Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 111
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,599
Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

manowar üniversite yıllarında dinlemeyi biraz abarttığımız bi gruptu,sonradan konserine felanda gittik
gs kısmı zaten bilindik :smiley:
ama artık defender67 yi kullanıyorum

Etiketler

Cradle Of Filth adlı grubun Angel Of Death yani ölüm meleği isminden gelmekte.

Oradaki Angel benim.. :smiley:

Denizcilikte yelken seyirinde dümeni rüzgar üstüne tam basmak demektir.Tramola (yelkeni teknenin bir bordasından diğerine geçirmek) esnasında yapılan bir manevradır.Rüzgarın ve denizin gücünün tekne üzerinde en yoğun hissedildiği andır.Bu esnada tekne devrilecekmiş gibi yan yatar.Tüm direkler, çarmıklar, halatlar çatır çatır çatırdar.
Uzun zamandır denizlerden uzak yaşıyorum. Nickim de züğürt tesellisi işte.

wanted aranıyor demek zaten türkçesi.
Arada sırada kaçıp bulunamadığım için ve kaçmayı sevdiğim için

Adım ve doğum tarihimin son iki rakamı...
Bulduğunuz nickten hoşlanmanız ve sizi yansıtması gerektiğinden kararsızlık sonucu, bazı arkadaşlarında dediği gibi son derece orjinal bir nick.

Gezmeyi seven birine başka hangi nick daha çok yakışırdı sizce ??? ??? ???

Yunan mitolojisinde geçen bir titandır Prometheus. Olimpos dağında, tanrılardan çaldığı ateşi yoksul ve üşüyen halka götürür ve bu yüzden Zeus tarafından cezalandırılır.

Olimpiyatlarda elinde meşale ile koşan sporcu, Prometheus'u simgeler. ;)

lionehart nikim fakat orjini lioneharth bir tek h eksik onnadıgım bir oyunda okadar cabalamama ragmen bir kere kazandım ve oyunun sonunaki mesaj you ara winn lioneharth ve tanıtım videosu sayesinde oldu bu iş lionehart =aslanyürek

Bende uğraşılardan biri ile ilgili seçmeyi düşündüm ama aralarında karar veremeyince isimlerimi direkt kullanmaya karar verdim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri