Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
veteriner kardeşimiz, yazmış hodri meydan diye ümit bey,
hala ısrar ediyorsunuz vştara hakkında ama iş ciddiye binince
şaka diyorsunuz

Merak etmeyin burada da çok gördük Vitara Ali Bey. Vitara=Performans=0 ;)

ümiterkan' Alıntı:
Siz hiç konuşmayın Murat Bey, gören de sizi Toyata pickup kullanan biri zannediyor, boş konuşanın boş kalfası olmuşsunuz haberiniz yok. Önce gidin bir araç alın sonra da sizi arazide görelim ;)

boş kullananın boş kalfası na laf yetiştirmek için çok çaba sarfettiniz.transilvanyalı kankanız ve siz epey klavye hırpaladınız şimdi mi kaale almıyosunuz.siz aracı almışsınız en kralından ama toz konacak diye kıyıp toza toprağa vurmuyosunuz.siz dolu konuşmak için sağdan soldan copy paste istatistik resim falan mı koymak lazım konuya.sokun arabanızı çamura ilker bey gibi batın.boş konuşanın boş kalfası bendeniz çıkarayım.ilker beyi çıkardığımız gibi:smiley: 1 karış çamur da garfield gibi yapıştı kaldı kayışdağı günü cefakar duster.dandik suzukimiz olmasa çekici bekleyecekti.çektik çıkardık.arkadaşım osman bey sonradan şakadan keşke çıkarmayıp fotoğraflasak konu kapansamıydı demişti.keşke fotoğraflasaydık.bir kaşık suda boğulan duster ı

fbmy' Alıntı:
Öyle bir çıkar ki, siz bile şaşırırsınız!

gerçekten şaşırırım, ciddi bir yağmurda çıkan olursa...
ama bence alınmayacak kadar büyük bir risk
burda kürşat beyde yazmıştı yağmurda ben denemem bile diye

ümiterkan' Alıntı:
İlker Bey çıkmıştı zaten, bunu Ali Bey'de biliyor tabi, ama iş olsun diye bilmemezlikten geliyor ;)

yağmurda diye belirttim
ilker bey toprak kuruyken çıktı

AL1820' Alıntı:

Kimisi dener kimisi denemez. Çıkar veya çıkamaz o ayrı ama kimse çıkamaz demek kesinlikle çıkılmaz anlamına geliyor ! ;)

AL1820' Alıntı:
yağmurda diye belirttim
ilker bey toprak kuruyken çıktı

Daha sonra yağmur da da inip çıkmış !

AL1820' Alıntı:

ali bey arkadaşların ayağı öyle bir yerden kesilmişki sözüm meclisten dışarı kürşay bey kimki? bunların hepsi ordünaryus.kürşat beyin aracı o zaman v6 3500 pajero idi çıkmam dediğinde .arkadaşların howercraft kabiliyetinde duster ı var.kum çamur bataklık nereyi gösterseniz uçarak geçer duster

tyt.fan' Alıntı:
boş kullananın boş kalfası na laf yetiştirmek için çok çaba sarfettiniz.transilvanyalı kankanız ve siz epey klavye hırpaladınız şimdi mi kaale almıyosunuz.siz aracı almışsınız en kralından ama toz konacak diye kıyıp toza toprağa vurmuyosunuz.siz dolu konuşmak için sağdan soldan copy paste istatistik resim falan mı koymak lazım konuya.sokun arabanızı çamura ilker bey gibi batın.boş konuşanın boş kalfası bendeniz çıkarayım.ilker beyi çıkardığımız gibi:smiley: 1 karış çamur da garfield gibi yapıştı kaldı kayışdağı günü cefakar duster.dandik suzukimiz olmasa çekici bekleyecekti.çektik çıkardık.arkadaşım osman bey sonradan şakadan keşke çıkarmayıp fotoğraflasak konu kapansamıydı demişti.keşke fotoğraflasaydık.bir kaşık suda boğulan duster ı

Çamura batıp kalan çok Vitara, vs. araç gördük, bu bir ölçü olamaz bu tip araçlarda ;) Merak etmeyin ben aracı çoğunlukla arazide kullanıyorum, sizden daha iyi tanıyorum aracımı ;)

tyt.fan' Alıntı:
ali bey arkadaşların ayağı öyle bir yerden kesilmişki sözüm meclisten dışarı kürşay bey kimki? bunların hepsi ordünaryus.kürşat beyin aracı o zaman v6 3500 pajero idi çıkmam dediğinde .arkadaşların howercraft kabiliyetinde duster ı var.kum çamur bataklık nereyi gösterseniz uçarak geçer duster

Yağmurda çıkış ve iniş tehlikeli ve riskli olduğu için Kürşat Bey çıkmak istemem demişti, aksi halde aracının oraya çıkamaması diye bir şey söz konusu olamaz.

fbmy' Alıntı:
Kimisi dener kimisi denemez. Çıkar veya çıkamaz o ayrı ama kimse çıkamaz demek kesinlikle çıkılmaz anlamına geliyor ! ;)

Daha sonra yağmur da da inip çıkmış !

hemde normal lastikle:smiley:
yaz yağmurudur o :smiley:)

darktreys' Alıntı:
en azından biz itiraf ettik abarrtığımızı arkadaşlar onu bile kabul etmiyor 80cm karda yürüyen duster.

80cm'lik Kar olayını iddia eden bir kişi vardı, o da Duster sahibi değildi ;)

ümiterkan' Alıntı:
80cm'lik Kar olayını iddia eden bir kişi vardı, o da Duster sahibi değildi ;)
,

sağlık bakanlığının şu üçgen paletli pajeroları bile 80 cm karda yürüyemiyor. bilmem anlatabildiimmi ;D

paletli-ambulans-kisin-karda-yazin-dagda-hasta-tasiyacak-8871.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri