Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 111
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,599
Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ringo : hem Rengin'i hatırlatır..hem de en sevdiğim grup Beatles'ın gitaristi Rİngo Starr'ı..

Etiketler

[PHOTOMANIA] aslı böyledir... Fotoğraf tutkusu anlamına gelir. 2004 yılında profesyonel olarak fotoğrafla ilgilenmeye karar verdiğimde benim için bu logo uygun görüldü :smiley:. Küçük yaşta hobi olarak başlayan uğraşım zamanla tutku haline gelip yaşamımın bütününü kapladı... hikayesi budur...

Edremitin İlk yerleşik türk ailelerindeniz Ninelerim dedelerim annem ve babam hepsi buralı
yıllardan beride motosiklet camiasında adım bile bilinmez bu isim isimle lakapla anılırım
kısaca kazdağları bölgesinde olduğum için bu nicki kullanıyorum

ben bu güzel siteye yeni katıldım öncelikle hazırlayanlara teşekkür ederim ben tam bir osmanlı aşığıyım adımda osman zaten bundan dolayıı sanal alemde osmanlı diye bilinirim.

Recidivist: A criminal who keeps doing things that are illegal, even if he is punished...

Lisede çok sevdiğim bir İngilizce öğretmenim vardı, aramızda çok iyiydi.
Ben genelde gülüp eğlenmeyi seven bir insan olduğumdan ve kendisini de yakın gördüğümden derslerde çok espri yapardım ;D
Çok gülerdik ama ders namına birşey kalmazdı ;) Aynı zamanda kendi bildiğinden şaşmayan bi yapım da vardır.
Birgün bana bi tartışma ortamında bi türlü beni ikna edemeyince "You're the Recidivist" dedi.(Hafiften suçluydum söylemesi ayıp ;D)
Merak ya hemen baktım sözlükten çok da hoşuma gitti, o gün bugündür "I'm the Recidivist" ;)
Bazı forumlarda görenler çalmaya başladı ama ziyanı yok ;D

karadenizliyim adım dursun denizcilik de var arakadaşlar arasında tekne deniz balık derken temel reis dursun reis o şekilde nikim reis kaldı 28 de memleketimin plakası

dursun ustamdan sonra sıra bende galiba :D severim kendisini
seyyah-34 malumunuz üzre meşhur seyahatname nin sahibi bir çok dünya devletlerinin de kaynak aldığı seyyah evliya çelebi den gelen dünyayı gezen bir şahsiyetin lakabıdır seyyah yani gezen yerinde durmayan anlamındadır. 34 ise malum istanbul doğumlu olmamdır .
saygılarımla.

bahcivankurt soyadım kurt önüne bahcivan eklemek kolay oldu.sebebiyse aşırı derecede tarıma ve doğal yaşama düşkün olmam.sizde birazcık bilgi edinirseniz tarımla ilgili yediklerinizin nekadar ilaçlı ve kanser içeren maddeler olduğunu anlarsınız ve kendinizi birden bahcivan olarak görmeye başlarsınız.para uğruna zehirleniyoruz bile bile

Merhabalar,
Sisdağı benim yaylam.Üzerine bilinen onlarca,bölgede yaşayanlarınsa binlercesini bildiği türküleri olan yüzlerce çeşit çiceği,böceği,zümrüt yeşiliormanları son derece misafir perver insanları oala insana günde dört mevsim yaşatan,ilkbaharı,yazı,sonbaharı,kışı doyumsuz manzaralar sunan yüzlerce yıldır ninelerimin,dedelerimin yani kısaca benim yaylamın adı 61 ise siz anladınız onu.
sağlıkla kalın.

Theta: Beynin yaydığı temel dalga tiplerinden biridir.
4 ve 8 HZ arasında değişen frekanslara denir. Yaratıcılık için mükemmel bir haldir...

serdar bey hoşgeldiniz.yaratıcılık için demişsiniz ama şuana kadar bişey yaratabilen varmı acaba ben hiç göremedim bu nasıl oluyor.yoksa ben bu frekansa sahip değilmiyim.işin şakası bir yana kimse hiçbişey yaratamaz.yaratmak için yoktan varetmek gerek bunu yapabilen varmı sizce.bence yok.saygılarımla

Hoşbulduk.
Sanırım sizin kastettiğiniz "yaratıcılık" ile benim yazdığım farklı...

ata036 ilk önce ATATÜRK den esinlenip üç arkadaşın isimlerinin baş harfi Asım Tarık Aşkın dan geliyor işyerimiz ata tüm kullanıcı adlarım ata036 ve bu üç arkadaşın çocuklarının ismi ata ile başlıyor :D

yok serdar bey ne demek ben yazdım zaten şaka diye.önemli olan insanların bakış açısıdır.sizlerin aramızda olmanızdan memnun oluruz.saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri