Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 749,990
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Terrano jant bijon ölçüleri konusunda yardımcı olabilir misiniz. Kendi spacer ımızı imal edeceğiz
Teşekkürler...

Etiketler

ZEUSSSS' Alıntı:
selam terrano ailesi buaralar pek giremiyordum siteye..arkdaslar halen stop we sinyal lambalarım sorunlu bişelkilde çözebilen arkdaslar war ise yardımlarını bekliyorum :smiley:

merhaba selçuk
geçen haftasonu parçacıdaydım bir skystar için parça baktık senin parçayı ben sormadan dükkan sahibi söyledi gelince haber vereceğim diye

arkadaşlar 97 terranoma şnorkel takmak istiyorum ama şu ana kadar piyasadan bulamadım bilgisi olan varmı

Türkiye de maalesef yok,avrupadan bulabilirsiniz.
Yaklaşık 350 euro fiyatı var

Merhabalar,

2001 Terrano 2 - 2.7 motor dizel aracımda sabah motor arıza ışığı yandı. Neden kaynaklanmış olabilir? Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bana tavsiye edebileceğiniz dürüst bir usta var mı acaba gidip göstereyim. İstanbul Avrupa yakasındayım. Şimdiden teşekkürler

eğer aldığınız yakıt kalitesizse ve katalizatörde bir tıkanma yaptıysa bu sinyali verebilir. bilgisayara bağlatıp basktırın eğer sorun bundan ise önemli değil. birkaç kez enjektör temixleyici atarsanız zamanla kendisi bu tıkanıklığı atacaktır. tabii bu sadece bir tahmin benim başıma gelmişti de... yine en iyisi iyi bir ustanın bakması..

nasip olursa 1999 model 2.7 td manuel vites bir terrano almaya niyetlendim aracın fiyatı 16000 tl normal midir ? şu an ankara dışında olduğum için gösterceğim ustaya pek de güvenemem kısaca en çok dikkat edilmesi gereken hususlar nerelerdir yardımcı olursanız sevinirim kaportasında sorunsuz darbesiz ben sadce motor ve yürüyen aksam hususundaki yardımları bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

sayın kaya 75. aracın özellikle hublarını 4 çeker başlıklarını hem kontrol ettirin aşınma var mı yok mu diye, hem de aracı bizzat sürerek test ettirin.çünkü terrano hubslarıının içi, suzukiler gibi sade bir düzenekten değil, birçok paraçadan oluşuyor.eğer bir aşınma varsa siz fark etmeden de alırsanız, bir süre wsonra arıza verebilir ve bu çok can sıkıcı olabilir. ikinci olarak aracın ön takımlarına bir baktırın. en sağlamı lifte kaldırtın. motor da ise, test ederek özellikle yokuş ve sıcakta harareti yükseliyor mu yükselmiyor mu birbaktırın.şanzumanı kesinlikle iyi bir usta tarafından kontrol ettirin ki her iki şanzumanla ilgili bir sıkıntı yaşamayın. bşuan aklıma gelebn bunlart. ancask hubslar, akslar ve aks kafalarının aşınıp aşınmadığına bir baktırın.eğer düzgünse, aracınızla arazide arslanlar gibi kükreyeblirsiniz, motorun gücü size klasik müzik gibi gelecek.hayırlı olsun inşallah.

Dreamania' Alıntı:
Merhabalar,

2001 Terrano 2 - 2.7 motor dizel aracımda sabah motor arıza ışığı yandı. Neden kaynaklanmış olabilir? Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bana tavsiye edebileceğiniz dürüst bir usta var mı acaba gidip göstereyim. İstanbul Avrupa yakasındayım. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

Bende de 2001 2.7 terrono II var bende bir kaç kez yaşadım aracı özellikle sabah çalıştırınınca 3-5 sn çalışıp stop edip motor arıza lambası yakıyordu. Bir süre sonra (arabayı durdurup tekrar çalıştırdığımda) motor arıza lambası sönüyordu. Ustam enjektörden yapıyor dedi kalitesiz mazot bu aracın düşmanı, yakıt sistemini temizleyici mazot katkısyla çözmeye çalışalım olmazsa enjektörlere yada başka yerlere bakarız dedi. Ve ben mazot katkısıyla bu problemden ben kurtulmuştum. Umarım sizinkide bu kadar basit çözülür.

herhangi birşey denemeden önce bilgisayara bağlatın. pompacılarda bu bu cihaz vardır.bilgisayar size arızayı söyler kolayca teşhis edilir.deneme yanılmaya gerek yok bence.

şimdilik kaldı ama gönlüm terranodan yana bu aracı binek aracımla takas edecektim ama nasip değilmiş bilgilendirme için çok teşekkür ederim

arkadaşlar merhaba

97 terranomun 15" olan cantlarını 16" ile değiştirmeyi düşünüyorum ama performans nasıl olur kestiremeyorum daha önce bunu yapan arkadaşlar varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız

DSCF0649.jpg

brothers' Alıntı:
merhaba selçuk
geçen haftasonu parçacıdaydım bir skystar için parça baktık senin parçayı ben sormadan dükkan sahibi söyledi gelince haber vereceğim diye

Merhaba arkadaşlar, Erhan bey bende bugün sağ ön siyalimi kırmış bulunmaktayım, benim içinde araştırırsanız sevinirim.

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, Erhan bey bende bugün sağ ön siyalimi kırmış bulunmaktayım, benim içinde araştırırsanız sevinirim.

tabi bakarım ama malesef terrano parçaları bu aralar pek yok yinede sizin parça içinde haber bırakırım

Merhaba arkadaşlar Terranoların ön tampon sinyalini malesef bulamıyoruz, bugün 88-92 arası toyota corolla nın tampon sinyalinin terranolara çok yakın olduğunu farkettim uç kısımları köşeli ve terranonunkinden 2-3 santim uzun ancak tampondaki sinyal yerlerinin uç kısımlarına küçük bir tadilat yapılsa olacak gibi , bugün çiftini 13 tl ye sipariş ettim ve sinyaller gelince kaportacıma gidip bi çalışma yapacam olursa, ekenomik bir çözüm olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR