Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,976

Etiketler

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

4x4 hummerın tek link yüklemesi varsa lingini koyarmısınız burda olan çalışmıyor. teşekkürler

Şahane bir oyun buldum.Tam bizlik oynamadım ama güzel bir oyuna benziyor.
[attachment=1]
[attachment=2]
http://www.oyun-forum.com/yukleniyor/kraz-2010-full-t30484.0.html;msg296804

krazgh_front.jpg

krazgh_front2.jpg

Çok Güzel Bir Oyun Bulmuşsunuz .Bu oyunuda ruslar yapmış.

ağır kamyon üzerinde engellerle Racing KrAZ.Holdingovaya şirket AvtoKrAZ bir yol araçların en iyi üreticilerinin eski SSCB topraklarında bulunuyor. Ağır kamyon hepsi off-road ve kurnaz öğreneceksiniz karmaşıklığı, değişik rotalar üzerinde test edilecektir. bir sürücü için - demektir çeşitli engelleri aşmak için:, azaltılmış vinç kanal, sürücüler farklı.

Oyun özellikleri:
- Kamyon şirket AvtoKrAZ holding Sekiz gerçek dünya modelleri.
- Özel yazar renklendirme bir düzine bonus arabalar fazla olarak.
- Ağır vasıtaların yönetiminde Gerçekçi fizik.
- FIFA sert off-road yirmi beş parça olarak geçen.
- Çeşitli tip yarışmalar: Deneme, Trophy, sprint, zaman-deneme.

Minimum Sistem Gereksinimleri:
Sistem: Microsoft Windows XP / Vista
İşlemci: Intel Pentium IV 2,4 GHz saat frekansı ile;
Bellek: 512 MB
Ekran Kartı: 128 MB VRAM DirectX 9.0 uyumlu;
Ses kartı: Ses cihazı DirectX ® 9.0c uyumlu
Sabit sürücü: 6 GB

Crack'e gerek yok oyunu dosyaya cıkardıktan sonra Deaman tools u kurmanız gerekir.BU siteden Deaman tools kurabilrsiniz http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=daemon-tools-lite&lid=2054 daha sonra bu sitede gösterildigi gibi deamon toolsu aktif hale getirerek oyunu acabilrisiniz http://www.oyun-forum.com/program-bilgilendirilmeleri-isleyis-anlatimlari-yardimlari-bilgi-paylasimlari/daemon-tools-kullanimi-resimli-anlatim-t29847.0.html

bu oyun gerçekden çalışıyormu birde benim bilgisayardan 7 saat davnload süre veriyo dogrumu? cevaplarsanız sevinirim

oyun indirip daemon toolsu kurduktan sonra oyun çalışıyor Bir sorun olmuyor .Birde oyun Rusca bilesiniz.

acec83eeeae0.jpg

Jeep Mountain Madness | Tek Link |

Size: 133 Mb

2cy5tgp.png

İlk olarak her oyunda olduğu üzere kısa bir eğitim bölümü oynamamız gerekiyor. Burada bize frenlerinizin, hangi mesafede aracı durdurabildiğini, aracın dönüşlerinin hangi hassasiyette olduğunu öğretiyorlar.Dag yolları secilmsitir.Yollar zor ve cetin tam arazi sartları ele alınmıs ve dehset bir sekilde oyuna baglanmanıza neden oluyor.Sıstem gereksınımlerı bakımından oldukca dusuk sısteme ıhtıyac duyması nedenıyle pc leri yuksek boyutlu donanımlara destek vermeyen pcler ıcın ıdeal bır oyundur.
SISTEM GEREKSINIMLERi

Win98/ME/2000/XP
- Pentium III, IV, or Athlon 1000 MHz or better
- 256 MB of RAM
- DirectX 9
- 3D Accelerator with 128 MB
- Sound card
- 500 MB free uncompressed hard disk space

2usfkes.gif

sshot_2_lg.jpg

sshot_3_lg.jpg

mm_main_image.jpg
http://**.com/files/146401322/JEEP.MOUNTAIN.KiLLinq-LoNeLiNeSs_Hackhell.com.rar

Rar Pass : hackhell.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR