Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ümiterkan' Alıntı:
Çamura batıp kalan çok Vitara, vs. araç gördük, bu bir ölçü olamaz bu tip araçlarda ;) Merak etmeyin ben aracı çoğunlukla arazide kullanıyorum, sizden daha iyi tanıyorum aracımı ;)
[/quot

kürşat bey çıkılmaz demedi ben denemem dedi.onu düzeltelim.aracı iyi tanıdığınız belli araçla ilgili 100 topiğin 99 u sizin tarafınızdan açılmış.yanılmıyorsam eğitimcisiniz.okullar tatil iş güç yok.insanları tahrik edip saçmalatmak ve saçmalamakta hoşunuza gidiyo.burda mangalı körüklüyosunuz.bir ara adı geçen insanlara mesaj atıp bakın sizin adınızı kullanıyo filan diyede yapıyodunuz bunu.bu noktadan hareketle tahminim ana sınıfı öğretmeni olduğunuz,ana sınıfı öğrencilerinin yapmayacağı bir hareketti çünki aynı deminki boş gezenin boş kalfası cümleniz gibi.eğitimci iseniz ,okullar açılsada işinize dönseniz bizde forumda kaldığımız yerden insanların gerçek arazi deneyimlerini okusak tartışsak derim.eğitimci değilseniz o zaman durum vahim.boşgezenin boş kalfasısınız demektir.copy paste ye devam o halde polemik 4 ever

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
ümiterkan' Alıntı:
Çamura batıp kalan çok Vitara, vs. araç gördük, bu bir ölçü olamaz bu tip araçlarda ;) Merak etmeyin ben aracı çoğunlukla arazide kullanıyorum, sizden daha iyi tanıyorum aracımı ;)
[/quot

kürşat bey çıkılmaz demedi ben denemem dedi.onu düzeltelim.aracı iyi tanıdığınız belli araçla ilgili 100 topiğin 99 u sizin tarafınızdan açılmış.yanılmıyorsam eğitimcisiniz.okullar tatil iş güç yok.insanları tahrik edip saçmalatmak ve saçmalamakta hoşunuza gidiyo.burda mangalı körüklüyosunuz.bir ara adı geçen insanlara mesaj atıp bakın sizin adınızı kullanıyo filan diyede yapıyodunuz bunu.bu noktadan hareketle tahminim ana sınıfı öğretmeni olduğunuz,ana sınıfı öğrencilerinin yapmayacağı bir hareketti çünki aynı deminki boş gezenin boş kalfası cümleniz gibi.eğitimci iseniz ,okullar açılsada işinize dönseniz bizde forumda kaldığımız yerden insanların gerçek arazi deneyimlerini okusak tartışsak derim.eğitimci değilseniz o zaman durum vahim.boşgezenin boş kalfasısınız demektir.copy paste ye devam o halde polemik 4 ever

Eğitimciyim Murat Bey, sizin gibi önyargılıları eğitiyorum ;)

hangi araçların nerelere çıktığını görüyoruz, tabi filmlerden
kastetiğiniz buysa mutlaka çıkacak araç vardır,
ama kışın zemin balçıkken burdaki arkadaşlar arasından çıkacak araç
ve kullanıcı olduğunu sanmıyorum, siz bunu söylediğinize
göre siz çıkarsınız herhalde

ümiterkan o profil resmindeki araba burdan geçermi

20180_1231977234769_1089286899_30649066_3023960_n.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Eğitimciyim Murat Bey, sizin gibi önyargılıları eğitiyorum ;)

hocam diye hitap edeyim o zaman,önyargılarımızı yıkın lütfen.10 eylül kemerburgazda isoff challenge var.gelin boş parkurda tanıdığınız bildiğiniz aracınızın arazi lansmanını yapın.kırılırsa renault türkiye sizden onarım ücreti almaz kesin.çünki aracın tanıtımına piar ına katkınız küçümsenmiyecek kadar büyük.pirincin üzerine abdulmuttalip yazmayı becerdiniz bir nevi.duster dan 30 bin kişinin tıkladığı okuduğu bir aşure sohbet çıkardık hep birlikte.arka sokaklar dizisi gibi bişi topic imiz.10 saydafa bir başladığımız yere dönüyoruz

AL1820' Alıntı:
hangi araçların nerelere çıktığını görüyoruz, tabi filmlerden
kastetiğiniz buysa mutlaka çıkacak araç vardır,
ama kışın zemin balçıkken burdaki arkadaşlar arasından çıkacak araç
ve kullanıcı olduğunu sanmıyorum, siz bunu söylediğinize
göre siz çıkarsınız herhalde

İşte aramızdaki fark burda ben kayışdağına 2 farklı araç ile kuru ve ıslak zeminde çıktım. Sizin gibi yorumumu ekrandan seyrederek yapmıyorum.Yeri biliyor ve tanıyorum. Özelikle rampalar ne kadar yağmur yağarsa yağsın hayalinizdeki gibi balçık olmuyor! Bu yüzden çıkılır diyorum. Duster iddasında da terios 1,3 çıktıysa ki ben çıktım.Duster çıkar diye yazmıştım! Yani zannederek yazmıyorum.

fbmy' Alıntı:
İşte aramızdaki fark burda ben kayışdağına 2 farklı araç ile kuru ve ıslak zeminde çıktım. Sizin gibi yorumumu ekrandan seyrederek yapmıyorum.Yeri biliyor ve tanıyorum. Özelikle rampalar ne kadar yağmur yağarsa yağsın hayalinizdeki gibi balçık olmuyor! Bu yüzden çıkılır diyorum. Duster iddasında da terios 1,3 çıktıysa ki ben çıktım.Duster çıkar diye yazmıştım! Yani zannederek yazmıyorum.

tamam, anlaşılan o ki kayışdağına istediğiniz zaman eğlence diye çıkıyorsunuz kış geliyor
tekrar çıkarsınız buraya bir video koyarsınız bizde size bravo deriz.

fbmy' Alıntı:
O arkadaş yanlış yerden denemiş az sağlı gitse geçermiş . :p
(internet offroadcusu yorumu)

fotoğraf offroad vs piknik konusundan alıntıdır.

batmak için girilen bir yer bariz belli zaten.

AL1820' Alıntı:
tamam, anlaşılan o ki kayışdağına istediğiniz zaman eğlence diye çıkıyorsunuz kış geliyor
tekrar çıkarsınız buraya bir video koyarsınız bizde size bravo deriz.

Takdir edilmek tabi ki güzel ama ben kendimi biliyorum... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri