Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
dediğiniz gibi terrano parçasına bi dünya para vermektense piyasadan araştırıp uyabilen parçaları kullanmak daha hesaplı ; ben hemen kullandığım iki parçayı sizlerle paylaşayım
1- debriyaj hidrolik hortumu 120 tl + işçilik ; tofaşlarla aynı imiş 10 tl 8 aydır sorunsuz
2- benim aracımda yoktu bagaj kapısı üst ortada stop lambası 130 tl + işçilik ; hyundai getz'den çıkma parça kullandım 20 tl
silifke_mesut' Alıntı:Merhaba arkadaşlar Terranoların ön tampon sinyalini malesef bulamıyoruz, bugün 88-92 arası toyota corolla nın tampon sinyalinin terranolara çok yakın olduğunu farkettim uç kısımları köşeli ve terranonunkinden 2-3 santim uzun ancak tampondaki sinyal yerlerinin uç kısımlarına küçük bir tadilat yapılsa olacak gibi , bugün çiftini 13 tl ye sipariş ettim ve sinyaller gelince kaportacıma gidip bi çalışma yapacam olursa, ekenomik bir çözüm olacak
dediğiniz gibi terrano parçasına bi dünya para vermektense piyasadan araştırıp uyabilen parçaları kullanmak daha hesaplı ; ben hemen kullandığım iki parçayı sizlerle paylaşayım
1- debriyaj hidrolik hortumu 120 tl + işçilik ; tofaşlarla aynı imiş 10 tl 8 aydır sorunsuz
2- benim aracımda yoktu bagaj kapısı üst ortada stop lambası 130 tl + işçilik ; hyundai getz'den çıkma parça kullandım 20 tl