Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,768
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Merhaba Selcuk, sanırım bu sinyaller yüzünden demir tampon yaptıracağız arabalara, demir tamponlara piyasada ençok bulunan lambaları takacağız.

Etiketler

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba Selcuk, sanırım bu sinyaller yüzünden demir tampon yaptıracağız arabalara, demir tamponlara piyasada ençok bulunan lambaları takacağız.

kesinlikle mesut abi yakında olacagı bu ben arb olarak araştırdım yok arkdasımızın yaptıgı çok hoş olmuş ben yavaş yavaş sıkılıyorum bu araçtan yedek parça sıkıntısından dolayı abisine bakıyorum patrol:D

arkadaşlar ben şu ana kadar aracımda hiç parça sorunu yaşamadım ; tabi bunu derken terrano parçalarının az bulunduğunun ve servislerde yüksek fiyatlarla satıldığının farkındayım ama aracımın bakımını yapan ustam bu konuda tecrübeli ve aracın parçalarının yerine kullanılabilecek piyasada bol ve daha ucuza satılan parçalarıda iyi biliyor ; hemen bir örnek vereyim araçta dört ay boyunca debriyaj hidroliği sorunu yaşadım nedeni ise hidrolik hortumundaki kaçakmış , serviste işçilik dahil fiyatı 220 tl civarı imiş ama tabiki parça ellerinde yok ve sipariş geçilecekmiş biz bunun yerine fiat araçlarda kullanılan orjinal hidrolik hortumunu kullandık maliyeti ise hortum , dot 4 ve işçilik dahil 40 tl

brothers' Alıntı:
arkadaşlar ben şu ana kadar aracımda hiç parça sorunu yaşamadım ; tabi bunu derken terrano parçalarının az bulunduğunun ve servislerde yüksek fiyatlarla satıldığının farkındayım ama aracımın bakımını yapan ustam bu konuda tecrübeli ve aracın parçalarının yerine kullanılabilecek piyasada bol ve daha ucuza satılan parçalarıda iyi biliyor ; hemen bir örnek vereyim araçta dört ay boyunca debriyaj hidroliği sorunu yaşadım nedeni ise hidrolik hortumundaki kaçakmış , serviste işçilik dahil fiyatı 220 tl civarı imiş ama tabiki parça ellerinde yok ve sipariş geçilecekmiş biz bunun yerine fiat araçlarda kullanılan orjinal hidrolik hortumunu kullandık maliyeti ise hortum , dot 4 ve işçilik dahil 40 tl
Çok haklısınız Erhan bey aracımız aslında kolay arıza yapan bir araç değil bende araçtan çok memnunum, kayın biraderim tamirci ama oda aracı yeni yeni tanıyor.
Sanırım aracı tanıyan ve muadil parçaları bilen usta en büyük sıkıntımız, bizim araçlarda kullanılan parçanın aynısı başkabir aracta onda bir fiyatına satılıyor olabilir onemli olan bu, aradığımız sinyal bile başka bir markada mutlaka kullanılmıştır ama biz bilmiyoruz..

biz daha önce defender ile ilgili tüm bilgilerimizi paylaşırdık arkadaşlarla ama terrano konusunda aynı paylaşım malesef nadiren yapılıyor bu tarz bilgilerimizi burada daha sıklıkla paylaşırsak daha sağlıklı olur düşüncesindeyim

brothers' Alıntı:
biz daha önce defender ile ilgili tüm bilgilerimizi paylaşırdık arkadaşlarla ama terrano konusunda aynı paylaşım malesef nadiren yapılıyor bu tarz bilgilerimizi burada daha sıklıkla paylaşırsak daha sağlıklı olur düşüncesindeyim

kesinlikle katılıyorum ben aracı çok seviyorum ama hastalık işte eksik dengesiz bişe oldumu gıcık oluyorum ön we arka tampondaki hafif aşagıya düşüklük mesela baktıgım bütün terranolarda aynı sıkıntı war ya kaportacılar iyi değil yada ben çok hassasım ama tam yerine oturmamaış gibi duruyor bakınca mide bulandırıyor.

Selçuk bey , İnternette satılık arabalara bakarken dikkatimi çekti Yeni model Mitsubishi L300 panelvanların tampon sinyali bizim terranoların sinyallerine çok beniziyor uyup uymadığını yakın çevresin de L300 panelvan olan arkadaşlar kontrol edebilirler.

L300.gif

silifke_mesut' Alıntı:
Selçuk bey , İnternette satılık arabalara bakarken dikkatimi çekti Yeni model Mitsubishi L300 panelvanların tampon sinyali bizim terranoların sinyallerine çok beniziyor uyup uymadığını yakın çevresin de L300 panelvan olan arkadaşlar kontrol edebilirler.

iyi fikir abi bi inceleyim yarın kesin bulurum bitane bakarım teşekkürler ilgin için inşallah uyar:smiley:)

silifke_mesut' Alıntı:

abi baktım gerçektende çok benziyor eğimi biraz farklı gibi olmadı kaynar suda yumuşatmaya çalışırız ne yapalım uyduracagız bişeyler:smiley:)

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba Erhan bey, sanırım tampondaki ön sinyallerden bahsediliyor, eğer bulabilirseniz sağ ve sol bir takım da bana lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
erhan bey, benimki 2000model olduğu için tamponda değil, farın hemen yanında. malum araç sitesinde buldum ama satıcı tanesine 100tl diyor. ben 200tlye samurayımın pek çok aksesuarını yaptırırım. terranoların parçaları bu kadar pahalı mı. çıkma, ikinci el hiç farketmez yeter ki sağlam olsun. emeğinize çok teşekkürler. eğer bir kaç telefon nosu verirseniz sizi de yormuş olmayız.

ZEUSSSS' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum ben aracı çok seviyorum ama hastalık işte eksik dengesiz bişe oldumu gıcık oluyorum ön we arka tampondaki hafif aşagıya düşüklük mesela baktıgım bütün terranolarda aynı sıkıntı war ya kaportacılar iyi değil yada ben çok hassasım ama tam yerine oturmamaış gibi duruyor bakınca mide bulandırıyor.
ayrıca bu tamponun hafif düşük olması meselesi benim araçta da bulunmakta.bir söktürüp düzelttirmeye çalışacağım.

arkadaşlar benim aracımın iç tavan lambası kırıldı serviste 390 tl fiyat verdiler vede getirtiriz dediler ebay globalde 9 paund + 8 paund naklıye toplam 45 tl ye aldım 10 gun içinde kapıma geldi.denemenize değer.

arkadaşlar iş yoğunluğum nedeniyle parçalara bakmaya gidemedim ; en kısa sürede bakıp bilgi veririm

erolsungur' Alıntı:
ayrıca bu tamponun hafif düşük olması meselesi benim araçta da bulunmakta.bir söktürüp düzelttirmeye çalışacağım.

arkadaşlar tamponlarınızda bir sorun olduğundan eminmisiniz. tampon orjinal monte edildiği yerden nasıl düşük olur ki ? bahsettiğiniz aralık esneme payı değilmidir .hepsinde var bunların diye biliyorum.

rechargeable' Alıntı:
arkadaşlar tamponlarınızda bir sorun olduğundan eminmisiniz. tampon orjinal monte edildiği yerden nasıl düşük olur ki ? bahsettiğiniz aralık esneme payı değilmidir .hepsinde var bunların diye biliyorum.

günaydın arkdaşlar.. biçogunda war ewet ama bi terslik war yani kötü duruyor ya türkiyeye satılırken kaptırdılar hatalı tamponları ne bilim kötü duruyor kaportacıyla kavga ettim yapamadıgı için araç 1 hafta kaportacıda kaldı olmuyor diyor başka acaba haklımı kavga ettim derken tartıştım :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR