Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,974

Etiketler
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

iki tane aldım çok ucuz :smiley:

[attachment=1]

IMG_0250.jpg

arkadaşlar illa ofroad değilde oyunun içinde serbest olarak arazi araclaı kullanabileceğiniz iki oyun söyleyeyim. irçok offroad oyunlarından daha kaliteli. Youtubede verdiğim oyunların isimlerini aratırsanız bakabilirsiniz.
1.si far cry 2
Kanlı elmas filmini izleyenlerin aşina olacağı bir oyun. Oyunumuzda cakal adında bir silah satıcısını yakalamaya calısıyoruz. Kısacası bu oyunda afrikadaki çeteler ile kapışıyoruz. Ormanın derinliklerinde hayvan avlayabiliyoruz. Bu oyunda biryerden bir yere giderken arazi aracı kullanıyoruz. Landrower jeep gibi araçlar var. daha sonra çıkan yamasında unimog ve atv de eklenmiş. Araçlar bozulunca kaputu açıp tamir edebiliyoruz.
Far-Cry-2-1422.jpg

far-cry-2-dlc-vehicles.jpg
far-cry-2-20080922010815580_640w.jpg

2. oyunumuz ise arma 2
Bu oyun askeri taktikler ile ilgili bir similasyon. kendisine ait forum sitesinden dünyadaki bütün silahların ver deniz hava kara araçlarını eksiksiz indirip oyuna entegre edebiliyorsunuz. Bunların içinde türklerin yapmış olduğu defenderler Tsk de bulunan araçlar bile mevcut.
arma2oa2010091221383649.jpg

arma2oa2010091222201948.jpg

arma2oa2010-09-2822-23-39-58.jpg
arma2OA2010-09-0202-33-59-70-1.jpg

Bu iki oyunu tavsiye ederim. Gerçekten çok memnun kalacaksınız .

off road drive diye yeni bir oyun çıkmış arkadaşlar. pcye yükledim. Çok eğlenceli. Vinçleme felan yapabiliyoruz.

Malum sitelerde var arkadaşlar. Benim hoşuma gitti. Ama zaman olayı beni kastığı için trainer kullandım. :D

ODcbPkjLTbfhhrtC__QHmWG9PxNp7Viib9b8uLjOfI7S87OPqw.jpg

Offroad-11.jpg

Off-Road Drive 2011 ile ilgili yazım :

http://www.4x4dergi.com/2011/11/08/off-road-drive-2011.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR