Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,057
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Off Roadçu Duster

ümiterkan' Alıntı:
Onu espri olsun diye yazmıştım ;)

siz gezenbilirden mert bey ve sedat bey le fotoğraf çektirdiğinizde aynı kadraja girince "aracınız" ve siz offroad çı oldu zannettiniz sanırım.insanlar offroada virus dediğinde dokununca yanyana park edince filan bulaşacak bişi sandınız sanırım offroad u.

tyt.fan' Alıntı:
siz gezenbilirden mert bey ve sedat bey le fotoğraf çektirdiğinizde aynı kadraja girince "aracınız" ve siz offroad çı oldu zannettiniz sanırım.insanlar offroada virus dediğinde dokununca yanyana park edince filan bulaşacak bişi sandınız sanırım offroad u.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D gerçekten şu aracı birileri soksada çamura ,suya.Yorgan düşse kavga bitse.:smiley:

İtiraf ediyorum ki Vitara iyi bir araçtır ama performans denen şey yoktur, 1600cc ve o ağırlık, bir de LPG eklenince arazide bir işe yaramıyor. Duster Vitara'dan daha performanslıdır. Sadece 4L ile olmuyor bu işler

BU formun en muhabbetli bölümü burası galiba canı sıkılan dustercılarla uğraşıyor bence çoğu ön yargılı yaklaşımlar ve profosyonel oof roadçıymış gibi atıp tutanlar zaten bilinçli bir katılımcı taş atarak değil yapıcı ,objektif eleştirilerle kendini gösteriyor
ben diğerlerine alıştım kocaman ;D ;D ;D artık yapacak bişey yok
bu kadar çok duster sahibinde akıl fikir yokmu ki
paramızı çöpemi attık onlara göre ;D ;D ;D insanlar marka v.b ön yargılarını aşmalı artık kendi katagörüsüne göre değerlendirilmeli ve karşılaştırılmalı bence saygılar tüm katılımcı arkadaşlara :smiley:

fbmy' Alıntı:
Bu konu içinde yutulmuşu o kadar çok ki ! ;D

bu mesajdan üzerime bişi alınmıyorum mesut bey.ben kayışdağı rampa sında "morardım".beni duster morarttı ama sonradan duydum ve okudumki kuruda rampayı ben abartmışım.millet kartalla uno yla samurai ile çıkmış.yağmurda ilker bey pert e çıkarmadı yada satmadıysa ve tekrar gelirse bide ıslak çamurda yaparız kayışdağı testini,belki bir daha morarırım.

ümiterkan' Alıntı:
İtiraf ediyorum ki Vitara iyi bir araçtır ama performans denen şey yoktur, 1600cc ve o ağırlık, bir de LPG eklenince arazide bir işe yaramıyor. Duster Vitara'dan daha performanslıdır.

pişman olursunuz ;D

tyt.fan' Alıntı:

Siz hiç konuşmayın Murat Bey, gören de sizi Toyata pickup kullanan biri zannediyor, boş konuşanın boş kalfası olmuşsunuz haberiniz yok. Önce gidin bir araç alın sonra da sizi arazide görelim ;)

veteriner kardeşimiz, yazmış hodri meydan diye ümit bey,
hala ısrar ediyorsunuz vştara hakkında ama iş ciddiye binince
şaka diyorsunuz

tyt.fan' Alıntı:
bu mesajdan üzerime bişi alınmıyorum mesut bey.ben kayışdağı rampa sında "morardım".beni duster morarttı ama sonradan duydum ve okudumki kuruda rampayı ben abartmışım.millet kartalla uno yla samurai ile çıkmış.yağmurda ilker bey pert e çıkarmadı yada satmadıysa ve tekrar gelirse bide ıslak çamurda yaparız kayışdağı testini,belki bir daha morarırım.

Direk size yazmadım Murat Bey, bu konu içinde daha önce yutulup aklıma gelenler, 80 cm kar,ayda 60.000 km ve sizin iddanız. Ayrıca İlker Bey kayış dağına yağmurda da çıkıp inmiş kendi beyanı bu yönde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR