endurobasso
Yeni Üye
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Selamlar...
Terrano II 99 un arka bagaj perdesini bulabilir miyim?
Selamlar...
Terrano II 99 un arka bagaj perdesini bulabilir miyim?
endurobasso' Alıntı:Selamlar...
Fotodaki tavan sis farlarını nerden bulabilirim?
hatilla' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar, Bir Terrano 3.0/2005 kullanıcısı olarak aracım 47krş/km yakıyor. Servise girmeden önce daha az yakıyordu? Sizin 3000 motorlar ne yakıyor? Servise 2 defa götürdüm. Egzos emisyonunun %96 olarak iyi olduğunu söylüyorlar. ama ben tatmin olmadım. Yardımcı olur musunuz? Siz de durum nasıl?
Selamlar]
mersin erdemlide oto yedek parçacıdan aldım.100 tl.varsa sizede alabilirim.transalp55' Alıntı:Mümin bey yeni aracınız hayırlı olsun,çok doğru bir seçim,şnorkel taktırmayı bende çok istiyordum ve araştırmalarımdan doğru dürüst bir sonuca ulaşamadım,sonrada arazi deneyimlerimden dolayı şnorkelden vazgeçtim.Eğer aracınızı 50-60 cm den yüksek sulara sokma düşünceniz var ise şnorkel alın,yoksa gerek yok.50-60 cm den sonrası aracın içine su girmesi demek oluyor,araca su girdiğinde yer halısını kurutmanız gerekiyor,yani tüm koltuklar sökülecek vs.ben bu meşakkatli işi asla yapmam,o sebeplede şnorkelden vazgeçtim.
Aracınızın tavanındaki farlar çok şık gözüküyor,nereden temin ettiniz,paylaşırsanız çok memnun olurum.
Selamlar
KILINÇ' Alıntı:Merhabalar 2.7 td terranolar km de ne kadar yakıyor bilgilendirirseniz sevinirim
hatilla' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar, Bir Terrano 3.0/2005 kullanıcısı olarak aracım 47krş/km yakıyor. Servise girmeden önce daha az yakıyordu? Sizin 3000 motorlar ne yakıyor? Servise 2 defa götürdüm. Egzos emisyonunun %96 olarak iyi olduğunu söylüyorlar. ama ben tatmin olmadım. Yardımcı olur musunuz? Siz de durum nasıl?
Selamlar]
sekooo89' Alıntı:arkadaşlar herkese iyi günler .... 2001 model 2.7 terrano ve 2004 3.0 terranoların vergisi ve yakıtı ne kadar acaba yardımcı olabilir misiniz ?
teranos' Alıntı:Benim aracım 2.7 TDI ,orj. 160000km'de olup 100 km de ortalama 9 litre yakıyor.
Yakıt olarak eurodiesel mi kullanıyorsunuz kırsal motorin mi? Hangisi tavsiye edilir?teranos' Alıntı:Benim aracım 2.7 TDI ,orj. 160000km'de olup 100 km de ortalama 9 litre yakıyor.
blacklotus' Alıntı:Yakıt olarak eurodiesel mi kullanıyorsunuz kırsal motorin mi? Hangisi tavsiye edilir?
blacklotus' Alıntı:Yakıt olarak eurodiesel mi kullanıyorsunuz kırsal motorin mi? Hangisi tavsiye edilir?
admiral' Alıntı:Bütün NİSSAN 'cılara merhabalar;
Bende 3 ay evvel Nissan Terrano 2.7 TDI 2000 Model araca sahip oldum ancak aranıza katılabildim forumu başından sonuna gözden geçirdim.Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.Ben aracımı yavaş yavaş tanımağa başlıyorum.İnşallah benimde foruma katkılarım olur.Tabi önce mutlaka sizin tecrübelerinizden faydalanmam gerektiğini gayet iyi biliyorum.
Saygılarımla.