Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,974
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Detayları inceleyip aktarırsanız en azından bizim içinde yol gösterici olur . Saygılarımla keyifli forumlar dilerim :smiley:

Etiketler

ruslardan yeni bir oyun

http://oyun.thgtr.com/haber/oyun/konsol/off-road-severler-bu-haber-sizin-icin

motorm4x çok iyi bir oyun. ne kadar sanal da olsa en iyisi. ;)

fakat

jeep in yukardaki oyunu berbat ve kısa. zaten uğraşmama rağmen bişey anlamadım... ???

http://oyuncehennemi.com/motorm4x-off-road-extreme-full-tek-link-t499763.html
ben buradan indinriyorum yeni buldum tek link indirmesi uzun suruyorr henuz kurmadım fakat indirecek arkadaslarsa burayı demesinlir derim

Arkadaşlar Motorm4x Off Road Extremeyi Öneririm Süper Bir Oyun bundan önce Scramer 4x4 oynamıştım oda fena değilti :smiley:

motormax ı oynuorum bı 10 dk sonra hata verıp oyundan atıo bu sorunla karsılasan varsa bana yardımcı olabilirmi...

Ve merak ve heycanla beklediğimiz oyunu sununda indirdim arkadaşlar [attachment=1]

fgiglc4x4_ffront.jpg

Oyunu inidirdiğim link :
http://www.zamunda.net/details.php?id=247064&hit=1

OYUN ÖZELLİKLERİ
(RUS SİTESİNDEN GOOGLE'IN ÇEVİREBİLDİĞİ KADAR ÇEVİRDİM)
# # Yorumlar : Durum: Aralık 2010.

Tür: Arcade / Racing (Cars) / Simülatörü / 3D

Deli, Screamer 4x4, Full Drive 2: UAZ 4x4, tam sürücü 2: HUMMER igri gibi

Arabirimi: (RUS) Ruski

Multiplayer:

Özellikleri repack. Cut sadece logo tasarımcıları ve Intro; recoded etmeyin; yükleyin ek yazılım (DirectX); kayıt saklayın yolları 3 aktivasyonu modu (Otomatik, Yarı Otomatik ve Manuel) Başlat menüsünden veya masaüstü üzerinden Koşu oyunu.... . --- --- Yazar repack Bumblebee

Yarış oyunu spor ünlü Rus serisinin devamı. özel olarak hazırlanmış arazi araçlarında zor arazi aşmak - doğa sporları kalıcı ve güçlü bir ruh hayranları için bir meydan okuma. Bugün, bu sporun dünya çapında birçok ülkede popülerlik kazanıyor. "Çekiş 3" önce bilgisayar oyunları beslenir olmamıştı, oyuncuların çeşitli uluslararası yarışmalarda yer almak için eşsiz bir fırsat verir. Tüm sanal maç tam olarak gerçek çoğaltmak: Bu motor sporları kurallarının uluslararası federasyonlar tarafından kabul edilen aşırı disiplin çeşitli içerir. Oyunda SUVs gerçek prototip teknik özelliklere dayalı yaratıldı. Her araç ve rekabetin belirli bir tip yönelik belirli bir sınıf, temsil tamamen uluslararası standartlara uygun. değişik zorluk yamaçlarında Conquering, sadece hız ve araç yönü değil, aynı zamanda eğer arası ve çapraz aks aks diferansiyel engellemek için gerekli bir vinç kullanılarak, daha düşük bir vites, lastik basınç değişimi kontrol edemez oyuncu - Genel olarak, arazi aşmak için özel araçlar kullanmak.

Özellikler: - Üst seviye grafik ve modern Unreal Engine 3 fırsatları gerçekçi fizik sayesinde: Farklı güzergahlarda SUVs Davranış araç süspansiyon türü ve çevre hareketine direnç dahil tüm faktörleri dikkate alarak çoğaltılabilir. Belirli bir durumda sürücünün eylemleri bağlı olarak, makine çamura takılıp, ahır ya da bir kızak gider. - Ünlü UAZ dahil olmak üzere özel yerli ve yabancı SUV'lar donanımlı yeni spor,. - Özel off-road Geniş aksesuar: lastik basıncı, vinç, şnorkel, downshift, inklinometre ve diğer off-road aksesuar değişimi için kompresör. - Petronas Suvium Silverstone Challenge dahil olmak üzere çeşitli disiplinlerde Uluslararası yarışmalar, Tayland alma yeri, büyük - - Rus baskını Ladoga Trophy "ve diğerleri. - En zor yolları düzinelerce bataklık, çamur, göletler, sarp yamaçlar, kumların ve moloz taş gibi geçilmez engeller boldur.

