri iter ...
Duster'da jimmy'i çeker ...
Ferrari'de çok hızlı kaçar ...

Ben kaçtım ... numaram 0592 234 56 78 ;D

olguncandan' Alıntı:
;D ;D ;D

ÇEKEMEYENLER arabasını satsın. ;D ;D ;D

Duster beni çekiyor.... Git diyorum gidiyor, dur diyorum duruyor.

Dostlar bu ÇEKME çekişmesinde benim arabamı çekmeyin de kimi ve neyi çekerseniz çekin. Bi de foto çekin. Mor tişört gibi latife olsun. :smiley:
Hocam saygılar...

modülatörler bunları okumuyor sanırım okusalar en azından yaş sınırı koyarlardı da forum çocuk bahçesine dönmezdi.Bakıyorum hala bir çekme itme dalaşı devam ediyor.hadi diyelim duster ,jimmy,navara duster,suziki navarayı,pajero suzikiyi çekti....eeee bu iş unimog veya 6 çeker ruz gazel ordu komyonlarına kadar gider.bu durumda unimog kullanacağız.benim aracın gücü hepsine yeter diyeceğiz...bu durumda tüm araçları aşağılama hakına sahip mi oluyoruz...navarayı,suzikiyi veya jimmny araçtan saymayıp unimog dururken bu araçlarla araziye çıktıkları için bu araçların sürücülerini tatlı su off roadçusu mu saymalıyz...Yapmayın arkadaşlar...esas off roadçular araçlarının gücü veya tipi ne olursa olsun araziye çıkan ve aracının eksiklerini vinç,kürek ve yetenekleri ile tamamlayan terleri ile yol dışındada yol yapan doğa sever arkadaşlardır.off roadçu olan off roadun ekipsiz yapılamayacağını bilir.bu yüzden diğer araç sahiplerine saygı duyar ve yardım eder.gerektiğindede yardım alır.çekilmek doğaldır.herkesin başına gelebilir ne yazık ki bazı arkadaşlar egoları yüzünden amacı dostluk olan bu sporu it dalaşına ,hatta olgunluk seviyelerine göre kim daha uzağa işer moduna sokuyorlar.ne gerek var ....
tabi ki her spordatatlı bir rekabet olacak ama burda gücü belirleyen aracınızın durumu ise yani para ise. bu durumda en iyi off roadçu en zengin olanımız mı oluyor....

veteriner' Alıntı:
Hocam saygılar...

Bilmukabele Abdullah Bey.

Tuğsan Bey, dünyada (ve forumlarda) çocuklar da koştursun, bağrışıp çağrışsın. ;D Çocuklar neşe kaynağı değil mi? Hani kavga ederler ya "benim babam senin babanı döver..." diye. Hoş olur izlemesi. ;D

bu tarzda arkadaşlar için devlet çocuk bahçeleri yapmış,veya internette oyun siteleri var.burası bilgi paylaşımı ve araç tanıtımları için olduğunu sanıyordum.yurt dışında off roadçular arabalarını bile yüzdürürken bizde kim kimi çeker derdi mevcut.

rus off roadçular........

content-80_1280098894.jpg

content-85_1281591345.jpg

şimdi siz ortadaki minibüsede laf atarsınız....adamında çok umrunda olur...buyurun varmı daha off roadçu

content-51_1277459634.jpg

kyenipazar' Alıntı:
ben artık dayanamayacağım

dusterı hiç aşağılamadım , hala da sempati duyarım. (sayın ümiterkana rağmen) :p tabii ki şaka.

idiama da yanıt veren çıkmadı , aşağılamıyorum , 7 adet dusterı arka arkaya bağlayın çekicem diyorum .
7 dusterı çekermisin bilmem ama sanırım yaşın konusunda forumda spekülasyonlar başladı :D :D

Tuğsan arkadaşım, yazılan çizilenleri fazla ciddiye alıyorsun senin bildiğini herkes biliyor unutma lütfen.Daha öncede dedim burada yazılan çizilen konuşulan herşey tatlı aşık atışmasıdır.Lüzumsuz olarak fazla ciddiye alıp komik olma.
Sevgiler saygılar.

sayın yavuz kardeşim ben kendime yapılmasından hoşlanmadığım bir hareketi başkasına yapmayı sevmem.ama yazılarınızda dustercıların o kadar üstüne gittiniz ki ...ben de yazmak istedim.ne marka araç kullanıyorsunuz bilmiyorum .ama gördüğüm kadarıyla hiç kimse severek,emeği karşılığı aldığı aracın bu kadar aşağılanmasını kaldıramaz..yazılardan okuduğum kadarı ile üsluptan dustercılarda rahatsız oluyor ve bunu dile getiriyorlar.onlarda 100 küsür sayfadır araçlarının off road aracı olmadığını söylüyorsunuz .onlarda bunu biliyorlar zaten .bilmiyorlarsa öğrenmişlerdir her halde.unutmayın tatlı atışma başka ali beye karşı yapılan başka ...aynı mekanda olunsa belki kavga bile çıkar...bırakın arkadaşları yermeyi...eğer bu işten anlıyorsanız duster nasıl off road aracı olur size soran olursa anlatırsınız.gördüğüm kadarı ile soranda yok,bu durumda komik olan sizsiniz sanırım...sonuçta en off roadçu dustercı binbir gazla kayış dağına çıktı...bence mor tshirt vakası unutulamaz...ali beyde kendince sahilde aracını kumda denedi ve bu gününü resimleriyle bizimle paylaştı..eminim bu kadar tepki alacağını bilse paylaşmazdı....eğer dustercılar arasından bir gün off roada çıkmak için araç hazırlamayı düşünen varsa bile artık yapmaz...yapacak olursada en azından kime soracaklarını biliyorlar....
yavuz bey ben iyi niyetinizi ve sizin bu yazılarda sadece eğlenmek ve hoşça vakit geçirmek amacıyla yazı yazdığınızı anlıyorum ...ama herkes böyle yapmıyor....yazılar kırıcı olmaya başladı.....bu yüzden yazan arkadaşlara kalemlerini bu kadar keskin tutmamalarını rica ediyorum...eğer bu olayı ciddiye almaksa, problem yok ben ciddi olmaktan memnunum.komik olmaya gelince ,size aynı şekilde davranılsa umarım size de komik gelecektir. ...en azından dustercı arkadaşlar bir gün ant off la dağları gezmek isterse ;kalsalar batsalar bile kendileriyle dalga geçilmeden off road yapabileceklerini göreceklerdir.bence şimdiye kadar yaptıkları geziler ile foruma koydukları resim ve videolarla bu saygıyı hak ettiler.....
sizinde dediğiniz gibi sevgiler ,saygılar

Bence haddini bilerek reno12 ile bile offroad yapilir.konumum tepkilerinin ana fikri budur bence.dusterlada hayda hayda yapilir.gule gule binsinler.beşini peşpeşe baglar çekerim deyip kaçayim:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Tuğsan bey güzel özetlemiş; teşekkür.

Biz artık saçma sapan ithamları cevaplamaktan gına geldiğimiz için, gülüp geçiyoruz. Vatandaşa diyorum ki "aslanım, sen kendi sorumluluğun ve emeğince bir cıvata bile almamışsın, oturmuşsun babanın malının direksiyonuna, ahkam kesiyorsun... Hem de birkaç ekşın ile..." Halaa aynı mesajları yazıp duruyor.

Ne dersin!

Antoff daveti için teşekkür. Fakat profesyonel off roadcı kafilesi bana göre değil. Umarım başka arkadaşlar katılırlar.

Yalnız bir şeyi paylaşmam lazım Tuğsan bey.

Geçenlerde Antalya'ya birlkaç saatliğine yolum düştü. Vitarası olan biriyle tanışıp konuştuk. "Buralarda Antoff varmış, sağa sola gezi yapıyorlarmış, katılmıyor musun?" dedim.

Cevap şu: "Abi onlar bir grup zengin. Kendi aralarında haberleşip bazı aktiviteler yapıyorlar. Ama benim gibiler bu gruba pek girmek istemiyor." dedi.

Ben elçiyim. Anlaşılan sizin Antoff halka açılamamış ya da vatandaş öyle algılıyor.
Bilgine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri