Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,450
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

haciway' Alıntı:
ön sinyal için acele etme o zaman , sağ ön bizim muratta var çatlak falan ama idare eder , yani yanlış anlama senin resimdekin den daha iyi durumda :smiley: . onu yollarız olmazsa...

abi huzursuz bişekilde biniyorum araca her bindiğimde aklım orda çorbada sinek işte:smiley: inşallah çözeriz buarada camlara film çektirsem mi çektirmesem mi kararsızım.sizce güzel olurmu yoksa böyle sade iyimi?

Etiketler

yarın filim çekilmiş olanın resmini atarım buraya . yani bi filimli bi filimsiz halini

merhaba arkadaşlar
nihayet bu sayfada muhabbet canlanıyor gibi ; selçuk hurdacılar sitesinde ufak tefek parçaları aldığım bir arkadaş var haftasonuna kadar sinyali bulamazsan haber ver oraya bi bakayım

ZEUSSSS' Alıntı:
abi huzursuz bişekilde biniyorum araca her bindiğimde aklım orda çorbada sinek işte:smiley: inşallah çözeriz buarada camlara film çektirsem mi çektirmesem mi kararsızım.sizce güzel olurmu yoksa böyle sade iyimi?
Camlara film çektirmeyi hiç önermiyorum,yakışmaya yakışıyor ama,
Polis bu aralar gördüğüne cezayı yaslıyor,
Ceza yeyince söktürüp muayene istasyonuna gitmen gerekiyor,(maliyet)
Sökülürken verilecek zararlar cabası,benimkini söken kasap arka cam rezistansınıda kazımış,rezistans çalışmıyor,camı değiştireyim dedim,yenisi 1.100 tl civarıymış,
Son olarak ta soğuk havalarda ve gece arka taraf filmden hiç gözükmüyor,ofroad yapacaksan etrafı görmen önemli,karar senin

haciway' Alıntı:
buna benzer birşeyler yapma peşindeyim yani :smiley:

http://serzedo-porto.olx.pt/snorkel-para-nissan-terrano-ii-ou-ford-maverick-iid-66505322
fiyatı 340£
Snorker,sanki yakışmamış gibi,yeşil arabadaki daha güzel duruyor.

Fransızca anlayan varmı,aşağıdaki linkte fransa ebayda parça var gibi,sadece dış ünitesimi satılık anlayamadım,bağlantı aparatlarıda dahilse fiyat iyi gözüküyor.

http://cgi.ebay.fr/Snorkel-AIRFLOW-Nissan-Terrano-2-sans-abs-/370305310203?pt=JG_FR_Auto_Pi%C3%A8ces&hash=item5637ea9dfb

ZEUSSSS' Alıntı:

Merhaba Selçuk, benim arabanın arka camlar filmli değerlendirme açısından yardımcı olur umarım. Bu arada benimde ön tampondaki sinyaller çatlak, bulabilirsem bir takımda ben alacağım yedek olarak.

Fotoğraf-0004.jpg

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba Selçuk, benim arabanın arka camlar filmli değerlendirme açısından yardımcı olur umarım. Bu arada benimde ön tampondaki sinyaller çatlak, bulabilirsem bir takımda ben alacağım yedek olarak.

abi maşallahı war süper görünüyor şu sinyal işini halleder halletmez filim çektirecem we tabiki arka sol stop lambasını değiştidikten sonra..

brothers' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
nihayet bu sayfada muhabbet canlanıyor gibi ; selçuk hurdacılar sitesinde ufak tefek parçaları aldığım bir arkadaş var haftasonuna kadar sinyali bulamazsan haber ver oraya bi bakayım

eywallah abi çözüm üretemezsem sizin yardımlarınızı rica edeceğim buarada ilginiz için çok teşekkür ederim..

transalp55' Alıntı:
Fransızca anlayan varmı,aşağıdaki linkte fransa ebayda parça var gibi,sadece dış ünitesimi satılık anlayamadım,bağlantı aparatlarıda dahilse fiyat iyi gözüküyor.

http://cgi.ebay.fr/Snorkel-AIRFLOW-Nissan-Terrano-2-sans-abs-/370305310203?pt=JG_FR_Auto_Pi%C3%A8ces&hash=item5637ea9dfb

aksam linki fransızca bilen bi arkdasım war ona mail olarak atacam cevap gelir gelmez sizlerle paylasırım..

valla yeşile yakışmış filim ve fazla karanlık nede boş duruyo bizdeki beyaz fazla karanlık oluyor :smiley: gece görüş problemi çok büyük şu anda

haciway' Alıntı:
valla yeşile yakışmış filim ve fazla karanlık nede boş duruyo bizdeki beyaz fazla karanlık oluyor :smiley: gece görüş problemi çok büyük şu anda

Teşekkür ederim. Cam filminde orta ton kullanımı bence en uygun olanı..film çekilmeden değişik tonları cama koyup içerden dışarıya bakarak kontrol ve değerlendirme yapabilirsiniz..

bir trafik polisi 2-3 hafta önce bursa fomara meydanında durdurdu , ilk sorduğu çapkınlıkmı yapıyorsun bu arabayla dedi, o anki surat ifadem kim bilir nasılsa , başkada bir şey demeden direk aracına gidip 3-5 saniye bekleyip dönerek ehliyetimi geri verip hayırlı yolculuklar dedi , yani çok siyah cam sıkıntı yaşatır :smiley:.

P22-03-11_13.32.jpg

P22-03-11_13.32[03].jpg

haciway' Alıntı:
bir trafik polisi 2-3 hafta önce bursa fomara meydanında durdurdu , ilk sorduğu çapkınlıkmı yapıyorsun bu arabayla dedi, o anki surat ifadem kim bilir nasılsa , başkada bir şey demeden direk aracına gidip 3-5 saniye bekleyip dönerek ehliyetimi geri verip hayırlı yolculuklar dedi , yani çok siyah cam sıkıntı yaşatır :smiley:.

:smiley:abi bu arada çapkın arabası gibide durmuyor değil hani :D
çok güzel görünüyor güle güle kazasız belasız kullann. ön camdaki yagmur siperliğini nerden buldunuz ne ile aynı bende çok soru soruyorum kusura bakmayın aracı yeni aldım we yeni ofroadçuyum hiç bişe bilmiyorum desem yeridir ögreneceğiz sora sora :smiley:

ZEUSSSS' Alıntı:
:smiley:abi bu arada çapkın arabası gibide durmuyor değil hani :D
çok güzel görünüyor güle güle kazasız belasız kullann. ön camdaki yagmur siperliğini nerden buldunuz ne ile aynı bende çok soru soruyorum kusura bakmayın aracı yeni aldım we yeni ofroadçuyum hiç bişe bilmiyorum desem yeridir ögreneceğiz sora sora :smiley:

yok ya valla hiç öyle değil ama polis abimizde anladı zaten camı açana kadardı problem ..
siperliği internetten elif tuning diye bi şirketten aldık ..eliftuning diye web online satışları var..
sorular can sıkmaz merak etme gördüğüm her soruya cevap vermeye çalışırım . 2004 den beri terranocuyum :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.