# # Iziskvaniya : Minimum: Windows XP / Vista / Windows 7, işlemci Intel Pentium IV 2 GHz, 1 GB RAM, DirectX 9.0 ile grafik kartı ile uyumlu VRAM 256 MB; ses kartı 9.0 DirectX uyumlu, klavye ve fare.

Değil aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarda, tümleşik ekran kartı üzerinde, ATI oyun adaptörleri çalışacağı garanti.

ÖNEMLİ: NOT CE DO bir dizüstü bilgisayar ve integrirani çözümler üzerinde çalışmaya garantilidir!

alihay' Alıntı:
Oyunu inidirdiğim link :
http://www.zamunda.net/details.php?id=247064&hit=1

OYUN ÖZELLİKLERİ
(RUS SİTESİNDEN GOOGLE'IN ÇEVİREBİLDİĞİ KADAR ÇEVİRDİM)
# # Yorumlar : Durum: Aralık 2010.

Tür: Arcade / Racing (Cars) / Simülatörü / 3D

Deli, Screamer 4x4, Full Drive 2: UAZ 4x4, tam sürücü 2: HUMMER igri gibi

Arabirimi: (RUS) Ruski

Multiplayer:

Özellikleri repack. Cut sadece logo tasarımcıları ve Intro; recoded etmeyin; yükleyin ek yazılım (DirectX); kayıt saklayın yolları 3 aktivasyonu modu (Otomatik, Yarı Otomatik ve Manuel) Başlat menüsünden veya masaüstü üzerinden Koşu oyunu.... . --- --- Yazar repack Bumblebee

Yarış oyunu spor ünlü Rus serisinin devamı. özel olarak hazırlanmış arazi araçlarında zor arazi aşmak - doğa sporları kalıcı ve güçlü bir ruh hayranları için bir meydan okuma. Bugün, bu sporun dünya çapında birçok ülkede popülerlik kazanıyor. "Çekiş 3" önce bilgisayar oyunları beslenir olmamıştı, oyuncuların çeşitli uluslararası yarışmalarda yer almak için eşsiz bir fırsat verir. Tüm sanal maç tam olarak gerçek çoğaltmak: Bu motor sporları kurallarının uluslararası federasyonlar tarafından kabul edilen aşırı disiplin çeşitli içerir. Oyunda SUVs gerçek prototip teknik özelliklere dayalı yaratıldı. Her araç ve rekabetin belirli bir tip yönelik belirli bir sınıf, temsil tamamen uluslararası standartlara uygun. değişik zorluk yamaçlarında Conquering, sadece hız ve araç yönü değil, aynı zamanda eğer arası ve çapraz aks aks diferansiyel engellemek için gerekli bir vinç kullanılarak, daha düşük bir vites, lastik basınç değişimi kontrol edemez oyuncu - Genel olarak, arazi aşmak için özel araçlar kullanmak.

Özellikler: - Üst seviye grafik ve modern Unreal Engine 3 fırsatları gerçekçi fizik sayesinde: Farklı güzergahlarda SUVs Davranış araç süspansiyon türü ve çevre hareketine direnç dahil tüm faktörleri dikkate alarak çoğaltılabilir. Belirli bir durumda sürücünün eylemleri bağlı olarak, makine çamura takılıp, ahır ya da bir kızak gider. - Ünlü UAZ dahil olmak üzere özel yerli ve yabancı SUV'lar donanımlı yeni spor,. - Özel off-road Geniş aksesuar: lastik basıncı, vinç, şnorkel, downshift, inklinometre ve diğer off-road aksesuar değişimi için kompresör. - Petronas Suvium Silverstone Challenge dahil olmak üzere çeşitli disiplinlerde Uluslararası yarışmalar, Tayland alma yeri, büyük - - Rus baskını Ladoga Trophy "ve diğerleri. - En zor yolları düzinelerce bataklık, çamur, göletler, sarp yamaçlar, kumların ve moloz taş gibi geçilmez engeller boldur.

# # Iziskvaniya : Minimum: Windows XP / Vista / Windows 7, işlemci Intel Pentium IV 2 GHz, 1 GB RAM, DirectX 9.0 ile grafik kartı ile uyumlu VRAM 256 MB; ses kartı 9.0 DirectX uyumlu, klavye ve fare.

Değil aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarda, tümleşik ekran kartı üzerinde, ATI oyun adaptörleri çalışacağı garanti.

ÖNEMLİ: NOT CE DO bir dizüstü bilgisayar ve integrirani çözümler üzerinde çalışmaya garantilidir!
site üyelik istiyo ama üye olamıyorum ya çok merak ediyorum bu oyunu...

bu linkten indirdiğim hata verdi, başkalinkten indirdim, oyun baştan söyleyim rusça ama şimdiye kadarki çıkan oyunlarla kıyaslanamaz derecede güzel ve kaliteli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR