Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,163
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
tamam, anlaşılan o ki kayışdağına istediğiniz zaman eğlence diye çıkıyorsunuz kış geliyor
tekrar çıkarsınız buraya bir video koyarsınız bizde size bravo deriz.
.

ben ataşehir belediyesine başvuru yapacağım.sponsoru ilker bey ayarlar sanırım.1 inci geleneksel kayışdağı tırmanma yarışı düzenleyelim.duster ını al gel olur sloganı.duster samurai cj fj xj aracına güvenen gelir.zamana karşı yarış organize edelim.kapalı park yedpa olur.tatlı sponsorumuzda mesut bey olur :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
.

ben ataşehir belediyesine başvuru yapacağım.sponsoru ilker bey ayarlar sanırım.1 inci geleneksel kayışdağı tırmanma yarışı düzenleyelim.duster ını al gel olur sloganı.duster samurai cj fj xj aracına güvenen gelir.zamana karşı yarış organize edelim.kapalı park yedpa olur.tatlı sponsorumuzda mesut bey olur :smiley:

Valla belediyeyi hiç bulaştırmayın. Bu haftasonu tekrar bir tur attım kayışdağın'da en dik rampanın olduğu girişi moloz ve inşaat artıklarıyla kapamışlar ! Başka bir delik bulup girdim. ;)

yahu ben de hidrojen yakıt tasarruf sistemlerinde polemiklerle eğleniyorum sanıyordum :smiley::smiley::smiley: burası solladı geçti orayı...

şimdi allah için , duster verilen paranın karşılığı olabilir , birçok kişinin zannettiğinden daha yetenekli bir araç olabilir , hatta sempati kazanmakta da ustadır , bunları kabul ediyorum. Sonuçta ne için bu aracı satın aldığını bilen kişileri de yolda bırakmaz eminim.

Fakat Ümit bey sizden hiç beklemezdim yani , "duster arazide Vitara'dan iyidir..." "Herşey 4L demek değildir"
Elbette herşey o değildir de sizinki artık bence de fanatikliğe doğru kaydı , başta böyle değildiniz , mantıklı güzel güzel yazıyordunuz , dustera haksız saldırılara karşı ne güzel yazıyordunuz.

Bu oldu mu ya , duster arazide vitara'dan iyidir... Öh yani ???

Kusura bakmayın arazilerde yıllarca , onbinlerce kilometre tecrübesi olan Vitara, Cherokee, Cruiser , Defender , Patrol , Pajero , Samurai , Jimmy , Galloper , G Series , CJ Serisi , Niva , Suburban , Tahoe , Unimog , Frontera , Land , Blazer , Forester , Touareg arazide dusterdan iyidir... Aklıma şu an gelmeyen diğerleri de daha iyidir. Öyle iddiaya böyle cevap kusura bakmayın

kyenipazar' Alıntı:
yahu ben de hidrojen yakıt tasarruf sistemlerinde polemiklerle eğleniyorum sanıyordum :smiley::smiley::smiley: burası solladı geçti orayı...

şimdi allah için , duster verilen paranın karşılığı olabilir , birçok kişinin zannettiğinden daha yetenekli bir araç olabilir , hatta sempati kazanmakta da ustadır , bunları kabul ediyorum. Sonuçta ne için bu aracı satın aldığını bilen kişileri de yolda bırakmaz eminim.

Fakat Ümit bey sizden hiç beklemezdim yani , "duster arazide Vitara'dan iyidir..." "Herşey 4L demek değildir"
Elbette herşey o değildir de sizinki artık bence de fanatikliğe doğru kaydı , başta böyle değildiniz , mantıklı güzel güzel yazıyordunuz , dustera haksız saldırılara karşı ne güzel yazıyordunuz.

Bu oldu mu ya , duster arazide vitara'dan iyidir... Öh yani ???

Kusura bakmayın arazilerde yıllarca , onbinlerce kilometre tecrübesi olan Vitara, Cherokee, Cruiser , Defender , Patrol , Pajero , Samurai , Jimmy , Galloper , G Series , CJ Serisi , Niva , Suburban , Tahoe , Unimog , Frontera , Land , Blazer , Forester , Touareg arazide dusterdan iyidir... Aklıma şu an gelmeyen diğerleri de daha iyidir. Öyle iddiaya böyle cevap kusura bakmayın

Performans açısından daha iyidir diyorum, Herşey 4L demek değil derken, çoğu arazi aracında 4L var ama birinin çıktığı yere öteki gidemiyor, motor gücü yüzünden yani ;)

ümit bey bu durumda vitaranın motor gücü de düşük dusterdan... Şimdi diyeceksiniz ki hayır düşük değil ama daha ağır vs vs...
O zaman 4L li olan bir Vitara zayıf motorundan dolayı Duster kadar iyi değildir diyorsunuz arazide.

Bunu gerçekten diyor musunuz ?

kyenipazar' Alıntı:
ümit bey bu durumda vitaranın motor gücü de düşük dusterdan... Şimdi diyeceksiniz ki hayır düşük değil ama daha ağır vs vs...
O zaman 4L li olan bir Vitara zayıf motorundan dolayı Duster kadar iyi değildir diyorsunuz arazide.

ne dediğini bilmiyor artık

kyenipazar' Alıntı:

Performans açısından kıyasladım, Örn; Vitara'da 4L olmasına rağmen çıkamadığı bir yerden Duster'ın Dizel oluşu, yüksek torklu oluşu, düşük devir 1. vitesi yüzünden çıkabilir, İyi-Kötü olarak kıyaslamıyorum. Başka bir örn, Suzuki Vitara ve Jimny ile arkadaşlarla karda giderken ve onlarda 4L olmasına rağmen benim gittiğim yere kadar gidemediler, motorları güçten düştü. Herşey 4L demek değil derken, performans derken bunları kastediyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri