Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,533
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

mümin' Alıntı:
2004 model 3.0 di terrano sahibiyim.alalı yaklaşık 1 ay oldu.bu zaman kadar range rover,, cheroke,,cj5,,toyota hilux,4X4 araçlarım oldu.ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki 6 kişilik ailemle kullandığım en rahat,en keyifli, en ekonomik ve arazi kabiliyetli bir 4x4 sahibiyim.motorda3.0ın hakkını veriyor. tek sorunum bilerek aldığım arazi şanzımanındaki zincirin sünmesi .zincir uzadığından araziye aldığımda takırtı yapıyordu.sanki zincir atlama yapıyor gibi.söktürdüm.gerçekten zincir sünmüş.bir bakla kısalttık.şimdide çok gergin oldu.uğultu yaptırıyor.zincirin yenisine 700 tl diyorlar.mersindeki serviste yok.istanbuldan getirtirim diyorlar.daha uygun fiyata nerden bulabilirim.ayrıca orjin bir tavan sepeti ve snorkere ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum.

Mumin abi hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle binmeyi nasip etsin..

Etiketler

öncelikle merabalar yaklaşık 1 ay önce nissan terrano 3.0 aldım arabama snorkel ve tavan sepeti almak istiyorum.snorkeli nerden bulabilirim ve fiyatını öğrenebilirmiyim. yorumlarınızı bekliyorum? [attachment=1]

Fotoğraf0312.jpg

Merhabalar, ben de bir yıldır Terrano 3.0 dizel kullanıyorum. Bu forum ortamını geç keşfettim ve görünce çok sevindim. Son zamanlarda Adana Off Road Grubu ile bir kaç aktiviteye katıldım. Aracın arazi performansı uzun kasa sınırlılığını unutmadan kullanılırsa çok iyi. A/T lastikle bile çamurda sorun yaşamadım. Benim de shnorkel, vinç yuvalı ön tampon, havalı kilit ve sepete ihtiyacım var. ARB'de sadece kilit var, tampon kataloglarında göremedim, Safaride de shnorkel yok. Bu donanımlara kısmen de sahip aracı olan var mı, tavsiyelerini alabilirsem çok sevinirim.

mümin' Alıntı:
öncelikle merabalar yaklaşık 1 ay önce nissan terrano 3.0 aldım arabama snorkel ve tavan sepeti almak istiyorum.snorkeli nerden bulabilirim ve fiyatını öğrenebilirmiyim. yorumlarınızı bekliyorum? [attachment=1]

mümin bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun ; sanırım ihtiyacınız olanları bu linkte bulabilirsiniz http://www.snorkels.com.au/p/931582/airflow-snorkel-kit-nissan-terrano-ii.html

Selamlar , Antalyada yaşıyorum 1 hafta önce 2000 model nissan terrano 2 araç aldık aracın farlarının ikiside çatlak ve sinyallerde bayağı eski,bunları deiştirmeyi düşünüyorum ama parçaların sıfır fiyatları oldukça uçuk geldi,Antalya içi veya dışı bu parçaların çıkması veyahut uygun sıfır olanını bulabilirmiyiz,temin edebileceğimiz bir adres ya da tel.numarası varmıdır şimdiden çok teşekkürler. :-[

fahri07' Alıntı:
Selamlar , Antalyada yaşıyorum 1 hafta önce 2000 model nissan terrano 2 araç aldık aracın farlarının ikiside çatlak ve sinyallerde bayağı eski,bunları deiştirmeyi düşünüyorum ama parçaların sıfır fiyatları oldukça uçuk geldi,Antalya içi veya dışı bu parçaların çıkması veyahut uygun sıfır olanını bulabilirmiyiz,temin edebileceğimiz bir adres ya da tel.numarası varmıdır şimdiden çok teşekkürler. :-[

günaydın arkadaslar

bende de aynı sıkıntı war arka stoplarda we ön sag sinyalde çok pahalı abartmışlar ben baya bi araştırdum yan sanayi olarak henüz bulamadım malesef..

siskit' Alıntı:
Merhabalar, ben de bir yıldır Terrano 3.0 dizel kullanıyorum. Bu forum ortamını geç keşfettim ve görünce çok sevindim. Son zamanlarda Adana Off Road Grubu ile bir kaç aktiviteye katıldım. Aracın arazi performansı uzun kasa sınırlılığını unutmadan kullanılırsa çok iyi. A/T lastikle bile çamurda sorun yaşamadım. Benim de shnorkel, vinç yuvalı ön tampon, havalı kilit ve sepete ihtiyacım var. ARB'de sadece kilit var, tampon kataloglarında göremedim, Safaride de shnorkel yok. Bu donanımlara kısmen de sahip aracı olan var mı, tavsiyelerini alabilirsem çok sevinirim.

serdar hocam hoşgeldiniz terrano sayfamıza :smiley:benim bildiğim kadarı ile daha önceki sayfalarda vinç tampon şnorkel atılmış bikaç araç olacaktı bi araştırıp sayfa linkini buradan paylasırım..

ZEUSSSS' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50788.460

vermiş oldugum linkten terrano 2 nin ön sinyal camını ucuza mal edebilirsiniz...

Çok saolun inceledim şimdi ama benimki 2000 model olduğu için ön far ve sinyaller farklı keşke eski kasa olsaydıda bizde böyle bir yol izleyebilseydik :( :smiley:

mümin' Alıntı:
Mümin bey yeni aracınız hayırlı olsun,çok doğru bir seçim,şnorkel taktırmayı bende çok istiyordum ve araştırmalarımdan doğru dürüst bir sonuca ulaşamadım,sonrada arazi deneyimlerimden dolayı şnorkelden vazgeçtim.Eğer aracınızı 50-60 cm den yüksek sulara sokma düşünceniz var ise şnorkel alın,yoksa gerek yok.50-60 cm den sonrası aracın içine su girmesi demek oluyor,araca su girdiğinde yer halısını kurutmanız gerekiyor,yani tüm koltuklar sökülecek vs.ben bu meşakkatli işi asla yapmam,o sebeplede şnorkelden vazgeçtim.
Aracınızın tavanındaki farlar çok şık gözüküyor,nereden temin ettiniz,paylaşırsanız çok memnun olurum.
Selamlar

Bende şnorkel düşünüyorum ama bendeki tr2 nin alt döşemeleri açık renkte ve kirlenmeye çok meyilli onun için zorda kalmadıkça suyla işim olmaz sanırım :smiley:)
Bu arada terrano 2 için ön komple koruma demiri (BULLBAR) temin edebileceğimiz bi yer varmıdır Antalya içi veya yakın bir il :-\

mümin' Alıntı:

Selamlar...
Fotodaki tavan sis farlarını nerden bulabilirim?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR