Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,444
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

motor , mekaniği iyi ise ve porya kilitleri çalışıyorsa bana yeterlidir. aracı kullanırken keyif veren ya da bozuk olduğunda can sıkan tarafları bunlardır diye düşünüyorum. aksesuarları boşvermek lazım.deri koltuk, far yıkama vs vs olsa da olmasa da benim için fark etmez.

kaporta boya işi bile önemsediğim birşey değildir. zaten araç dışarda kalırken bazı yerleri çürüyebilir,çarpma çizilme olabilir boyanabilir. bunlar temiz alınan bir araçta da olabilecek şeyler.

ben 1998 kullandığım için diğerlerini bilmiyorum.

benim fikrimdir. diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtebilirler epeydir paylaşımımız azalmış görünüyor :smiley:

Etiketler

bugün karda gezdim .lastiklerim çamur lastiği, buzda yol tutuşu hiç yok.o yüzden asfalt üzerinde dikkat etmek lazım frenle durulmuyor. ama bu lastikler yumuşak toprak üzerine yağan karda çok iyi gidiyor. yarın bir arazi gezisi yaparım. bu aracın en güzel yanı bu günlerde gezebilmek.

ön kilitler şahane çalışıyor.eğer çalışmazsa bizim araçlar da buzda gitmek imkansızdır. kolay ve sesssizce devreye girip aynı şekilde devreden çıkarabilmeniz lazım.aksi durumlar da sorun var demektir. tek hareketle rahatça manupule edilebilmeli.

güvenli sürüşler

Yakıt tüketimi hakkında bilgi vermeniz mümkünmü arkadaşlar.

Arkadaşlar çok şükür yeni oyuncağımızın toplanmasında son aşamalara geliyoruz . ön , arka tampon ok. , tavan bagaj ok. alt oruma ok. , falan filan sonunda araç kaportada A dan Z ye toplanmaya girdi. İnşallah herşey üzerine takıldıktan sonraki güzel görüntüleride paylaşmaya zaman kalır ..

fotoğraftr.jpg

haciway' Alıntı:
Arkadaşlar çok şükür yeni oyuncağımızın toplanmasında son aşamalara geliyoruz . ön , arka tampon ok. , tavan bagaj ok. alt oruma ok. , falan filan sonunda araç kaportada A dan Z ye toplanmaya girdi. İnşallah herşey üzerine takıldıktan sonraki güzel görüntüleride paylaşmaya zaman kalır ..

çok güzel görünüyor bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz...

arkadaşlar toyota , land rover organizasyonları oluyorda biz neden bir organizasyon yapıp toplanmıyoruz

Valla neden olmasın ,terrano'larımızın son rötüşlarını bir toparlıyalım inşallah bi bahar ativitesi yapalım ...Tabi bu arada kaç terranocuyuz acaba ??

bi liste yapabilsek :smiley: biri şu taşın altına bi el atsa :smiley:

ZEUSSSS' Alıntı:
açılışı ben yapıyorum ozaman ;D

1) Selçuk RAHATLAR ADANA OFROAD GRUBU 97 TERRANO 2,7TDİ
2) Murat BERBER BURSA ( B.A.S.K ) 97 24.i 3 kapı
3) Ali YERTUT BURSA ( B.A.S.K.) 97 24 i 3 kapı
4) Mesut ATAÇ BURSA ( B.A.S.K. ) 98 2.7 TDİ 3 kapı
5) Burak BAYRAKTAR BURSA ( B.A.S.K.) 98 2.7 TDİ 3 kapı
6) Ömer BURÇ BURSA ( B.A.S.K.) 97 2.4 i 3 kapı

bizde ankarada organizasyonlara beraber katıldığımız iki kişiyiz

1 ) Selçuk RAHATLAR ADANA OFROAD GRUBU 97 TERRANO 2,7TDİ
2 ) Murat BERBER BURSA ( B.A.S.K ) 97 24.i 3 kapı
3 ) Ali YERTUT BURSA ( B.A.S.K.) 97 24 i 3 kapı
4 ) Mesut ATAÇ BURSA ( B.A.S.K. ) 98 2.7 TDİ 3 kapı
5 ) Burak BAYRAKTAR BURSA ( B.A.S.K.) 98 2.7 TDİ 3 kapı
6 ) Ömer BURÇ BURSA ( B.A.S.K.) 97 2.4 i 3 kapı
7 ) Erhan ANKARA 97 2.4i SE 5 kapı
8 ) Tuncer ANKARA 2001 2.7 TDİ

9 ) Taner Bulut İstanbul Bağımsız 2000 2.7 TDİ

transalp55' Alıntı:
9 ) Taner Bulut İstanbul Bağımsız 2000 2.7 TDİ
10) Mesut UYAR SİLİFKE 1999 2.7 TDİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR