brothers' Alıntı:merhaba selçuk
sinyal için haftasonu birkaçyere baktım ama malesef yok ; telefonumu bıraktım temin edebilirlerse haber verecekler
ZEUSSSS' Alıntı:günaydın arkdaşlar.. biçogunda war ewet ama bi terslik war yani kötü duruyor ya türkiyeye satılırken kaptırdılar hatalı tamponları ne bilim kötü duruyor kaportacıyla kavga ettim yapamadıgı için araç 1 hafta kaportacıda kaldı olmuyor diyor başka acaba haklımı kavga ettim derken tartıştım
ÇAAKIR' Alıntı:herkese selamlar terrano 2 araştırması içindeyim bir tane buldum yalnız istanbul avrupa yakasında atatürk oto sanayi sitesinde bildiğiniz iyi bir usta varmı acaba aracı gösterbileceğim bütün yorumları okudum kafam karıştı bu araç iyimi kötümü o yüzden siz kullanıcıların fikrine tecrübesine ihtiyacım var teşekkürler
Aracı göstermeden sakın almayın,göstermekten kastım dışı değil,mekanik ve motor.Benim aldığım araç hesapta süper orjinal bir araçtı,Erol ustanın tezgahına girince eksikler ortaya çıktı.Bu araçları kullananlar ne hikmetse bakımlarını hiç düzgün yapmıyorlar,araçta bakılmayınca ciddi sorunlar çıkıyor.Erol usta veya bir başkası mutlaka bilen anlayan birine gösterin.ÇAAKIR' Alıntı:teşekkürler taner bey inşallah araçta bir şey çıkmazda bende bir nissan sahibi olurum
ZEUSSSS' Alıntı:kesinlikle katılıyorum ben aracı çok seviyorum ama hastalık işte eksik dengesiz bişe oldumu gıcık oluyorum ön we arka tampondaki hafif aşagıya düşüklük mesela baktıgım bütün terranolarda aynı sıkıntı war ya kaportacılar iyi değil yada ben çok hassasım ama tam yerine oturmamaış gibi duruyor bakınca mide bulandırıyor.
Takeminds' Alıntı:Arkadaslar öncelikle selamlar. forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum. Oldukca saglikli ve yararli bilgiler var. Herkes cok iyi ve cok yardimci, uzun zamandir böyle bir forum görmemistim.
Bende yakin zaman da bir Terrano 2.7 td sahibi olmak istiyorum. Bir kac arac var 2001 model ve 160.000 civari kilometredeler. Daha önce hic nissan kullanmadim, forumdan takip ettigim kadariyla oldukca iyi bir arac gibi duruyor. Sizlerden ekspertiz konusunda yardimci olmanizi isteyecegim, araclar anadolu yakasinda, araclarin yaslari ve kilometreleri yüksek oldugundan dolayi alirken bir hata yapmak istemiyorum. Bana Terranolar hakkinda bilgi sahibi ve düzgün bir ekspertiz yapan servis yada tanidik ustalar önerebilirmisiniz. Bu konu benim icin cok önemli, umarim saglikli bir aracla araniza katilirim, saglicakla kalin, haberlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum. .Sinan.