Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 749,990
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Terranoların ön tampon sinyalini malesef bulamıyoruz, bugün 88-92 arası toyota corolla nın tampon sinyalinin terranolara çok yakın olduğunu farkettim uç kısımları köşeli ve terranonunkinden 2-3 santim uzun ancak tampondaki sinyal yerlerinin uç kısımlarına küçük bir tadilat yapılsa olacak gibi , bugün çiftini 13 tl ye sipariş ettim ve sinyaller gelince kaportacıma gidip bi çalışma yapacam olursa, ekenomik bir çözüm olacak

dediğiniz gibi terrano parçasına bi dünya para vermektense piyasadan araştırıp uyabilen parçaları kullanmak daha hesaplı ; ben hemen kullandığım iki parçayı sizlerle paylaşayım

1- debriyaj hidrolik hortumu 120 tl + işçilik ; tofaşlarla aynı imiş 10 tl 8 aydır sorunsuz

2- benim aracımda yoktu bagaj kapısı üst ortada stop lambası 130 tl + işçilik ; hyundai getz'den çıkma parça kullandım 20 tl

Etiketler

Bu gün Mersin Nissan servisi ile görüştüm 1999 ve öncesi nissan terrano ön tampon sinyalinin çifti 240 tl fiyat verdiler.. en iyi çözüm sanırım corolla sinyallerini tampona uydurup takmak olacak gibi

Fotoğraf-0039.jpg

Merhaba,
Bende Terrano II 3.0TDi var. Bursa da yaşıyorum.
1. Servis olarak Bursa da ki Terrano kullanıcıları nereye götürüyorlar?
2. Port Bagaj yaptıran var mı?
3. Kışın Uludağ a çıktık. Yanımdan Subaru lar, Discovery ler Zincirsiz rahat çıkarken ben Zincir takmak zorunda kaldım. Bizim araçlar çamurlu,engebeli yollarda başarılı herhalde? Yorumu olan var mı?
4. Bursa Off Road grubu hakkında bilgi almak isterim.
Selamlar

hatilla' Alıntı:
Merhaba,
3. Kışın Uludağ a çıktık. Yanımdan Subaru lar, Discovery ler Zincirsiz rahat çıkarken ben Zincir takmak zorunda kaldım. Bizim araçlar çamurlu,engebeli yollarda başarılı herhalde? Yorumu olan var mı?
Selamlar

aracınızda hangi tip lastik war?tırmanması lazım o yolları... benim arcım 2.7 hiç zorlanmıyorum arazidehiç zincir kullnmadım sanırım sorun lastiklerde. [attachment=2][attachment=3][attachment=1]

DSC02272.JPG

DSC02345.JPG

DSC02422.JPG

hatilla' Alıntı:
Merhaba,
Selamlar

altınızdaki aracın gücüne ve performansına kesinlikle güvenin ; doğru ekipman ve doğru teknikle kullanıldığı sürece başedemeyeceği yol yok diyebilirim , çok keyifli ve rahat bir araç bursadaki arkadaşlar eminimki size gereken desteği göstereceklerdir

selçuk sizin sinyalleri dün yine sordum ama malesef yok

merhaba arkadaşlar Terrano ya corolla sinyalinin takılmış hali, çevresindeki boşlukları rutuşlamak lazım ,orjinalin yerini hiç birşey tutmuyor ama hiç olmamasından iyidir.

Fotoğraf-0043.jpg

Arkadaşlar sinyallerin genel görünümü böyle oldu, www.ithalyedekparca.com dan aldım çifti 13 tl + 9 tl kargo + 10 tl işçilik toplam harcama 32 tl,

Fotoğraf-0042.jpg

silifke_mesut' Alıntı:
Arkadaşlar sinyallerin genel görünümü böyle oldu, www.ithalyedekparca.com dan aldım çifti 13 tl + 9 tl kargo + 10 tl işçilik toplam harcama 32 tl,

mesut abi süper olmuş bende alim bitane dediğiniz gibi hiç yoktan iyidir..

selam arkadaşlar nasılsınız benim terranom da dört çekerlerde arıza varmış çalışmıyor ama istanbul da bildiğim usta yok servis e de yaklaşılmıyor tavsiye edeceğiniz usta varmı birde ben bu arazi işine taktım kafayı şinorkel port bagace ve arazi lastikleri de takacağım yardımlarınız için teşekkür ederim

selçuk bey merhaba sizin lastikler dört mevsim mi mt veya at mi nedir bilgilendirirseniz sevinirim bende terranoII2700 turbo dizel var teşekkür ederim

lewento1973' Alıntı:
selam arkadaşlar nasılsınız benim terranom da dört çekerlerde arıza varmış çalışmıyor ama istanbul da bildiğim usta yok servis e de yaklaşılmıyor tavsiye edeceğiniz usta varmı birde ben bu arazi işine taktım kafayı şinorkel port bagace ve arazi lastikleri de takacağım yardımlarınız için teşekkür ederim

merhaba levent
dört çekerdeki arızayı parayı seven değil işini seven ehl bir ustaya göster ufak bir tamir takımıyla çözüme ulaşabilirsin ( burada bir arkadaşın aracında bu sorun çözüldü )

şnorkel bulursan banada haber verirsen sevinirim ; ben 6 aydır terranoya şnorkel bulamadım

http://www.snorkels.com.au/p/931582/airflow-snorkel-kit-nissan-terrano-ii.html ....Snorkel kitleri bu sitede varmış.
http://www.snorkels.ashop.com.au/g/30359/freight-shipping.html .... Aynı site 95$'a gönderiyor Türkiye'ye.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR