Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,057
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

1-ben de size sizin cümlenizle standat dustr , standard vitaradan daha iyidir arazide diyorsunuz dedim , farklı birşeyi söylemedim , kavrayamayan sizsiniz ve bunu her okuyan görüyor.

2-Abdullah bey Kayışdağına yanıt verdi esas geriden gelen sizsiniz.

Etiketler

kyenipazar' Alıntı:
1-ben de size sizin cümlenizle standat dustr , standard vitaradan daha iyidir arazide diyorsunuz dedim , farklı birşeyi söylemedim , kavrayamayan sizsiniz ve bunu her okuyan görüyor.

2-Abdullah bey Kayışdağına yanıt verdi esas geriden gelen sizsiniz.

Arazi performansından kastedilen arazideki motor gücü performansıdır. Yazdıklarımda hep motor ve ağırlık dengesine vurgu yapıyorum dikkat ettiyseniz. Dizel olsa tadından yenmez diyorum. Siz ise arazi kabiliyetine çekiyorsunuz olayı.

Ben cevabımı verdim meydan okumaya, her söylenene cevap vermek zorunda değilim herhalde.

okuyanlar anladı ne olduğunu merak etmeyin...

"arazideki performans derken arazideki motor gücü performansıdır" :smiley::smiley::smiley:

bu nasıl bir kıvırmadır yahu ?

evet herşeye cevap vermeniz gerekmez özellikle ortaya attığınız saçma sapan bir iddiaya gelen hodri meydan mesajlarına...

Veremezsiniz çünkü.

Yok önce kayışdağına çık da gel demek cevap değildir , delikanlı gibi bir davet geldi onu kabul edemediniz çünkü son derece saçma bir iddiada bulundunuz ve nasıl kurtarırım diye bu yolu buldunuz. Gerçekten sempati duyduğum duster ve dustercılardan da bu yazışmalarla soğudum.
size cevap başka gerekmez ümit bey , siz dusterla asfaltta 5.9u da geçersiniz. Asfalt performansı derken asfalttaki motor gücü performansını diyorum yalnız :smiley::smiley::smiley:

hoşçakalın

kyenipazar' Alıntı:
okuyanlar anladı ne olduğunu merak etmeyin...

"arazideki performans derken arazideki motor gücü performansıdır" :smiley::smiley::smiley:

bu nasıl bir kıvırmadır yahu ?

evet herşeye cevap vermeniz gerekmez özellikle ortaya attığınız saçma sapan bir iddiaya gelen hodri meydan mesajlarına...

Veremezsiniz çünkü.

Yok önce kayışdağına çık da gel demek cevap değildir , delikanlı gibi bir davet geldi onu kabul edemediniz çünkü son derece saçma bir iddiada bulundunuz ve nasıl kurtarırım diye bu yolu buldunuz. Gerçekten sempati duyduğum duster ve dustercılardan da bu yazışmalarla soğudum.
size cevap başka gerekmez ümit bey , siz dusterla asfaltta 5.9u da geçersiniz. Asfalt performansı derken asfalttaki motor gücü performansını diyorum yalnız :smiley::smiley::smiley:

hoşçakalın

Anlayışınıza hayram kaldığımı belirtmem gerek

abdullah bey siz de yormayın kendinizi , dusterın arazi performansına yani arazideki motor gücü performansına yetişemezsiniz.
Fakat o da sizin arazideki vinç çekiş gücü performansınıza yetişemez.

Kimse de defenderin arazideki şnorkel hava alma performansına yetişemez sanırım. Arazi performansından kastımız bu olursa o zaman defender 1.olur , yoksa defender da hikayedir.

Şimdi gelelim günün sorusuna :
Sn. ümiterkan Vitara 2,0 JLX-HDI dizeller var. Bunların arazi performansı sizin dusterle kıyaslanınca nasıldır, yani arazide hangisi üstündür. Yani arazideki motor gücü performansı olarak... Lütfen sadece kıyaslamayı bu yönden yapınız. Bahsettiğim aracın başka olumsuzlukları varsa bile daha sonra konuşalım. Mesele dizelse dizel.

AL1820' Alıntı:
yani siz starndart bir vitaranın standart duster kadar arazi kabiliyeti
olamayacağını söylüyorsunuz öylemi?
tırmanma yaklaşma uzaklaşma vs?

yaklaşma uzaklaşma crowl ratio ümit beyin ilgilenmediği şeyler.110 beygir motorum var diyor.bilmemne kadar torkum var.hatta levent kırca parodilerinde vardı.110 beygir arabam diyor 60 ını kullanıyorum 50 si kenarda diyor.duster öyle bir şahseserki bugatti weron 1 duster 2.biz yaptık gösterdik ispatladık dediği yengi de ilker beyin kayışdağı na çıkışı.diğer duster fan lar kıyıpta çıkarmadıkları için ıspat mümkündeğil aksini.aslında kendisinin ve diğer duster fanlarının arada sırada söyledikleri şeyi söylese bu ateşli tartışmalarda "duster bizim gezi planlarımız ve beklentilerimiz için yeterli,otoyolda bazı 4x4 lerden konfor ve hız vs kabiliyeti dolayısı ile üstün,onroad olarak ve hafif arazi koşullarında iyi" dese konu 120 130 sayfaya uzamıyacak.ama konu sündükçe duster konuşuluyo ve sanırım mazoşistçe bir zevk alıyo bu kakafoniden.çünki konu küllendikçe sağdan soldan copy paste eklentiler ve büyük laflarla konuya benzin döküyo.duster daşı arkadaşlarda onu yaz sezonu dolayısyla yalnız bıraktı.sadece transilvanya temsilcisi olgun bey var.oda gece yarısından sonra geliyo foruma.tek başına duster kalesi bu kadar savunulabiliyo

veteriner' Alıntı:
Şimdi gelelim günün sorusuna :
Sn. ümiterkan Vitara 2,0 JLX-HDI dizeller var. Bunların arazi performansı sizin dusterle kıyaslanınca nasıldır, yani arazide hangisi üstündür. Yani arazideki motor gücü performansı olarak... Lütfen sadece kıyaslamayı bu yönden yapınız. Bahsettiğim aracın başka olumsuzlukları varsa bile daha sonra konuşalım. Mesele dizelse dizel.

Farklı sınıf motorlar biri 1500 diğer 2000. 2000 illa ki iyidir ama o araçtaki eski teknoloji partner motoru. Çok iyi bilmiyorum performansını, yani motor performansını ;) Uzak durulması gereken bir model olduğunu duymuştum.

tyt.fan' Alıntı:
yaklaşma uzaklaşma crowl ratio ümit beyin ilgilenmediği şeyler.110 beygir motorum var diyor.bilmemne kadar torkum var.hatta levent kırca parodilerinde vardı.110 beygir arabam diyor 60 ını kullanıyorum 50 si kenarda diyor.duster öyle bir şahseserki bugatti weron 1 duster 2.biz yaptık gösterdik ispatladık dediği yengi de ilker beyin kayışdağı na çıkışı.diğer duster fan lar kıyıpta çıkarmadıkları için ıspat mümkündeğil aksini.aslında kendisinin ve diğer duster fanlarının arada sırada söyledikleri şeyi söylese bu ateşli tartışmalarda "duster bizim gezi planlarımız ve beklentilerimiz için yeterli,otoyolda bazı 4x4 lerden konfor ve hız vs kabiliyeti dolayısı ile üstün,onroad olarak ve hafif arazi koşullarında iyi" dese konu 120 130 sayfaya uzamıyacak.ama konu sündükçe duster konuşuluyo ve sanırım mazoşistçe bir zevk alıyo bu kakafoniden.çünki konu küllendikçe sağdan soldan copy paste eklentiler ve büyük laflarla konuya benzin döküyo.duster daşı arkadaşlarda onu yaz sezonu dolayısyla yalnız bıraktı.sadece transilvanya temsilcisi olgun bey var.oda gece yarısından sonra geliyo foruma.tek başına duster kalesi bu kadar savunulabiliyo

Tek başına bu kadar olur Murat Bey :smiley: Siz de olmasanız burası hiç çekilmezdi ;)

ümiterkan' Alıntı:
Tek başına bu kadar olur Murat Bey :smiley: Siz de olmasanız burası hiç çekilmezdi ;)

ümit hocam,4x4 sahibi olmayan biri olarak haddimi aşıyorum ama sırf siz duster konusunu canlı tutun maksadım,yoksa; zaten duster 4x4 az getiriliyo az olan satış düşecek,karınca kararınca duster pi-ar ına bir katkım olsun.ben zaten ilker beyden renault grubunda herhangi bir araç için- logandan duster a- indirim sözü aldım ilker beyden :smiley:
birde burdaki bazen agresifleşen polemik sayesinde ilker bey gibi bir gözü kara duster kullanıcısını tanıdık.birebir duster performansı izledik.yaklaşan çamur balçık ortamlardada duster görmek için gayretimiz

ümiterkan' Alıntı:
Şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur herhalde, Örneğin İlker Bey 19 aracın katılıp 10 aracın finish görebildiği İSOFF parkurunu standart Duster ile bitirdi. Bu cümleden ne anlıyorsunuz ?

Çok pardon tartışmayı bölüyorum da İSOFF parkurunda yarış yapılmıyor muydu? Ne kadar hızla gidiyordu araçlar? O kişinin zamanlaması ne oldu? Ayvayla karpuzu falan karşılaştırılmaya başlandı yine.

Duster çok uygun fiyatlı, pek güvenlik özellikleri ön planda olmayan; hoş bir piknik, soft gezi, hafif karlı dağ çıkışı vs. aracıdır şu anda. Deneyimli ellerde daha güzel şeyler başarabilir her araç gibi. Gelecekte yükseltme kitleri, ayna mahrutileri, heavy duty akslar vs gelirse dahası da olur. O zamana kadar da TAT vb yerlerdeki videolarına bakarız.

Standart Vitarayla falan da karşılaştırmayalım lütfen arazi vitesi denen şey varsa bir nedenden dolayı var heralde yoksa AWD araçlar çok eskiden beri var fazladan bir şanzıman sıkıştırmaya çalışmazdı kimse arabanın altına...

tyt.fan' Alıntı:
yaklaşma uzaklaşma crowl ratio ümit beyin ilgilenmediği şeyler.110 beygir motorum var diyor.bilmemne kadar torkum var.hatta levent kırca parodilerinde vardı.110 beygir arabam diyor 60 ını kullanıyorum 50 si kenarda diyor.duster öyle bir şahseserki bugatti weron 1 duster 2.biz yaptık gösterdik ispatladık dediği yengi de ilker beyin kayışdağı na çıkışı.diğer duster fan lar kıyıpta çıkarmadıkları için ıspat mümkündeğil aksini.aslında kendisinin ve diğer duster fanlarının arada sırada söyledikleri şeyi söylese bu ateşli tartışmalarda "duster bizim gezi planlarımız ve beklentilerimiz için yeterli,otoyolda bazı 4x4 lerden konfor ve hız vs kabiliyeti dolayısı ile üstün,onroad olarak ve hafif arazi koşullarında iyi" dese konu 120 130 sayfaya uzamıyacak..
Kesinlikle her kelimesine katılıyorum. Tartışmaların uzayıp gittiği her konuya baktığımda problemin Duster'cıların fazla büyüklenip, diğer araçları çok hafife almalarından başladığını görüyorum. Konu uzayınca da illa ki sulandırılıyor. Sonra da Duster küçümsendiğinden iş buraya vardı havası veriliyor.
tyt.fan' Alıntı:
ama konu sündükçe duster konuşuluyo ve sanırım mazoşistçe bir zevk alıyo bu kakafoniden.çünki konu küllendikçe sağdan soldan copy paste eklentiler ve büyük laflarla konuya benzin döküyo.duster daşı arkadaşlarda onu yaz sezonu dolayısyla yalnız bıraktı.sadece transilvanya temsilcisi olgun bey var.oda gece yarısından sonra geliyo foruma.tek başına duster kalesi bu kadar savunulabiliyo
;D ;D ;D buraya söyleyecek söz bulamıyorum.
ümiterkan' Alıntı:
Farklı sınıf motorlar biri 1500 diğer 2000. 2000 illa ki iyidir ama o araçtaki eski teknoloji partner motoru. Çok iyi bilmiyorum performansını, yani motor performansını ;) Uzak durulması gereken bir model olduğunu duymuştum.
Farklı marklı siz işinize geldi mi sapı samanı güzel harmanlıyorsunuz. Ama yine her zamanki gibi çelişkiler içindesiniz. Hem 2000 illa iyidir, hem eski teknoloji, hem uzak durulması gereken.... Hem nasıl aracınız eleştirildiğinde zıplıyorsunuz şimdi niye bu aracı kötülediniz? deliliniz ne? artı bunun arazideki motor performansıyla alakası ne?
Ne kullanıyorsanız bence dozu biraz azaltın.

veteriner' Alıntı:
Farklı marklı siz işinize geldi mi sapı samanı güzel harmanlıyorsunuz. Ama yine her zamanki gibi çelişkiler içindesiniz. Hem 2000 illa iyidir, hem eski teknoloji, hem uzak durulması gereken.... Hem nasıl aracınız eleştirildiğinde zıplıyorsunuz şimdi niye bu aracı kötülediniz? deliliniz ne? artı bunun arazideki motor performansıyla alakası ne?
Ne kullanıyorsanız bence dozu biraz azaltın.

Bir önceki mesajınızın cevabıydı aslında o yanlışlık olmuş. Uzak durulması gereken bir araç oluşunu motorundan dolayı olduğunu ustalardan duymuştum, çok bilmiyorum doğrusu, sadece bir duyum, araştırmadım. Ayrıca çelişki içinde bir şey yazmadım, anlayan anlıyor ne demek istediğimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR