Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,051
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

boşuna konuyu uzatıyorsunuz , duster , standard vitaradan arazi performansı olarak daha iyidir (arazideki motor performansı).

ümitbey bu iddiasında haklı

öyle olmasa bu kadar ısrarcı olmazdı sanırım , bir dayanağı vardır yani...

aaaa buldum web de bulabildiği videolar !
evet evet bunlara bakarak karar verebiliriz !

Bu yeni dizel motorlar turbo devreye girdikten sonra baya iyi, ama ondan önce çok az tork üretiyorlar. O yüzden motor şu kadar beygir demek pek birşey ifade etmiyor elma ile armut kıyaslaması gibi oluyor.

olasiliksiz' Alıntı:
Bu yeni dizel motorlar turbo devreye girdikten sonra baya iyi, ama ondan önce çok az tork üretiyorlar. O yüzden motor şu kadar beygir demek pek birşey ifade etmiyor elma ile armut kıyaslaması gibi oluyor.

"turbonun devreye girmesi" diye birşey yoktur. turbo her zaman devrededir sadece belli bir motor devri aralığında en yüksek verim alınır.

yavvv be arkadaşlar adamları amma ezdiniz , bu arkadaşlar ilk defa arazi aracı alan belli bütceleri olan off roadın patikadan orman yolundan gitmek olduğunu sanan bu off road işlerini uzaktan takip eden arkadaşlar .
sizin yaptığınız elmalarla armutları aynı sepete koymak oluyor karşılaştırmanız yanlış.
ee zaten diğer elemanlarda bu işi bilmediği için doğal refleks olarak size cevap yetişdirmeye çalışıyorlar .
bence fazla kırmadan ezmeden öğreterek gidelim derim. SAYGILARIMLA.

aaa ayhan bey ayıp oluyor ama , duster kayışdağını çıkmış bir araç , siz de diyorsunuz ki off road tecrübeleri yok vs vs

çok ayıp... ayrıca ümit beyin dusterı vitaradan daha iyi bir arazi performansı (arazide motor performanıs yalnız karıştırmayın) gösteriyor ki bu da ayrıca takdire şayan bir durum.

Şimdi tecrübeli off roadçılara test :

Arazi performansı denince ne anlanız gerekir ?

a)Düz mantıkla arazi performansı , aracın arazide nasıl bir performansı olduğudur.

b)Arazi performansı demek , "Buralar hep dedeminmiş o zamanlar para etmez diye satmış" diye 1 haftada 72 defa cümle kurmaktır.

c)Arazi performansı , arazi olmak tabirinin hakkını verip ortadan kaybolan araç için kullanılır.

d)Arazi performansı bugün 3 liraya aldığı bir arsayı seneye 3 katına satabilen araçlarda olan bişeydir

e)Hiçbiri diyecekken hepbiri de olabilir demektir

f)(bonus) Kayışdağına çıkmaktır

(Doğru Cevap Ümitbey'de gizli...)

ali şen' Alıntı:
OOOFFF çok sıcak havalar da duster ımı alıp serin yerleremi gitsem :smiley:

3 tekerci kardeş yaşın benden büyük saygım var ama gel bu hafta sonu biz biryerlere gidicez saklıkent felan yukarılara doğru 2300 2400 metrelere

"turbonun devreye girmesi" diye birşey yoktur. turbo her zaman devrededir sadece belli bir motor devri aralığında en yüksek verim alınır.

Evet netice itibari ile sonuç aynı. Yine kelimeleri tartışmayalım geçen bi diferansiyel kilidi bütün konuyu kilitlemişti.

kyenipazar' Alıntı:
aaa ayhan bey ayıp oluyor ama , duster kayışdağını çıkmış bir araç , siz de diyorsunuz ki off road tecrübeleri yok vs vs

çok ayıp... ayrıca ümit beyin dusterı vitaradan daha iyi bir arazi performansı (arazide motor performanıs yalnız karıştırmayın) gösteriyor ki bu da ayrıca takdire şayan bir durum.

Şimdi tecrübeli off roadçılara test :

Arazi performansı denince ne anlanız gerekir ?

a)Düz mantıkla arazi performansı , aracın arazide nasıl bir performansı olduğudur.

b)Arazi performansı demek , "Buralar hep dedeminmiş o zamanlar para etmez diye satmış" diye 1 haftada 72 defa cümle kurmaktır.

c)Arazi performansı , arazi olmak tabirinin hakkını verip ortadan kaybolan araç için kullanılır.

d)Arazi performansı bugün 3 liraya aldığı bir arsayı seneye 3 katına satabilen araçlarda olan bişeydir

e)Hiçbiri diyecekken hepbiri de olabilir demektir

f)(bonus) Kayışdağına çıkmaktır

(Doğru Cevap Ümitbey'de gizli...)
ben g şıkkı diyorum. Arazi performansı demek, arazide görüşelim diye bir restle karşılaşma durumunda- zoru görünce ani bir hareketle kıvırtıp arazi olmaktır.

darktreys' Alıntı:
3 tekerci kardeş yaşın benden büyük saygım var ama gel bu hafta sonu biz biryerlere gidicez saklıkent felan yukarılara doğru 2300 2400 metrelere
Doğuş Bey Üçteker Abi yi alıp götürseniz. Hem aracın off road performansını görürdük. Varsa Vitaracı tanıdığınız onu da çağırdınız mı , belki de birilerinin cesaret edemediği Vitara - Duster karşılaşmasını üçteker bey sayesinde görürdük. Çok mu hayalperestim.

veteriner' Alıntı:
Doğuş Bey Üçteker Abi yi alıp götürseniz. Hem aracın off road performansını görürdük. Varsa Vitaracı tanıdığınız onu da çağırdınız mı , belki de birilerinin cesaret edemediği Vitara - Duster karşılaşmasını üçteker bey sayesinde görürdük. Çok mu hayalperestim.

1.4 MPI logan var onla gitmeyi planlıyorum :D

abdullah bey e şıkkını dikkatli incelerseniz kıvırma olayını oraya gizledim ;)

bu arada logan olmaz illa ki duster...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri