Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ümiterkan' Alıntı:
Performans açısından kıyasladım, Örn; Vitara'da 4L olmasına rağmen çıkamadığı bir yerden Duster'ın Dizel oluşu, yüksek torklu oluşu, düşük devir 1. vitesi yüzünden çıkabilir, İyi-Kötü olarak kıyaslamıyorum. Başka bir örn, Suzuki Vitara ve Jimny ile arkadaşlarla karda giderken ve onlarda 4L olmasına rağmen benim gittiğim yere kadar gidemediler, motorları güçten düştü. Herşey 4L demek değil derken, performans derken bunları kastediyorum ;)
Nasrettin Hocamız da işte tam böyle iddialara demiş Haleb oradaysa arşın burada diye. Ben de hodri meydan diyorum. Nerede nasıl yapacağımızı kararlaştırıp görelim Duster Vitara'dan ne kadar üstün. Ama anahtarını kaybeden ağlamasın. Bir daha da tekrar etmeyeceğim bu çağrıyı. Demedi demeyin....

Etiketler

veteriner' Alıntı:
Nasrettin Hocamız da işte tam böyle iddialara demiş Haleb oradaysa arşın burada diye. Ben de hodri meydan diyorum. Nerede nasıl yapacağımızı kararlaştırıp görelim Duster Vitara'dan ne kadar üstün. Ama anahtarını kaybeden ağlamasın. Bir daha da tekrar etmeyeceğim bu çağrıyı. Demedi demeyin....

Önce yağmurlu bir havada gidin Kayışdağı'na çıkın da sonra hodri meydan diyelim, oraya çıkamayanlarla meydana çıkmıyoruz da ;)

ümiterkan' Alıntı:
Önce yağmurlu bir havada gidin Kayışdağı'na çıkın da sonra hodri meydan diyelim, oraya çıkamayanlarla meydana çıkmıyoruz da ;)
Tamam bu mevzuyu bir daha teklif etmem. Cesaret edemeyince her zamanki dansöz kıvırtması..... Aslında daha önce Kayışdağına çıktığımı oraları bildiğimi söyleyeceğim ama nasılsa gene kıvırtma olacak gerenk yok.

standart lastik büyüklüğüne sahip bir vitara
dusterin çıkacağı her yere çıkar, ama
modifiye edip 195 80 15 lasitği olan bir vitaraya
30 lastik takıp gerekli değişikliği yapmamışsanız
ozaman işler değişebilir.

AL1820' Alıntı:
standart lastik büyüklüğüne sahip bir vitara
dusterin çıkacağı her yere çıkar....

Çıkamaz çünkü o kadar güçlü bir motoru ve torku yok, eski teknoloji motor, LPG'li ise vay haline ;) Tecrübe ile sabittir. 4L bile kurtaramaz onu :D

ümiterkan' Alıntı:
Çıkamaz çünkü o kadar güçlü bir motoru ve torku yok, eski teknoloji motor, LPG'li ise vay haline ;) Tecrübe ile sabittir. 4L bile kurtaramaz onu :D

Ümit Bey sizin çıkıpta jimny ve vitara'nın çıkamadığı yerin videoları var mı ?

Çıkamaz çünkü o kadar güçlü bir motoru ve torku yok, eski teknoloji motor, LPG'li ise vay haline Wink Tecrübe ile sabittir. 4L bile kurtaramaz onu Cheesy

Ayna mahruti değiştiriyorlar ondan sonra kurtarıyor. Artık isterseniz adına 4LLLL deyin. Netice itibari ile modifiye imkanı bol olan araç.

fbmy' Alıntı:
Ümit Bey sizin çıkıpta jimny ve vitara'nın çıkamadığı yerin videoları var mı ?
Maalesef :smiley: vitarayı çıkarmaya uğraşırken video çekmek aklımıza gelmedi :smiley:

Yanlış anlaşılıyorum galiba, Performans kıyaslaması yapıyorum aslında

ümit bey standart lastikle kimse ayna mahruti değiştirmiyor
bana hafiften yanılıyorsunuz gibi geliyor;)

Standart Vitaraları gözümüzde çok büyütmeyelim lütfen :smiley: Bir sene Jimny kullandım ordan biliyorum bazı şeyler ;)

http://www.youtube.com/watch?v=TtjOJXPMv7U

Markaları kıyaslamak yerine aslında araçları performanslarına göre kıyaslamak en doğrusu, piyasada birçok araç var, bazıları tam donanımlı ama Boyu, ağırlığı ve genişiği vs.. yüzünden bir Vitara'nın geçtiği veya çıktığı bir yerden geçemiyor, Karda veya çamurda batabiliyor. Tam tersi durumlar da olabiliyor tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri