yahu ben de hidrojen yakıt tasarruf sistemlerinde polemiklerle eğleniyorum sanıyordum
burası solladı geçti orayı...
şimdi allah için , duster verilen paranın karşılığı olabilir , birçok kişinin zannettiğinden daha yetenekli bir araç olabilir , hatta sempati kazanmakta da ustadır , bunları kabul ediyorum. Sonuçta ne için bu aracı satın aldığını bilen kişileri de yolda bırakmaz eminim.
Fakat Ümit bey sizden hiç beklemezdim yani , "duster arazide Vitara'dan iyidir..." "Herşey 4L demek değildir"
Elbette herşey o değildir de sizinki artık bence de fanatikliğe doğru kaydı , başta böyle değildiniz , mantıklı güzel güzel yazıyordunuz , dustera haksız saldırılara karşı ne güzel yazıyordunuz.
Bu oldu mu ya , duster arazide vitara'dan iyidir... Öh yani ???
Kusura bakmayın arazilerde yıllarca , onbinlerce kilometre tecrübesi olan Vitara, Cherokee, Cruiser , Defender , Patrol , Pajero , Samurai , Jimmy , Galloper , G Series , CJ Serisi , Niva , Suburban , Tahoe , Unimog , Frontera , Land , Blazer , Forester , Touareg arazide dusterdan iyidir... Aklıma şu an gelmeyen diğerleri de daha iyidir. Öyle iddiaya böyle cevap kusura bakmayın