tyt.fan
Zirve
Ynt: Off Roadçu Duster
ümiterkan' Alıntı:Çamura batıp kalan çok Vitara, vs. araç gördük, bu bir ölçü olamaz bu tip araçlarda Merak etmeyin ben aracı çoğunlukla arazide kullanıyorum, sizden daha iyi tanıyorum aracımı
[/quot
kürşat bey çıkılmaz demedi ben denemem dedi.onu düzeltelim.aracı iyi tanıdığınız belli araçla ilgili 100 topiğin 99 u sizin tarafınızdan açılmış.yanılmıyorsam eğitimcisiniz.okullar tatil iş güç yok.insanları tahrik edip saçmalatmak ve saçmalamakta hoşunuza gidiyo.burda mangalı körüklüyosunuz.bir ara adı geçen insanlara mesaj atıp bakın sizin adınızı kullanıyo filan diyede yapıyodunuz bunu.bu noktadan hareketle tahminim ana sınıfı öğretmeni olduğunuz,ana sınıfı öğrencilerinin yapmayacağı bir hareketti çünki aynı deminki boş gezenin boş kalfası cümleniz gibi.eğitimci iseniz ,okullar açılsada işinize dönseniz bizde forumda kaldığımız yerden insanların gerçek arazi deneyimlerini okusak tartışsak derim.eğitimci değilseniz o zaman durum vahim.boşgezenin boş kalfasısınız demektir.copy paste ye devam o halde polemik 4 ever