Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,971
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

serci07' Alıntı:
Kürşat bey ben suzikiden başkasını kullanamıyorum :D Varmı bi olayı

ilk samurai veriyor ondan sonra yarışda derece yapınca yada yeterli puanı toplayınca ford truck veriyor, siz güzel derece yaptıkca garajınızdaki araba seçenekleri artıyor :smiley:

Etiketler

çamurda geçerken lastiklerin havalarını indirmemiz güzel düşünülmüş :D

Bence çok başarılı bir oyun.Araçların ekranda eğim ölçerleri bile düşünülmüş.
Oyunda son nokta budur denmez daha daha güzel oyunlar çıkacaktır.
Ama en iyi oyun çıkana kadar en iyisi bu.off road driver ....
ruslar bu tarz oyunlarda 1 numara olmuş.

http://blondesearch.ru/img/cb/cb6/Spin_Tires_Official_Teaser_Trailer_1.jpg

http://blondesearch.ru/play/9RqJaxBA8h0/Spin_Tires_Offroad_Game_Demo_-_Complete_-_Download_link_Description.html
değişik bir oyun

motorm4x offroad oyununu daha önce başka bilgisayarımda kurup oynamıştım ancak win8 li yeni bilgisayarımda kurdum oynayamıyorum. dll hataları verdi kopyaladım onu hallettim ama ms dos penceresi (siyah pencere ) açılıyor ve hemen kapanıyor oyun falanda açılmıyor. bana bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek arkadaş var mı acaba??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri