olasiliksiz
98'rav4
Ynt: Off Roadçu Duster
Öyle her duyduğunuza inanmayınız
Öyle her duyduğunuza inanmayınız
olasiliksiz' Alıntı:Bu yeni dizel motorlar turbo devreye girdikten sonra baya iyi, ama ondan önce çok az tork üretiyorlar. O yüzden motor şu kadar beygir demek pek birşey ifade etmiyor elma ile armut kıyaslaması gibi oluyor.
ali şen' Alıntı:OOOFFF çok sıcak havalar da duster ımı alıp serin yerleremi gitsem
"turbonun devreye girmesi" diye birşey yoktur. turbo her zaman devrededir sadece belli bir motor devri aralığında en yüksek verim alınır.
ben g şıkkı diyorum. Arazi performansı demek, arazide görüşelim diye bir restle karşılaşma durumunda- zoru görünce ani bir hareketle kıvırtıp arazi olmaktır.kyenipazar' Alıntı:aaa ayhan bey ayıp oluyor ama , duster kayışdağını çıkmış bir araç , siz de diyorsunuz ki off road tecrübeleri yok vs vs
çok ayıp... ayrıca ümit beyin dusterı vitaradan daha iyi bir arazi performansı (arazide motor performanıs yalnız karıştırmayın) gösteriyor ki bu da ayrıca takdire şayan bir durum.
Şimdi tecrübeli off roadçılara test :
Arazi performansı denince ne anlanız gerekir ?
a)Düz mantıkla arazi performansı , aracın arazide nasıl bir performansı olduğudur.
b)Arazi performansı demek , "Buralar hep dedeminmiş o zamanlar para etmez diye satmış" diye 1 haftada 72 defa cümle kurmaktır.
c)Arazi performansı , arazi olmak tabirinin hakkını verip ortadan kaybolan araç için kullanılır.
d)Arazi performansı bugün 3 liraya aldığı bir arsayı seneye 3 katına satabilen araçlarda olan bişeydir
e)Hiçbiri diyecekken hepbiri de olabilir demektir
f)(bonus) Kayışdağına çıkmaktır
(Doğru Cevap Ümitbey'de gizli...)
Doğuş Bey Üçteker Abi yi alıp götürseniz. Hem aracın off road performansını görürdük. Varsa Vitaracı tanıdığınız onu da çağırdınız mı , belki de birilerinin cesaret edemediği Vitara - Duster karşılaşmasını üçteker bey sayesinde görürdük. Çok mu hayalperestim.darktreys' Alıntı:3 tekerci kardeş yaşın benden büyük saygım var ama gel bu hafta sonu biz biryerlere gidicez saklıkent felan yukarılara doğru 2300 2400 metrelere
veteriner' Alıntı:Doğuş Bey Üçteker Abi yi alıp götürseniz. Hem aracın off road performansını görürdük. Varsa Vitaracı tanıdığınız onu da çağırdınız mı , belki de birilerinin cesaret edemediği Vitara - Duster karşılaşmasını üçteker bey sayesinde görürdük. Çok mu hayalperestim.
Nereye? Araziye mi ya da çukura mı?darktreys' Alıntı:1.4 MPI logan var onla gitmeyi planlıyorum
perdon farkedememişim.kyenipazar' Alıntı:abdullah bey e şıkkını dikkatli incelerseniz kıvırma olayını oraya gizledim
bu arada logan olmaz illa ki duster...