sorarsalar arazideyim' Alıntı:kaydettim tayfun arkadaş....
bu arada balık demişken, beni en zayıf tarafımdan yakaladın...
bendeki balık mevzuu bir meraktan da öte...bu konuda birkaç level atladığımı düşünüyorum..
profilimdeki fotoğraf da SPİN le LEVREK avı sabahı çekilmiştir.
saygılar...
biberon' Alıntı:Selamlar,
2 aylık terrano kullanıcıyım. Ara. hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyorum.
Aldığımız yer güvenli. Araç çok temiz bakılmış, garaj aracı vs... hani bir de arazi vitesi var yamerakımızdan nasıl oluyormuş dedik kurcaladık. Kurcaladık ama bu arazi vitezlerinden çıkmanın da bir usulu adabı oluyormuş. bir kara düzen zorlama ile 2H ye getirdik devam ediyorduuz. ara sıra vites altından özellikle sanki matkap çalışırmış gibi bir ses geliyor. hızı düşürünce ses kesiliyor ve bir daha gelmiyor. Sesin devam ettiği zamanlarda aracın çekiş kuvveti de düşüyor. sanki 2H ile 4H arasında sanki karasız kalıyormuş gibi arac.
acaba ben bu 4L çıkışında hatamı yaptım?
Varsayalım araziye girdim 4L'de yol aldım . geri 2H'ye geçmem gerekiyor. hangi yolları izlemem gerek. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
ArcagorN' Alıntı:arazi vitesi ile ilgili bilgiler güneşliğinizde yazıyordur büyük ihtimal.. unutursanız oradan bakabilirsiniz.. genelde çok kullanmayınca bende hatırlamak için bakıyorum bazen..
2h ve 4h arasında araç düz giderken 50km altındaki hızlarda geçiş yapabilirsiniz..
4L pozisyonu için vitesi N konumuna alıp arazi vitesinin tepesine bastırarak önce boşa sonra 4L konumuna çekmeniz gerek. bu sırada aracın motoru çalışmalımı çalışmamalı mı orasını tam hatırlamıyorum ama sanıyorum çalışır durumda olması bir zarar vermez..
suziki jimny' Alıntı:Selamlar Herkeze, ben ayn ıformdan JIMNY sayfasından MesutGeçen çatalca Taya kadında 2-3 abimizle kamp yaptık, birinde 1999 model 2.7 tek kapı otomatık Terrano vardı. Benım manuel jimny ıle kıyaslayınca otomatık vıtes-güç-performans-konfor ve iç hacim çok cazip geldi. 13,5 TL ye almışlar aracı bu yaz, turboyu alt takımı yaptırıp 4 adet BF G A/T lastik takmıslar, alta ve yanlara pütür atmışlar araç gayet temız duruyor. Bordo renk ve km 240 binlerde, 19.000 TL ıstıyor,
hiç bilmediğim bir araba, tum detayları paylasırsanız cok sevınırım, sorularım:
1-99 model ve 240 bin km de araç bana masraf çıkarırmı (bakımları tam gozukuyor ama bu motorların verımlılıgı nasıldır?)
2- Bendekı Jımny 2007 model manuel 110 binde, bu sorumun cvp ı göreceli ve kısıye gore degısır tabı ama sızınde fıkırınızı merak edıyorum acıkcası, 99 terrano ya tercıh edılır mı? (satsam 22 bın TL eder suan Jımny)
3- Terrano nu 2. eli nasıldır? 240 binde alıp 300 binde satabılır mıyım acaba?
4-Tek kapı konforu 4 kapı ıle aynımıdır? Genişliği filn ilyi geldı bana vede 2 kişiyiz yeterlı gıbı sankı..
5-Otomatık vıtes-dizel ve 1999 model eskı olması gozumu korkutuyor, arazide şanzımanı elıme alsam olduda, masrafı ne olur? Manuelde 1000-2000 e şanzuman degısıyor,
6- Araç son vitesde 2500 devırde kaç km e çıkıyor?
çok tesekkurler,
suziki jimny' Alıntı:Selamlar Herkeze, ben ayn ıformdan JIMNY sayfasından MesutGeçen çatalca Taya kadında 2-3 abimizle kamp yaptık, birinde 1999 model 2.7 tek kapı otomatık Terrano vardı. Benım manuel jimny ıle kıyaslayınca otomatık vıtes-güç-performans-konfor ve iç hacim çok cazip geldi. 13,5 TL ye almışlar aracı bu yaz, turboyu alt takımı yaptırıp 4 adet BF G A/T lastik takmıslar, alta ve yanlara pütür atmışlar araç gayet temız duruyor. Bordo renk ve km 240 binlerde, 19.000 TL ıstıyor,
hiç bilmediğim bir araba, tum detayları paylasırsanız cok sevınırım, sorularım:
1-99 model ve 240 bin km de araç bana masraf çıkarırmı (bakımları tam gozukuyor ama bu motorların verımlılıgı nasıldır?)
2- Bendekı Jımny 2007 model manuel 110 binde, bu sorumun cvp ı göreceli ve kısıye gore degısır tabı ama sızınde fıkırınızı merak edıyorum acıkcası, 99 terrano ya tercıh edılır mı? (satsam 22 bın TL eder suan Jımny)
3- Terrano nu 2. eli nasıldır? 240 binde alıp 300 binde satabılır mıyım acaba?
4-Tek kapı konforu 4 kapı ıle aynımıdır? Genişliği filn ilyi geldı bana vede 2 kişiyiz yeterlı gıbı sankı..
5-Otomatık vıtes-dizel ve 1999 model eskı olması gozumu korkutuyor, arazide şanzımanı elıme alsam olduda, masrafı ne olur? Manuelde 1000-2000 e şanzuman degısıyor,
6- Araç son vitesde 2500 devırde kaç km e çıkıyor?
çok tesekkurler,