Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,450

Etiketler
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

mesut arkadaşımızla yarın sabah biraz işimiz var sorarım tekrar , sinyal için biraz beklemen lazım gibi , beyaz terrano kaportadan çıkmaya yakın şu yeni yapılan ön arka tampon takılırken , sinyallerde boşa çıkıcak ,

bu arada facebook ta da. Team Terrano .diye bi sayfamız var arada gezip tozarken resimleri oraya yüklüyoruz . bazı gezi fotoğraflarını rahatça gözden geçirebilir foto paylaşabilirsin ....

haciway' Alıntı:
mesut arkadaşımızla yarın sabah biraz işimiz var sorarım tekrar , sinyal için biraz beklemen lazım gibi , beyaz terrano kaportadan çıkmaya yakın şu yeni yapılan ön arka tampon takılırken , sinyallerde boşa çıkıcak ,

tamamdır abi bekliyorum.. üye olur fotoları paylaşırım.. aksam face de eklerim şirket bilgisayarından girmemiz yasak. facebook tan ekleyebilisiniz.selçuk rahatlar.

ZEUSSSS' Alıntı:
abi maşallahı war süper görünüyor şu sinyal işini halleder halletmez filim çektirecem we tabiki arka sol stop lambasını değiştidikten sonra..

benim araç sizinkiyle aynı. bordo renk. sadece arkadaki yan camlar için çok hafif siyah film yaptırmıştım. abartınca kötü ve dikkat çekici olabilir.

valla stop lambasını bulamadığını söylüyor bende anca şu sıra diğer terrano ya fazla dalmışım ilgilenemedim , önümüzdeki hafta kısa bir araştırma yapıcam parçalarla ilgili buraya yazarım yine ,,,

terranoya 33x12,50 lastik olmaz dedilerde , konuşanlara inat olduruyoruz :smiley:

fotoğraf.jpg

13-Levent Özkaya 2001 II td 2700 istanbul bağımsız
ORGANİZASYON YAPALIM BULUŞALIM ARKADAŞLAR LAND CİLER SUZİKİCELER YAPIYOR BİZİM NE EKSİĞİMİZ VAR :smiley:

lewento1973' Alıntı:
13-Levent Özkaya 2001 II td 2700 istanbul bağımsız
ORGANİZASYON YAPALIM BULUŞALIM ARKADAŞLAR LAND CİLER SUZİKİCELER YAPIYOR BİZİM NE EKSİĞİMİZ VAR :smiley:

kesinlikle katılıyorum levent bey güzel bi organizasyon ayarlayalım ben adanadan zewkle katılırım:smiley:

Hava ve zaman şartları uygun hale gelince şu toplantıyı yapalım biran önce :smiley: bu arada 7-10 Nisan tarihleri arası Tüyap Beylikdüzü fuar merkezinde düzenlenecek Automekhanika 2011 Istanbul fuarı varmış arkadaşlar .
gelen maile göre...
Ekte fuara ait giriş davetiyemizi gönderiyorum ; dilediğiniz kadar bastırıp, kartınızı iliştirip ,fuara girebilirsiniz. diye bir mesaj var bende paylaşayım dedim ... giriş ücretlimidir bilmem ama davetiye bu :smiley:

davetiye.jpg

Tabi bu arada boş durmuyoruz :smiley: terranomuza 33 lastilerimizi yerleştirdik .. öncesi ve sonrasıyla :smiley:

1.jpg

2.jpg

Arkadaşlar terrano td27 kodlu motora ait eksoz manifoldunu ve turbosunu nasıl bulabilirim bende de QD32 yani 3.2 nissan pikap var ve terrano manifoldu ve turbosu direkt monte olabiliyor

hatay 066.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.