Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,522
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

selamlar emre bey aynı sorun bende de vardı daha dün ustama aracımı götürdüm...kötü mazot kullandıgımı söyledi bununla ile ilgili depoma bir katkı kullandı markasını yazarsam sanırım reklama girecektir..araç düzeldi öncesinde mazot filtrenizi değiştirin..ve başka ustalarada gösterin hepsi için söylemiyorum ama çogu tamirci malesef soyguncu...

Depoya konulan katkının markasını yazmanızda bir sakınca olduğunu sanmıyorum.Forum kuralarında bu konuda bir engel görmedim.yararlı olan bir üründen arkadaşlarda faydalanırlar.Forumun bir amacıda bu değilmi?

Etiketler

teranos' Alıntı:
selamlar emre bey aynı sorun bende de vardı daha dün ustama aracımı götürdüm...kötü mazot kullandıgımı söyledi bununla ile ilgili depoma bir katkı kullandı markasını yazarsam sanırım reklama girecektir..araç düzeldi öncesinde mazot filtrenizi değiştirin..ve başka ustalarada gösterin hepsi için söylemiyorum ama çogu tamirci malesef soyguncu...

Depoya konulan katkının markasını yazmanızda bir sakınca olduğunu sanmıyorum.Forum kuralarında bu konuda bir engel görmedim.yararlı olan bir üründen arkadaşlarda faydalanırlar.Forumun bir amacıda bu değilmi?

özel mesaj attım emre bey markası ile ilgili faydasını görürse yazarız olmazsa insanları yanlış yönlendirmiş olmak istemediğimden bekleyip görelim umarım çözülür en ucuz şekilde...

ZEUSSSS' Alıntı:
özel mesaj attım emre bey markası ile ilgili faydasını görürse yazarız olmazsa insanları yanlış yönlendirmiş olmak istemediğimden bekleyip görelim umarım çözülür en ucuz şekilde...

İsmini verdiğiniz ürünü henüz kullanmadım. Shell'in en pahalı yakıtını kullanıyorum ve kısmen düzeldi bu sallantı. Fakat söyle bir öneri de var.: Yakıt deposuna 1/4 depoya 300/400ml motor yağı koyun diyorlar. Bildiğimiz 20-50 motor yağı. dizel ya da normal farketmezmiş. Sallantı geçiyormuş. Henüz uygulamadım ama bu durumun açıklamasını yapabilecek birileri var mı acaba?

endurobasso' Alıntı:
İsmini verdiğiniz ürünü henüz kullanmadım. Shell'in en pahalı yakıtını kullanıyorum ve kısmen düzeldi bu sallantı. Fakat söyle bir öneri de var.: Yakıt deposuna 1/4 depoya 300/400ml motor yağı koyun diyorlar. Bildiğimiz 20-50 motor yağı. dizel ya da normal farketmezmiş. Sallantı geçiyormuş. Henüz uygulamadım ama bu durumun açıklamasını yapabilecek birileri var mı acaba?

benim öyle bir uygulamayla ile ilgili bi bilgim yok yakıta yag karıştırmak bence pek manttıklı değil yakıt sistemine zarar verebilir..

herkeze slm benim porya kilitlerinde sorun oluştu biraz araştrma yaptım çıkmasna 500 tl istiyorlar bu konu ile bilgi verebilirseniz çok sevinirim
98 model td 2

Bu konuyu birde yetkili BOSCH yakıt servisleriyle konuşmak fayda var.Carbon-clean gibi bazı uygulamalar faydalı olabilir.Ben firsat bulursam birara gideceğim.gidersem bilgi veririm.Ayrıca yakıt sarfiyatı konusuda var.Gördüğüm kadarıyla bu motorlar fazla yakıt harcıyor.Bende benzinli
i-30 Hyundai otomatik var.Şehir içinde Daha ekonomik.

orcaa' Alıntı:
herkeze slm benim porya kilitlerinde sorun oluştu biraz araştrma yaptım çıkmasna 500 tl istiyorlar bu konu ile bilgi verebilirseniz çok sevinirim
98 model td 2

Sorun nedir?

teranos' Alıntı:
Bu konuyu birde yetkili BOSCH yakıt servisleriyle konuşmak fayda var.Carbon-clean gibi bazı uygulamalar faydalı olabilir.Ben firsat bulursam birara gideceğim.gidersem bilgi veririm.Ayrıca yakıt sarfiyatı konusuda var.Gördüğüm kadarıyla bu motorlar fazla yakıt harcıyor.Bende benzinli
i-30 Hyundai otomatik var.Şehir içinde Daha ekonomik.

Carbon Clean uygulamasını Motor sallanması ve yakıt pompası problemleri konusu için mi yazdınız?

Bu arada 30 lt diesel yakıta 1/2 litre 20-50 motor yağı koydum. Ve sallantı geçti. Şu an bu konuyla ilgili hiçbir problemim yok. 30 Lt yakıt bitti. Yenisini aldım ve kullanıyorum. Bu kez yağ katmadım. Bakalım sonuç ne olacak?

endurobasso' Alıntı:
Tabi ben başka bir servise gitmedim. Dediğinizi denemek isterim.Markasını bana özelden gönderir misiniz?

Ben henüz yeni üye olduğum için sistem bana mesaj attırmıyor ya da ben bulamıyorum.
Sevgili Zeuss özleden bana gönderdiğin ürünü bulamıyorum. Nerden temin edilebilir acaba. Yine özleden gönderebilirseniz sevinirim...

1995- 2002 nissan terrano rusca olarak bulduğum servis ve kullanma kılavuzu eğer elinde türkçe veya ing olan varsa daha iyi olur gerçi bunda da resimlerden çoğu şey anlaşılıyor umarım faydalı olur
dosyayı buradan defalarca yüklemeyi denedim ancak site zaman aşımı uyarısı veriyor indirme linki aşağıda veriyorum download sayfanın en altında

http://automanual.org.ua/hr/nissan/854-nissan-terrano-1995-2002-repairs-maintenance-operation-of-the-vehicle.html

truva07' Alıntı:
http://automanual.org.ua/hr/nissan/854-nissan-terrano-1995-2002-repairs-maintenance-operation-of-the-vehicle.html

Arkadaşlar. Siteden dosyayı indirdim. Rusça ve manuali fotoğraflamış yapan kişi. Fakat söyle bir uyarıda bulunmak isterim. İndirme işlemini yaptıktan sonra tüm bilgisayarımı Rusca reklamlar ve menüler sardı. Dikkatli olun...

2004 model 3.0 di terrano sahibiyim.alalı yaklaşık 1 ay oldu.bu zaman kadar range rover,, cheroke,,cj5,,toyota hilux,4X4 araçlarım oldu.ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki 6 kişilik ailemle kullandığım en rahat,en keyifli, en ekonomik ve arazi kabiliyetli bir 4x4 sahibiyim.motorda3.0ın hakkını veriyor. tek sorunum bilerek aldığım arazi şanzımanındaki zincirin sünmesi .zincir uzadığından araziye aldığımda takırtı yapıyordu.sanki zincir atlama yapıyor gibi.söktürdüm.gerçekten zincir sünmüş.bir bakla kısalttık.şimdide çok gergin oldu.uğultu yaptırıyor.zincirin yenisine 700 tl diyorlar.mersindeki serviste yok.istanbuldan getirtirim diyorlar.daha uygun fiyata nerden bulabilirim.ayrıca orjin bir tavan sepeti ve snorkere ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR