sibop
Fatih Akpınar
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları
Uaz racing 4x4 ün linki....
Uaz racing 4x4 ün linki....
sp2 olan xp windowslarda yapar. bende de vardı. sp3 yükledim. artık olmuyor.asi_yaser' Alıntı:Selamun aleykum herkese..
Kardeşlerim Bi sorunum var.MOTORM4X i kurdum normal bir şekilde oyunu acıyorum tam ekran cıkmıyor kucuk ekran cıkıyor resmı ek olarak koydum bakarsanız sevınırım kucuk olarak acılıyor ıntrolar cıkıyor daha sonra MOTORM4X sorunla karşılastı kapatılması gerekıyor dıyoo..Bır turlu beceremedım yardım edersenız cok sevınırım....
ben de yükledim. yalnız bu oyunda career kısmında arabayı devamlı garaja götürmemi söylüyor. diff. seçenekleri çalışmıyor. ve hiç yarış bulamadım. hep garaja yönlendiriyor. ne yapmam lazım?__ C J 7 __' Alıntı:MOTORM4X offroad extreme oyununu indirdim zor bela kurdum ve oynadım ;D
oyun grafikleri gayet başarılı . modifiye seçenekleride güzel
ancakkk oyun baya zor para kazanmak için çok çaba lazım
(saminin verdiği linkten oyunu indirmek isteyenler olursa kurulumda yardımcı olurum) (gıcık bi kurulumu var ;D )
bir öneri: sistemi 512mb Ram ve 256 mb ekran kartı olan arkadaşlar oyunun güzel grafiklerinden fedakarlık etmek zorunda kalıyor. (yoksa oyun feci kasıyo )
UAZ 4x4 ü de çok güzel oyun olduğunu duymuştum
dur bide onu indireyim
ya bu oyunun ıngılızce yaması yokmu yhaa lutfen yardımmmefe yaren' Alıntı:ben de yükledim. yalnız bu oyunda career kısmında arabayı devamlı garaja götürmemi söylüyor. diff. seçenekleri çalışmıyor. ve hiç yarış bulamadım. hep garaja yönlendiriyor. ne yapmam lazım?
aynen ya bi yardımoffroad_54' Alıntı:yüklemeyi yaptım fakat bu oyunda sürekli garaja götürüyo nasıl yapıcaz arkadaşlar bi cvp alabilirsem sevinirim tşklr
asi_yaser' Alıntı:Oyunu zordo olsa cözdüm bölümleri geçmek çok zor... arkadaşlar ilk yarısda en iyi dereceyi yapana kadar kasın...haaa nerde bu yarıs dersenız f2 ye basın gorursunuz ya acık kurcalayın cozersıznız ben ole yaptın...En iyi dereceyi yapınca sizi otomatikman haritada el işareti olan yere yönlendirir.oraya gidin daha sonra yarışlar açılıyor..bir yarışı geçmeden diğer yarıs acılmıyor...ha unutmadan aracı 4x4 yapmak vs tuslar home,end,insert,delete duslarıdır karıstırın acık bulursunuz
Haa bide bazı pc lerde oyun acılmıyor benım pc gıbı sorun oyunun dll lerinde...bende hata veren dll leri googleden aradım buldum oyun acıldı.... d3dx9_33 , d3dx9_35 ,d3dx10_33 bu dll hata veriyo genelde....
ben hummer ı bıtırdım ama MOTORM4X Offroad Extreme hummer dan daha güzel ve gerçekçi.......
asi_yaser' Alıntı:Oyunu zordo olsa cözdüm bölümleri geçmek çok zor... arkadaşlar ilk yarısda en iyi dereceyi yapana kadar kasın...haaa nerde bu yarıs dersenız f2 ye basın gorursunuz ya acık kurcalayın cozersıznız ben ole yaptın...En iyi dereceyi yapınca sizi otomatikman haritada el işareti olan yere yönlendirir.oraya gidin daha sonra yarışlar açılıyor..bir yarışı geçmeden diğer yarıs acılmıyor...ha unutmadan aracı 4x4 yapmak vs tuslar home,end,insert,delete duslarıdır karıstırın acık bulursunuz
Haa bide bazı pc lerde oyun acılmıyor benım pc gıbı sorun oyunun dll lerinde...bende hata veren dll leri googleden aradım buldum oyun acıldı.... d3dx9_33 , d3dx9_35 ,d3dx10_33 bu dll hata veriyo genelde....
ben hummer ı bıtırdım ama MOTORM4X Offroad Extreme hummer dan daha güzel ve gerçekçi.......
şu yarışa başlamayı açık bir şekilde anlatsanız daha çok memnun olucaz. f2 ile nasıl yapılıyor? ya da hangi yollarla career e başlıyoruz?asi_yaser' Alıntı:Oyunu zordo olsa cözdüm bölümleri geçmek çok zor... arkadaşlar ilk yarısda en iyi dereceyi yapana kadar kasın...haaa nerde bu yarıs dersenız f2 ye basın gorursunuz ya acık kurcalayın cozersıznız ben ole yaptın...En iyi dereceyi yapınca sizi otomatikman haritada el işareti olan yere yönlendirir.oraya gidin daha sonra yarışlar açılıyor..bir yarışı geçmeden diğer yarıs acılmıyor...ha unutmadan aracı 4x4 yapmak vs tuslar home,end,insert,delete duslarıdır karıstırın acık bulursunuz