Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,530

Etiketler
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Merhaba Arkadaşlar, Bir Terrano 3.0/2005 kullanıcısı olarak aracım 47krş/km yakıyor. Servise girmeden önce daha az yakıyordu? Sizin 3000 motorlar ne yakıyor? Servise 2 defa götürdüm. Egzos emisyonunun %96 olarak iyi olduğunu söylüyorlar. ama ben tatmin olmadım. Yardımcı olur musunuz? Siz de durum nasıl?
[/color]Selamlar]

endurobasso' Alıntı:
Selamlar...
Fotodaki tavan sis farlarını nerden bulabilirim?

Merhaba aynı sis farlarından benim aracımda da var benden önce ki sahibi takmış Oto Aksesuarcılarının genelinde bu tarz sis farları bulabilirsiniz

hatilla' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar, Bir Terrano 3.0/2005 kullanıcısı olarak aracım 47krş/km yakıyor. Servise girmeden önce daha az yakıyordu? Sizin 3000 motorlar ne yakıyor? Servise 2 defa götürdüm. Egzos emisyonunun %96 olarak iyi olduğunu söylüyorlar. ama ben tatmin olmadım. Yardımcı olur musunuz? Siz de durum nasıl?
Selamlar]

Bendeki 2.7tdi de 50 krş yakıyor şuan :S

transalp55' Alıntı:
Mümin bey yeni aracınız hayırlı olsun,çok doğru bir seçim,şnorkel taktırmayı bende çok istiyordum ve araştırmalarımdan doğru dürüst bir sonuca ulaşamadım,sonrada arazi deneyimlerimden dolayı şnorkelden vazgeçtim.Eğer aracınızı 50-60 cm den yüksek sulara sokma düşünceniz var ise şnorkel alın,yoksa gerek yok.50-60 cm den sonrası aracın içine su girmesi demek oluyor,araca su girdiğinde yer halısını kurutmanız gerekiyor,yani tüm koltuklar sökülecek vs.ben bu meşakkatli işi asla yapmam,o sebeplede şnorkelden vazgeçtim.
Aracınızın tavanındaki farlar çok şık gözüküyor,nereden temin ettiniz,paylaşırsanız çok memnun olurum.
Selamlar
mersin erdemlide oto yedek parçacıdan aldım.100 tl.varsa sizede alabilirim.

Teşekkürler Mümin bey,öncelikle İstanbuldaki parçacılara bir sorayım,bulamazsam yardım isterim.Selamlar

KILINÇ' Alıntı:
Merhabalar 2.7 td terranolar km de ne kadar yakıyor bilgilendirirseniz sevinirim

aslan besleyen yemine bakmaz.4*4 arazi aracı alacaksın.ofroad yapacağım diye dağlara çamura sokacaksın ondan sonrada az yaksın diyeceksen hiç söyleme kardeş bende tik var.benim aracım çok yaksın kardeşim,feda olsun, yeterki beni ne çamurda bıraksın nede dağda ,

Merhaba,
Aynı motora sahip patrol 100kmde 17 litre civarında tüketiyordu. MAF temizlendikten sonra tüketim düştü ama henüz net ölçüm yapmadım. Fazla tüketimin birçok nedeni olabilir ama ilk önce hep en basit ve kolay olanı düşünmek gerekli.Kirli hava filtresi ve kirli yada bozuk MAF sensörü direk tüketime yansıyor. MAF voltajını serviste kontrol ettirin. rölantide boşta çalışırken 2.1v civarı normal sayılıyor. Eğer hava filtresinde sorun yoksa kızdırma bujilerinizi ve pompanızın normal çalışıp çalışmadığına bakılabilir. Pompa bakımı en son ve pahalı işlem.Bir de soğuk havalarda ve kullanım koşullarına bağlı olarak fabrika tüketim verilerinin yüzde on, onbeş fazlası normal sayılabilir.

hatilla' Alıntı:
Selamlar]

Benim aracım 2.7 TDI ,orj. 160000km'de olup 100 km de ortalama 9 litre yakıyor.

sekooo89' Alıntı:
arkadaşlar herkese iyi günler .... 2001 model 2.7 terrano ve 2004 3.0 terranoların vergisi ve yakıtı ne kadar acaba yardımcı olabilir misiniz ?

merhabalar bende aranıza yeni katıldım 1 hafta önce 98 model 2.7 td aldım ve ilk defa arazi aracı sahibi oldum hep istediğim bir araçtı umarım üzülmem önerilerinizi okuyorum ve kullanım hakkında bilgi sahibi oluyorum.bu ste gerçekten yararlı yapanların eline sağlık selamlar

blacklotus' Alıntı:
Yakıt olarak eurodiesel mi kullanıyorsunuz kırsal motorin mi? Hangisi tavsiye edilir?

Kesinlikle eurodizel.Kırsal motorinde yüksek oranda kükürt var. Motora zararı çok.

blacklotus' Alıntı:
Yakıt olarak eurodiesel mi kullanıyorsunuz kırsal motorin mi? Hangisi tavsiye edilir?

bencede kesinlikle eurodisel olması gerekiyo .. ben traktörde bile eurodisel kullanıyorum .. verdiği performansıyla ve motora zarar vermemesiyle zaten kırsal motorinle arasındaki farkı amorti ediyor

Bütün NİSSAN 'cılara merhabalar;
Bende 3 ay evvel Nissan Terrano 2.7 TDI 2000 Model araca sahip oldum ancak aranıza katılabildim forumu başından sonuna gözden geçirdim.Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.Ben aracımı yavaş yavaş tanımağa başlıyorum.İnşallah benimde foruma katkılarım olur.Tabi önce mutlaka sizin tecrübelerinizden faydalanmam gerektiğini gayet iyi biliyorum.
Saygılarımla. :smiley:

admiral' Alıntı:
Bütün NİSSAN 'cılara merhabalar;
Bende 3 ay evvel Nissan Terrano 2.7 TDI 2000 Model araca sahip oldum ancak aranıza katılabildim forumu başından sonuna gözden geçirdim.Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.Ben aracımı yavaş yavaş tanımağa başlıyorum.İnşallah benimde foruma katkılarım olur.Tabi önce mutlaka sizin tecrübelerinizden faydalanmam gerektiğini gayet iyi biliyorum.
Saygılarımla. :smiley:

Aramıza hoş geldiniz... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR