Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 750,010
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

merhaba selçuk

sinyal için haftasonu birkaçyere baktım ama malesef yok ; telefonumu bıraktım temin edebilirlerse haber verecekler

Etiketler

brothers' Alıntı:
merhaba selçuk

sinyal için haftasonu birkaçyere baktım ama malesef yok ; telefonumu bıraktım temin edebilirlerse haber verecekler

eywalllah erhan abi teşekkürler ilgilenmeniz bile yeter çok sagolun bende yedek parçacıyım iş makinaları yedek parça we servis danışmanıyım başka bişe olsa çözerdik çoktan ama dedikleri gibi terzi kendi söküğünü dikemezmiş. :smiley:

Arkadaşlar aracin ustundeki barlardan sol tarafin arka dirsegini ariyorum. yardimçi olabilirmisiniz duyan bilen ?

ZEUSSSS' Alıntı:
günaydın arkdaşlar.. biçogunda war ewet ama bi terslik war yani kötü duruyor ya türkiyeye satılırken kaptırdılar hatalı tamponları ne bilim kötü duruyor kaportacıyla kavga ettim yapamadıgı için araç 1 hafta kaportacıda kaldı olmuyor diyor başka acaba haklımı kavga ettim derken tartıştım :smiley::smiley:

:smiley: sanırım kaportacı haklı. ben de yıllardır sizin aldığınız aracın aynısına biniyorum. hepsinde böyle olması lazım. isterseniz yurtdışında kullanılan aynı araçların resimlerine bakın farklılık varsa anlarsınız.

herkese selamlar terrano 2 araştırması içindeyim bir tane buldum yalnız istanbul avrupa yakasında atatürk oto sanayi sitesinde bildiğiniz iyi bir usta varmı acaba aracı gösterbileceğim bütün yorumları okudum kafam karıştı bu araç iyimi kötümü o yüzden siz kullanıcıların fikrine tecrübesine ihtiyacım var teşekkürler

birde almak istediğim aracın sahibinden.com daki ilan numarası 44968521 bakarsanız sevinirim

ÇAAKIR' Alıntı:
herkese selamlar terrano 2 araştırması içindeyim bir tane buldum yalnız istanbul avrupa yakasında atatürk oto sanayi sitesinde bildiğiniz iyi bir usta varmı acaba aracı gösterbileceğim bütün yorumları okudum kafam karıştı bu araç iyimi kötümü o yüzden siz kullanıcıların fikrine tecrübesine ihtiyacım var teşekkürler

Selamlar,AOSS Erol ustaya götürün aracı,kendisi eski nissan motor ustası,aracın a dan z ye durumu hakkında bilgi verir.Gittiğinizde adımı verin Taner Bulut,size yardımcı olur.Ben tüm bakımlarını ve mekaniğini ona yaptırdım,bu araçları çok iyi biliyor.Erol usta 0 532 642 72 36 faydalı olur inşallah

teşekkürler taner bey inşallah araçta bir şey çıkmazda bende bir nissan sahibi olurum :smiley:

ÇAAKIR' Alıntı:
teşekkürler taner bey inşallah araçta bir şey çıkmazda bende bir nissan sahibi olurum :smiley:
Aracı göstermeden sakın almayın,göstermekten kastım dışı değil,mekanik ve motor.Benim aldığım araç hesapta süper orjinal bir araçtı,Erol ustanın tezgahına girince eksikler ortaya çıktı.Bu araçları kullananlar ne hikmetse bakımlarını hiç düzgün yapmıyorlar,araçta bakılmayınca ciddi sorunlar çıkıyor.Erol usta veya bir başkası mutlaka bilen anlayan birine gösterin.

ZEUSSSS' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum ben aracı çok seviyorum ama hastalık işte eksik dengesiz bişe oldumu gıcık oluyorum ön we arka tampondaki hafif aşagıya düşüklük mesela baktıgım bütün terranolarda aynı sıkıntı war ya kaportacılar iyi değil yada ben çok hassasım ama tam yerine oturmamaış gibi duruyor bakınca mide bulandırıyor.

Görüntüdeki unsurlar kişinin beğenisine göre değişir ya da güvenliği olumsuz etkilememek şartıyla değiştirilebilir ama ayrıntılarla uğraşınca keyif almak zorlaşır diye düşünüyorum. :smiley:

Tamponların o şekilde tasarlanmış olmasının bir nedeni olmalı.belki bir tümsekte alttan gelecek darbe ile yukarı esneyebilmesi ve kırılmasının önlenmesi içindir, bilemiyorum.

siz yazınca gidip kendi aracımın tamponlarına baktım ve dediğiniz şekliyle nasıl olur diye düşündüm. sonra bu haline alışmış olmalıyım ki orjinal hali daha iyi göründü bana :smiley:

Arkadaslar öncelikle selamlar. forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum. Oldukca saglikli ve yararli bilgiler var. Herkes cok iyi ve cok yardimci, uzun zamandir böyle bir forum görmemistim.
Bende yakin zaman da bir Terrano 2.7 td sahibi olmak istiyorum. Bir kac arac var 2001 model ve 160.000 civari kilometredeler. Daha önce hic nissan kullanmadim, forumdan takip ettigim kadariyla oldukca iyi bir arac gibi duruyor. Sizlerden ekspertiz konusunda yardimci olmanizi isteyecegim, araclar anadolu yakasinda, araclarin yaslari ve kilometreleri yüksek oldugundan dolayi alirken bir hata yapmak istemiyorum. Bana Terranolar hakkinda bilgi sahibi ve düzgün bir ekspertiz yapan servis yada tanidik ustalar önerebilirmisiniz. Bu konu benim icin cok önemli, umarim saglikli bir aracla araniza katilirim, saglicakla kalin, haberlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum. .Sinan.

Arkadaslar öncelikle selamlar. forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum. Oldukca saglikli ve yararli bilgiler var. Herkes cok iyi ve cok yardimci, uzun zamandir böyle bir forum görmemistim.
Bende yakin zaman da bir Terrano 2.7 td sahibi olmak istiyorum. Bir kac arac var 2001 model ve 160.000 civari kilometredeler. Daha önce hic nissan kullanmadim, forumdan takip ettigim kadariyla oldukca iyi bir arac gibi duruyor. Sizlerden ekspertiz konusunda yardimci olmanizi isteyecegim, araclar anadolu yakasinda, araclarin yaslari ve kilometreleri yüksek oldugundan dolayi alirken bir hata yapmak istemiyorum. Bana Terranolar hakkinda bilgi sahibi ve düzgün bir ekspertiz yapan servis yada tanidik ustalar önerebilirmisiniz. Bu konu benim icin cok önemli, umarim saglikli bir aracla araniza katilirim, saglicakla kalin, haberlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum. .Sinan.

Takeminds' Alıntı:

sinan bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz
benim size nacizane tavsiyem ilk olarak aracın şase numarasını alarak bir nissan yetkili servisinde sorgulatmanızdır buradan araç evveliyatlı serviste bakıma alınmışsa km bilgileri ve yapılan tüm işlemler çıkıyor ; 2.7 td alacağınız için aracın motor , üst kapak ( hararetten dolayı çatlayabiliyor ) , enjeksiyon ( bazı art niyetli kişiler basınç ayarları ile oynayıp test cihazlarından geçmesini sağlıyor ) , turbo vs. aksamlarını çok iyi bir usta tarafından kontrol ettirin ; umarım istediğiniz araca kavuşursunuz

arkadaşlar terranomdaki direksiyonun sağ yanında bulunan s at kullanımı düğmelerini nasıl kullanacağımı ve kullandığımdaki avantaj ve dezavantajları bilenler belirtirse çok sevinirim. ayrıca aracımın elektirk sistemini kontrol ettiriyordum.bakımdan sonra bazen aracın kontağını kapatsam da araç stop etmiyor. bunu sadece arada sırada ve motor soğukken yapıyor. bir usta aracın kontağın kapatıldığı bilgisini veren soketi aracın algılamadığından olabileceğinisöyledi. bir fikri olan var mı acaba.

arkadaşlar bir de dün ititbariyle sağ hubsım dört çeker başlığım aşındığı için çalışmıyor. söküp baktırdım, içindeki pullardan birinde aşınma var. bunun tamiri olabilir mi. sanki tornacı bunu yapar gibi geliyor bana ancak bu araçta yeniyim. eğer yapılamıyorsa fazladan hubsını satmak isteyen varsa talibim ya da nereden tedarik edebilirim. şimdiden teşekkürler.

selam terrano ailesi buaralar pek giremiyordum siteye..arkdaslar halen stop we sinyal lambalarım sorunlu bişelkilde çözebilen arkdaslar war ise yardımlarını bekliyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri