Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,456
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

maliyetler :
arka tampon çeki demiri de dahil olunca 1100 tl + topuz
ön tampon 2 kısımdan oluşuyor vinç için ayrı havuzu var . oda 1200 tl . + sis ve sinyal + 12000tabor vinç.
yan kaya kaydırıcı basmak 3mm. çekme boru ayaklar 5mm. 700 tl.
2 adet spor koltuk orjinal kızaklara yerleştirildi montaj dahil 750 tl.
tavan bagaj 2 kısımdan oluşuyor vidasız montaj için kanallar ve bagaj 750 tl. + sis
jantlar devino marka takım fiyatı 750 tl.
lastikler mevcutta vardı :smiley:
alt koruyucu ön tampondan başlayıp şanzuman sonuna kadar 3mm. sac 500 tl.
ve son olarak aracın tümü kaporta boyadan geçti alt ziftleme taban mastik dahil 3500 tl civarı
elektrik tesisatı elden geçti kalorifer (peteği ,motoru temizliği ) falan 700 tl.
ön takım'ın bazı yerleri tekrar tasarlanıyor . z rotlar 60 tl.
1.5mm et kalınlığında arka helezonlar 80 tl.
arka amortisörler çifti 80 tl.
vee 2 aylık emek :smiley::smiley::smiley::smiley:......
tabi daha oynanacak 2 yada 3 şey kaldı :smiley::smiley:

Etiketler

deneme sürüşleri

gezen1.jpg

gezen2.jpg

çok guzel olmuş bol çamurlu ve keyifli kullanımlar

arkadaşlar 2000 model otomatik terranom için ön sinyal lambaları yardımınızı bekliyorum. ayrıca aracımı kar ve çamurda deneme şansı buldum ve artık aracın performansı hakkında bir şüphem kalmadı.süpeerrr. yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorrum.

erolsungur' Alıntı:
arkadaşlar 2000 model otomatik terranom için ön sinyal lambaları yardımınızı bekliyorum. ayrıca aracımı kar ve çamurda deneme şansı buldum ve artık aracın performansı hakkında bir şüphem kalmadı.süpeerrr. yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorrum.

performansı çok iyi birde şu yedek parça sıkıntısı olmazsa benim de ön sag sinyalim halen kırık bulamıyorum japonyadan gelmeside baya bi sürecekmiş tsunami muhabbetinden dolayı sırf sinyalin yüzünden arabadan wazgeçecem az kaldı:((

ZEUSSSS' Alıntı:
performansı çok iyi birde şu yedek parça sıkıntısı olmazsa benim de ön sag sinyalim halen kırık bulamıyorum japonyadan gelmeside baya bi sürecekmiş tsunami muhabbetinden dolayı sırf sinyalin yüzünden arabadan wazgeçecem az kaldı:((

erolsungur' Alıntı:

selçuk bulamazsan haber ver demiştim ; bakayım buradan bulabilirsem ikinizede haber vereyim

ZEUSSSS' Alıntı:
erhan abi süper olur malesef bulamadım 97 terrano ön sag sinyal abi bide siz araştırabilirseniz çok sevinirim.

hurdacıdan çıkma parça bakacağım sorun olmaz değilmi ?

gerçi hurda derken duymuşunuzdur belki yıldız sanayi ve hurdacılar sitesi var ankarada buralarda pert olmuş araçların üzerindeki ihtiyacın olan sağlam parçaları ( bunlar genelde orjinal parçalar oluyor ) alabiliyoruz ; seninle konuştuktan sonra aradım birkaçyer yarın haber verecekler

brothers' Alıntı:
gerçi hurda derken duymuşunuzdur belki yıldız sanayi ve hurdacılar sitesi var ankarada buralarda pert olmuş araçların üzerindeki ihtiyacın olan sağlam parçaları ( bunlar genelde orjinal parçalar oluyor ) alabiliyoruz ; seninle konuştuktan sonra aradım birkaçyer yarın haber verecekler

çok teşekkür ederim erhan abi iyi haberlerinizi bekliyorum:smiley:

brothers' Alıntı:
selçuk bulamazsan haber ver demiştim ; bakayım buradan bulabilirsem ikinizede haber vereyim

Merhaba Erhan bey, sanırım tampondaki ön sinyallerden bahsediliyor, eğer bulabilirseniz sağ ve sol bir takım da bana lazım, yardımcı olursanız sevinirim.

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba Erhan bey, sanırım tampondaki ön sinyallerden bahsediliyor, eğer bulabilirseniz sağ ve sol bir takım da bana lazım, yardımcı olursanız sevinirim.

bakarım tabi ; sizin araçta bizimkilerle aynı sanırım

benim yavruşun görünümü çatlak sag sinyal bulamazsam yaptıracam ankara da tamir eden bi yer warmış en son çare öyle yapacam bakarmısın abi adamı direk hasata eder bu görüntü:([attachment=1]

DSC03689.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.